2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah size ve bebeginize güc kuvvet versin, insallah hersey yolunda gider, dualarimiz sizinle, insallah saglicakla kavusursunuz bebeginize dualarimiz sizinle, hayirli mutlu haberlerinizi bekliyoruz

allah yardımcınız olsun canım bebeğin dana sımsıkı tutunsun zamanında sağlıkla doğsun.senin 8çin dua edicem.guzel haberlerini bekliyoruz

Canim yazriklarini okudum, uzuldum. Allah yardimcin olsun, alacagin her karar hayirlisini getirsin insallah. Dua edicem.senin icin... Her olani Allah hayirlisi icin gonderir. Hepimiz dikkat edelim

Kizlar birsey sorucam, multivitamin ve omega3 olarak ne kullaniyorsunuz?
Ocean mummy sanirim dogru yazdıysam onu kullanıyorum
Dualarımız hep senin ve bebeğinle inşallah bütün sıkıntılar kolayca geçer sağlıkla devam eder gebeliğin ve en hayırlı sağlıklı zamanda da bebeğine kavuş inşallah

benim tatlıya çok düşkünlüğüm yok ama bend 8 kilo falan aldım ya acayip moralim bozuktu ta kiiii mesajını görene kadar
Yalnız değilsiniz Ben de tatlıya düşkün değilim ama 9 kilo aldım çok mu yiyorum acaba diyorum ama bu kadar kilo aldıracak kadar yemiyorum ona rağmen nasıl kilo alıyorum anlamıyorum
Ben kızıma hamileyken aynısını demişti doktor Allah’ıma şükür doğuma kadar yok olup gitti bir sıkıntımız olmadı

İnşallah biraz daha sabredip vaktinde zamanında gelir bebeğin.
Allah yardımcınız olsun inşallah

Çok geçmiş olsun sana da. Ben de ilk haftalardan beri çekiyorum ama dün gece berbattı. İlk kez bu kadar zorlandım. İlk kızımda bile bunları yaşamamıştım. Yanma değil sanki kezzap döktüler mideme.
rennie tablet bile işe yaramadı. Hiçbir şey iyi gelmedi.
en sonunda sabaha karşı sızıp kalmışım. kramplar halinde geliyor sanki benimki. Çok çok kötü.
pazartesi doktora gidicem. Başka önerisi olacak mı bakalım.

Bende de reflü var özellikle akşamları yemek borumun yandığını hissediyorum boğazımda yumru gibi bişey oluyor bu yüzden doğru düzgün yiyemiyorum çok geliyormuş gibi oluyor. Dr rennie Duo şurup verdi akşamları yatmadan içiyorum gece bı sıkıntım olmadı iyi geliyor. Şuan daha iyiyim bazen alevleniyor midem yukarı çıkıyor sanırım bebege yer acmak için yeri değişiyor diye düşünüyorum

Ben bugün gitcem detaylıya 22 hafta bugün bitmiş oluyor 23 de de gidiliyor geç değil hatta ben tereddüt ettim 23 de mi gitseydim diye. ne kadar geç olursa organlarını falan o kadar iyi görebiliyor sanirim

Allah yardım etsin siz, hangi ildesiniz

Allah yardımcınız olsun bebeğin inşallah sonuna kadar dayanır dualarım seninle
Ben bu haftalardan çok korkmaya başladım. 2. Trimester daha kolay geçiyor diyorlar ama burda da görüyoruz hic kolay değil yürüyüş bile yapmak istemiyorum. Bugün detaylim var özellikle rahim ağzını sorayım ne durumda

Sizle ayni durumdayim aclik hep normal ama tokulkta uksek cikti doktorunuz neler onerdi

Arkadaslar rutin kan verdiginizde demir serumu ve ferittini dusuk cikan var mi?benim demirim 45 cikmis yarin dr ma yazacagim bir de trigliserid ve kolastrolum de varmis...cok tirsiyorum
Selamlar, daha önce sağlık ocağında hiç tahlil vermemiştim. Bu hafta tetanoz aşısı için gidince testlerini de yapalım dediler. Demirim 24 çıktı ve kolesterol, trigliserid, ALT, AST değerlerim hep yüksek çıktı. Henüz doktora sonuçları göstermedim ama hamilelikte çok önemsediklerini sanmıyorum, öyle olsaydı düzenli doktor bakardı. Değerleri internetten araştırdığımda da hamilelikte yüksek çıkabileceği yazıyordu. Bu yüzden endişe etmiyorum açıkcası. Demir için de normalde 6 ayda bir ilaç kullanırım çünkü demir depolarım regli nedeniyle hep azalıyor. Ama doktorum takviye demir ilacı verdiği ve kan değerim normal sınırda çıktığı için demir değerini pek önemsemiyor.

Mrb arkadaşlar. İçinizde Marmara Pendik Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…