2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar eşimle fena tartıştık. Çok gerildim hatta küçük çapta sinir krizi geçirdim sanırım. Kendimden geçmiş gibiydim bi ara
Bebeğime bi şey olmamıştır değil mi
Kanama ağrı vs yok bebeğim hareketli şu an
Sonradan mı belli olur
Olsaydı hemen o anda mı olurdu

Canım enfeksiyonun tedavi edildi mi? Eğer enfeksiyon tedavi edilmişse zaten serklaj da yapıldı, suyun gelmedi, kanaman yok, sancı kasılma yok neden erken doğum bekliyorlar ben onu anlamadım. Bence bebegin en az 30. Haftaya kadar bekleyecek. Erken doğumu tetikleyen en önemli faktör stresmiş stresten uzak dur yeter. Benimde plasenta rahimde ayrılma yaptı çok az, ama açılma falan yok şükür, doktorum 24. Hafta yaşama şansı yüzde 50 ama 28 inci haftada yüzde 90 a çıkıyor dedi, ben de takipteyim bakalım nolcak, şu an tek istediğim zaman hızlı geçsin, hayırlısıyla atlatalım inşallah şu süreçleri. Kızlarımız bizimle olsun

Enfeksiyonum tedavi edildi serklaj için geç kalınmış halka taktılar ama rahim ağzı ona rağmen tekrar kısaldı kısalmaması gerekti normalde 2.5cm dan uzun olması lazımmış 2.5cm altında düşerse düşük ve erken doğum ile sonuçlanıyor ben hastaneye girdiğimde 1.8 di ama enfeksiyon tedavisi başlatıldığı için halka hemen takılmadı 3 gün tedavi ettiler enfeksiyonu halka tskmaya sıra geldiğinde 3 gün içinde rahim ağzı 1.1 cm e düşmüş 5 gün içinde de 0.8 mm duştu 0.0 a düşerse bebek gelecek onu tutan birşey olmayacak bende içerde kalması taraftarıyım inşallah fazla kalır 27 haftalık doğan bebekler 90% yaşarmış inşalah bizde 27 haftayı atlatırız allahım nasip ederse inşallah. Sende içini ferah tut sizde 24 haftayı atlatacaksınız sizin durumunuz biraz daha iyi en azından serum ve ilaçla durdurula bilir bişey bol bol istrat edin yataktan olabildigince az kalkmaya çalış allah iyidir inşallah yavrularımızı bağışlar bizlere pozitif düşün cnm ki her şey iyi olsun

Son düzenleme:
Hiç bisey olmaz ama bebek de gerilir içeride hissettiği için. Sadece kalp atısı falan hizlanir hareketlenir. Siz yine de sakin olmaya calisin bebeginiz icin Stres olmasin o da.

Bisey olmamisdir canim hic merak etme sakin olmaya calisin sende esinde hamilesin hassassin .. kanama lekelenme yoksa bebekde hareketliyse sorun olmaz insallah

Masallah sende 24 haftayi gecdin insallah 30 lu haftalarida görmek nasip olur bebis biraz daha dayanir icerde

Korkma bişey olmamıştır ben düşük riskim varken kaynanamla eşime kızıp hiç geçirmediğim sinir krizini geçirdim ve 16 haftalıktım galiba o gunde kontrolum vardı korka korka gittim bebeğe birşey olcak düşük riskim kanama alanım var diye. Dr a dedim ağla ama karnını kasmadan ağla dedi

Plesantanin ayrılma yapmasının bı sebebi varmiymis neden olur ki yani çok mu ayakta kaldın ya da başka bişey bu riskli süreçlerden ne zaman kurtulucaz diken üstündeyim resmen hareketlerimi kisitladim iyice bu haftalarda. Benim de idrarda hep biseyler çıkıyor 3 bakteri 7 lökosit çıkmış psikolojim bozulmaya başladı artık

Offff alerji ile başım dertte kızlar. Kollarım kırmızı kaşıntıdan ölüyorum şimdi bacaklarda da başlıyor yavaş yavaş.salı günü detaylıya gidince gösterdim ürtiker dedi. karaciğere de bakılmalıymış, karaciğer kolestazı olabilirmiş onun için proluton depoth bıraktırdık hatta kan sulandırıcı iğne için de bırak varis çorabı kullan dedi. Pazartesi kendi doktorum ile de görüşeceğim bakalım ne diyecek. Karaciğer kolestazı ile ilgili nette çok iyi şeyler okumadım.

O doktorun haberi yok bi kere sana kişinin dua ettiğinden

Bu çok iyiymiişş
Valla öyle dedi zaten sulu gözüm biliyor. Şimdi yaptıgın işmi biz o kadar dikkat ediyoruz bebeğe birşey olmasın diye yaptıgımızın ne anlamı kaldı. Ağla ama karnını kasma tammaı dedi tamam dedi m

“Ayağın büyür” cü teyze var mı etrafınızda? Ayak büyür mü? Kilo alınca, ödem toplanınca şişer mantıklı fakat ayağın kalıcı olarak büyümesi benim kafama yatmıyor.

“Ayağın büyür” cü teyze var mı etrafınızda? Ayak büyür mü? Kilo alınca, ödem toplanınca şişer mantıklı fakat ayağın kalıcı olarak büyümesi benim kafama yatmıyor.
Bence o şey ya hani kilo aliyoruz ya e tabi o vucudu tasimasi icin ayaklarin biraz guclenmesi gerekiyor sonucta butun organlariniz degisime ugruyor bu surecte kalp bobrek kan kapasitesi gibi.. geçici bir buyume olabilir belki kiloyla birlikte. Benim ayak numaram 39 Bakalim ne kadar buyuyecek

Canim panik yapma hemen. Kötü birşey yoktur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…