2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
koyu mavi gibi renklere yönelsem nasıl olur, açık renk düşünmüyorum zaten.

Bence önce güvenilir bir kuaföre sor ne islem yapilmasi lazim diye. Sonrada doktoruna sorarsın. Mesela benim kuaförüm omreyi önermedi düz boya dedi.

Ilk dogumum sezeryanlıydı 20 kg almistim. hastaneden - 8 le ciktım sonraki 15 günde 4 daha gitti ama süt olsun diye diyet yapılmıyor o yüzden bende 10kg dogum kilosu kaldi o yüzden bende korkuyorum dikkat ediyorum. Hedefim +5 le doguma girmekti simdiden 5 kg aldim . Yeni hedefim +10

Doğum esnasında sakin kalabileceğimi düşünmüyorum

Bende sakin kalamadim ama doktorum israr etti. Bazilarinin cok rahat geciyor. ama bende panik atak var o yüzden genel anestezi daha mantikliydi. Doktorumda pisman oldu çünku doguma girerken cok heyecanlandim tansiyonum asırı düstü oksijen falan vermek zorunda kaldilar. Oyüzden kendin nasıl rahat edecegini düsünüyorsan o şekilde yap.

Merhaba güzel anneler birşey sormak istiyorum bebegimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.hatta çok afedersiniz sanki idrar yerine vuruyor sanki baskı oluyor oraya sürekli.eski sezeryan kesiginin hizasında oluyor normal mi ki böyle olması pazartesi günü detaylım vardı herhangi bir.problem söylemedi doktor.

Benim doktorum cok iyi memnunum ama ne eşimi doğuma alıyor nede genel veriyor bende korkuyorum yalan yok ikinci kez spinalden tekrar hamileyim şu an 1 aylık 11 aylıkta oğlum var

Şimdi pek genel anestezi yapmıyorlarmış artık. Konuşcam doktorla tekrar gittiğimde.
asla sakin kalamam , biliyorum huyumu.
2 yıl önce frenektomi oldum aşırı zorlandım. Sezeryanı düşünemiyorum. Diğer arkadaşları da korkutmak gibi olmasın

Bide bazılarına genel bünye olarak ağır geldiği için spinal yapıyorlar şu an riske atmamak için

Canım haklısın o anda sakin kalıp sakinliğini korumak çok zor oluyor

Aslinda hicbir sekilde korkacak birsey yok cunkü hissetmiyorsun ama bazılarinin yapisi farkli oluyor sakin kalabilmek önemli

Aslinda hicbir sekilde korkacak birsey yok cunkü hissetmiyorsun ama bazılarinin yapisi farkli oluyor sakin kalabilmek önemli
Şimdiki aklım olsa ilkini normal doğururdum. Keyfi sezeryan oldum o zamanlar. Yaş küçüktü tabi , normal doğum zor geldi

Çok sağolun kızlar bu göbek bağı konusunu hiç düşünmemiştim, bilmiyordum. Bunlardan alayım
koyu mavi gibi renklere yönelsem nasıl olur, açık renk düşünmüyorum zaten.
Değişiklik yapmayı çok istiyorsan kendi saçının üzerine ışıltı tarzı bikaç ton açık paketler yaptırabilirsin. Hem dip boyası da istemez çok rahat 6-7 ay kullanırsın

Geri vermek degil aslinda sorun.. Cok kilo alinca catlaklarda fazla olabiliyor.. ben ilk hamileligimde butun kilolarimi 3 ayda vermiştim.. ondan korkmuyorum ama catlaklarin maalesef caresi yok birde tansiyon problemi de olabiliyor.. yine de dikkat etmek lazim

Ben istiyorum eşim istemiyor gibi birşey yazdığınız için bilimsel olarak doktorumun açıklamasını paylaşmak istedim sizinle yoksa tabiki karar sizin
Yani evet istiyorum derken duzenimiz bozulmasin diyeyoksa aham sahan bir istek bende de yokbilgilendirmeniz icin de tabiki tesekkur ederim acikcasi gebelikte iliskinin faydali olabilecegini ben bilmiyordum

Canım peki ilk 15 gun o takımın uzerine ne giydirdiniz yani ne giydirelim

Canım ben tam 8 kilo almışım ki malum 6. Aya yeni girdim herhalde doğuma 16 17 kilo ile giderim bu da canımı sıkıyor
Bence moralinizi bozmayin ben de 7 kg almisim ama.umurumda degil Rabbim saglik versin dogumdan 1 -2ay sonra diyetisyenle sutum azalmadan baslamak niyetindeyim...bi kac ayda gider diye dusunuyirum...saglik herseyden once gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…