2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki de zıplatıyor beni bazen minicik şey neler yapıyor diyorum ama hoşuma da gitmiyor değil güçlü oluşu. Dün akşamdan beri hareketleri zayıfladı gibime geldi hemen bugün çikolata yedim 1 bardak sütle çok şükür oynuyor yine ben razıyım tekmelesin yeter ki
Park yatak çok kullanışlı doğumdan sonra kendin ayaklanana kadar babası alır getirir sana bebişini.

Kızlar tetenoz aşınız tek miydi? Doktorum 26.haftamın dolduğu gün aşını yaparız, Tetenoz-boğmaca-difter karma aşı bebeğini de koruyacak doğduğunda dedi. Sizin de karma mıydı yoksa sadece tetenoz mu?

Oyle oluyormus son zamanşar gecmıyormus sıcaklarda yandık hıc gecmez :)
Daha şimdiden ayak yanması burun tıkanıklığı rahat edemiyorum uyku uyuyamıyorum son aylarda birde sıcak olacak vay halimize artık neyse sağ salim alalım kucağımıza da bir şekilde hallederiz geri kalanı

Ben ilk dozda sadece tetenoz oldum ikinci dozum pazartesi ama aşı kartına tetenoz yazmış karma olan değildi sanırım benim ki

Orası öyle tabi hareket etmemeleri daha kötü Allah gostermesin ama değişik hareketler yapınca aşağıdan ayy diye bi hopluyorum noluyor diye Hareket etmedigi zaman uyuyor diyorum oh iyi uyusun da büyüsün, aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum.

Canim nasilsin ne durumdasin.
Şükür iyiz ağrım falan da yok canim bügün nst yaptılar iyiz şimdilik bebek doktoru geldi onunla konuştuk ne kadar fazla anne karında durursa o kadar bebek için iyimiş şuan için bebeğin gelme gibi belirtileri yok ama gelsede elinden geleni yapacaklarını soylediler ,,almanyada oldugun için çok şanslın zengin devlet olduğu için en son model makinelerlerle çalışıyoruz o yuzden yaşama şansı daha yüksek,, dedi doktor bu donemde elindn geldiğince stres sikinti yapma bebegi etkiliyor dedi çok şukur çok sakinim sikilmiyorum cunku once allaha sonra doktorlara cok guveniyorum ve kiziminda guclu oldugunu biliyorum be elimizden geldigi kadar haftalarimizin buymesi icin cabalayacagiz

Canım bugün eski bir tanidikla karsılastim markette ikizleri var. 5 aylıkken dogum olacak diye hastaneye yatmis ama 36.haftaya kadar dayanmışlar. önce rabbimin izni ,sonrada İyi hastane, iyi doktorla prensesin dayanacak inşallah canım.

Kızlar karnınız çok çıktı mı
buraya kulak verip hamile çekimini bu aralar yaptırmayı düşünüyordum ama elbiseden benim karnım çok belli olmayacak gibi şu an
Benim 5 aya kadar belli belirsizdi.Giydiklerim kamufle edebiliyordu ama 5aydan sonra birden pörtledi
Eşim dahil birden karnım çıktı diyor sanki bir gecede olmuş gibi oldu şuan 24 haftaya yaklaştım

İnşallah canım 23 haftamda girdim doktor 1/2 günde suyun gelir fln dedi bugun 24 haftalik olduk şükür allah buyuktur inşallah benim yavrumda dayanir atlatiriz bu donemleri erken dogum yapmadan

Kızlar bir sey sorucam. Az once su seklinde bir akintim oldu. Miktari da normal bir akinti kadardi. Normal mi? Yasayan var mi boyle bir sey? Boyle sivi seklinde ilk kez oluyor.
Benim de arada oluyor sıvı renksiz su gibi.Sanki idrar kaçırmış gibi.
Gebeliğin başından beri beyaz akıntım vardı kokusuz arada da bahsettiğim gibi saydam oluyor.

Ben biraz azalma ya da yavaşlama hissedince panikliyorum moralim bozuluveriyor noldu ki diye engelleyemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…