- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #16.021
19+6 da yapıldı detaylı. ama kalbe ve böbreklere bakmak için 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Benim Biraz kilo Olunca göbek bölgesi de yağlı olunca normal olarak zorlandıraporda %80 olarak yazmış tam ölçümlere. 3 hafta sonra bebek büyümüş olur daha rahat görürüz dedi
cevap için teşekkür ederim. Aynı günlerimiz19+6 da yapıldı detaylı. ama kalbe ve böbreklere bakmak için 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Benim Biraz kilo Olunca göbek bölgesi de yağlı olunca normal olarak zorlandıraporda %80 olarak yazmış tam ölçümlere. 3 hafta sonra bebek büyümüş olur daha rahat görürüz dedi.
Tum dualarim siz ve bebeginizle..Rabbim ikinizi de korusun insallahKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Kızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edi
Cok üzgünüm Allah yardımcın olsun inşallahKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Ben migde yanmasini en cok cok cokBu mide yanması beni öldürecek
Şimdiden böyleyse son aylarda ne yapıcam bilmiyorum
Tum dualarimiz sizinle inshallah sende bebisindr iyi olursunuzKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Allah yardımcın olsun Umarım gelmeyi tercih etmez şimdilik inşallah biraz daha bekleyip kucağına alırsın canım dua edeceğim senin için ve yavrun içinKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Dualarım seninle hayırlı haberlerle dön inşallah içini ferah tutKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Cnm yeni gördüm mesajını Allahım yar ve yardımcınız olsun Çok üzüldüm inş inş akla gelen başa gelmez bebişin değil 1 hafta mucize bebek olup sonuna kadar dayanırKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Canim benim tutunur bebeğin insaallah yoluna girer herseyKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Allah seni de bebeğini de korusun insallah hersey yolunda giderKızlar benim açıklığim yokmuş rahim ağzı kisalmış 1.8 . 1 saat önce yine doğum sancılarım başladırahim ağzı tekrar kısalmış 1.1 olmuş be doktorun tahminince 2/3 güne bebek gelebilir . Bügün 23+0 olduk en azıdan daha 1 hafta daha beklese 24+0 olduğunda doğum yapsamda yaşama şansı çok yüksekmiş . Yüzük takabilmeleri için 0 ağrım olması lazımmış yarın bakacaklar ağrım hiç yoksa yüzük takacaklar . 2 şırınga kan aldılar test yapacaklar eğer uyumluysam antibiyotik başlatacaklar bebeğe eğer değilsem ben ne dersem onu yapacaklarmış ama riski ben almış olacağım normalde 24 haftalık olsam bana sormadan başlatabilirlermiş ama daha 1 hafta olduğu için o kadar gelişmemiş bu antibiyotikler için . Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum inşallah olumlu çıkar test sonuçları yoksa riski göze alacağım ne gelirse allahtan gelir ben kör,sağır,sakat doğabilir diye ondan vazgeçmeyeceğim çok üzgünüm nolur kizlar kendinize çok dikst edin bir enfeksiyon nelere sebeb olabilir görün lütfen çoook dikat edin
Ferritin bende hep alt sınırda cıkar dusuk ama hemoglobin 13 civari ciktigindan doktorlar önemsemiyor. Ayrica kolesterol falan da hamilelikten dolayi yükselebilen degerler oldugu icin genelde bakilmazmis aldatici sonuclar vermesin diye. Eger cok fazla yukseklik yoksa sorun etmeyin yesillik falan yiyince dusuyor kolesterol.Arkadaslar rutin kan verdiginizde demir serumu ve ferittini dusuk cikan var mi?benim demirim 45 cikmis yarin dr ma yazacagim bir de trigliserid ve kolastrolum de varmis...cok tirsiyorum
Allah yardımcın olsun canım benim. Dualarımız seninle.Allah hepiniz razı olsun tek tek cevap veremedim. Oyle güzel şeyler söyluyorsunuz ki bi nebzede olsa içimde ki korku,sıkıntı geçiyor inşallah dediğiniz gibi olur dayanır bebeğim ben onun için çok çektim inşallah şimdi o benim için dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?