2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Seker yüklemesi yaptirdim, sonuç açlık şekerin çok düşük dediler
Kızlar tsh 3,14 cıktı ilaç kullanmam gerekicek mi? geçen ay 2,70 çıkmıştı, dahiliyeciye sormuştum 3ü gecerse ilac yaziyoruz demişti ..yine dahiliyeye gidicem

Benimki de öyle .. yanlis yerlere vuruyor, çok tehlikeli sularda yüzüyor
Saglik ocaginda ebe dün muayene etti, bebek cok asagida ,dikkat et yürüyüş falan sakın yapma dedi
Hahaha evet akşam eşim anlasin diye elini gel koy dedim de şaşırdı o da nerden tekme geldigini gorunce Allah yardimcin olsun dedi Ay Allah korusun doktorum durumu gordugu halde bisey demedi oyle yurume falan diye ama tabi dikkat etmek lazım

Haftaya doktora gidicem acaba bu ebe aşırı mı evhamlı bilmiyorum ki beni hep panik yapiyo

Kızlar yenidoğan için anne yanına park yatak almak mantıklı mı ? Rahat ediyor mu bebekler ? Ahşaplar görüntü olarak çok güzel ama 6-7 aydan sonra odasına geçerse bebek elde kalacak diye düşünüyorum. Park yatak en azından katlanır kaldırılır, annemlere fln götürür bırakırım diyorum. Kullanan annenler sizce ?

Benım tsh 1,9 falandı gecen ay 3 olmustu normaldede ılac kullnyrm zaten 75 mg sımdı bırgun 100 mg aldım doger gunler 75 2,3 dusmus

Oglumda 3 yasina kadar park yatak kullandim cok rahat ettim. 3 yasından sonra genc odasi takimi aldim. Ilk aylar zaten anne nerdeyse bebek orda oluyor. Mobilya besik alıpta rahat edene rastlamadim. Genelde pek kullanamadan 2.elden satiyorlar.

Oglumda 3 yasina kadar park yatak kullandim cok rahat ettim. 3 yasından sonra genc odasi takimi aldim. Ilk aylar zaten anne nerdeyse bebek orda oluyor. Mobilya besik alıpta rahat edene rastlamadim. Genelde pek kullanamadan 2.elden satiyorlar.
İyi bari park yatak sipariş verdim bende sevindim cevabına canım

Kızlar karnınız çok çıktı mı
buraya kulak verip hamile çekimini bu aralar yaptırmayı düşünüyordum ama elbiseden benim karnım çok belli olmayacak gibi şu an

buraya kulak verip hamile çekimini bu aralar yaptırmayı düşünüyordum ama elbiseden benim karnım çok belli olmayacak gibi şu an

Benim cikti canim. 7 aylık gibide yapabilirsin .

Kızlar bir sey sorucam. Az once su seklinde bir akintim oldu. Miktari da normal bir akinti kadardi. Normal mi? Yasayan var mi boyle bir sey? Boyle sivi seklinde ilk kez oluyor.

Canım bence çok erken, benim elbiseden belli olacak kadar çıkmadı, normal fotoğraf çekimi gibi olur şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…