2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sabah uyandım bacak ağrısıyla sağ bacak diz kapağımın yan tarafı sanki sert bir şeyle vurmuşlar gibi çok ağrıyor üstüne basınca. Acaba yanlışlıkla bir yeremi vurdum diyorum ama hatirladığım kadar vurmadim da

Hadi inşallah canım böyle güzel şeyler duyunca çik rahaat ediyorum dun aksamdan beri agrımda yok şükür inşallah dayanır 2 hafta en azindan yasama sansi daha cok artir

Şimdiden başladılar kendilerini gezdirtmeye dönünce de aynı. Bir ay olmuştur sancıdan dayanamayıp doktora gittim yürütmüyordu hep oturayım istiyordu. Ters dönmüş ayaklarıyla kendini ittikçe rahim ağzına baskı yapıyormuş bu saatten sonra da tek derdimiz bu olsun inşallah. daha da güçlenecekler bakalım o zaman nasıl olacak

Instagramda paylaşım yapan biri var. Cerenucarken isimli. O da 26 haftalık doğum yapmış sanırım daha önce. Şu an büyümüş tabii bebeği :) bugün video paylaşmış o küçük hallerinden. Belki bakarsınız çok tatlı bir video hem de büyümüş halini de görürsünüz o bebeğin. İnsana mutluluk veriyor.

Aynı sorunlar bendede var doktorum magnezyum önerdi ,

Bazen ben de yürürken çok baskı hissediyorum evet Bizim gibi pimpirik anaları sağolsun vitaminleri beslenmeleri tam olunca hareketli oluyorlar içeride napsinlar enerjilerini atmak zorundalar Gece yattım, o tepinirken konuştum onla sen bi çık göstercem, zaten çok beklettin bizi, ceza olarak kerevizle avokadoyla besliycem seni diye

Kizlar bi bakarmısınız sizce nasıl ? Kalp atışı 170 lere kadar çıkıyor sancılar 0 kadar düşüyor.

Eklentiler

• 94770B20-63B0-4D8B-BD0F-80923780A0A2.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 70
Yok canım demir eksikliğim yok 1 aydan fazladır ilaç kullanıyorum zaten. ferritin değerim total demir değerlerim falan çok iyi yükselmiş ama önceden ferritin değerim arttığında hgb de artardı bu sefer artmamış düşmüş. O aklıma takıldı. Seninkiler normal düzeyde çıkmış yine

Kizlar bi bakarmısınız sizce nasıl ? Kalp atışı 170 lere kadar çıkıyor sancılar 0 kadar düşüyor.
Sancın olmaması cok güzel bebiş gelmek ıstemıyor demekki İnşallah bıraz daha dayanır içerde kalp atısıda 150 cok ıyı orda öyle yazıyor 170 de cok asırı degıl anlık bebek heyecanlanınca kalp atısları yuksek oluyormus

Çok fazla kımıldayınca 170 kadar çıkıyor sancılarıda en fazla 22 ye kadar gösterdi o da bebek kımıldayınca karnımda sertlik oluyor ağrı geliyo diye.

İnşallah dışarıda yapacaklarının provası değildir içeride yaptıkları

Benimki de öyle .. yanlis yerlere vuruyor, çok tehlikeli sularda yüzüyor
Saglik ocaginda ebe dün muayene etti, bebek cok asagida ,dikkat et yürüyüş falan sakın yapma dedi

canım okuyunca cok üzüldüm inan , ama bir yandan da icimde umut var. İnsallah bir sey olmayacak bebegine Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…