2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bilmiyorum ki canım ben ayrıntılıya özellikle gitmedim doktorum gerek görmedi zaten her gidişimde detaylı bakıyor rahim uzunluğuyla ilgili hiç bişey demedi
Ben gittim, moralim bozuldu geldim.
Bazı doktorlar gerek görmüyor, bazıları kesin gözüyle bakıyor.

Acıbademde de 3 paket sunuyolar 7000 -9500-12000 TL normal sezeryan fark etmiyor. Sadece ekstra epidural istersen 1000 tl de o ekleniyor.

Ben gittim, moralim bozuldu geldim.
Bazı doktorlar gerek görmüyor, bazıları kesin gözüyle bakıyor.
Ben her gidisimde kendim soruyorum.hatta doktorum.her seferinde bi sabret bakacagiz zaten demesine ragmen dayanamayio yine ben soruyom suyu iyimi,kan akisi iyimi ve rahim agzi uzunlugu nasil diye

Ben her gidisimde kendim soruyorum.hatta doktorum.her seferinde bi sabret bakacagiz zaten demesine ragmen dayanamayio yine ben soruyom suyu iyimi,kan akisi iyimi ve rahim agzi uzunlugu nasil diye
Ben ekrana hipnoz olmuş gibi bakıyorum, soracağım herşeyi de unutup geri geliyorum.

Medikal bana 8 bin tl dedi...egepolu sormadim bizim adliyede bir arkadas orda yuksektansiyin sebebiyle dogum esnasinda hayatini kaybedince o hastaneye karsi bir onyargim var bilemiyirum ama fiyati baya uygun digerlerine gore
Doktorum o hastaneden değil o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum. Preeklempsi genetik de geçtiği için şu an takibim yapılıyor ondan da rahatım. fiyatları doktora sorun siz yine hastaneye değil onlara farklı olabilir.
Fiyattan ziyade egepolu dediğim gibi yenidoğan servisi doktorları çok iyi olduğu için düşünüyorum bi de normal doğum istiyorum bu yüzden ebeler çok önemli, ebeleri de çok iyiymiş

Ay bu doğum ücretleri ne kız böyle ben hiç sormadım sormaya da korkarım bunu okuyunca bi de bazı hastaneler ikiz bebeğe iki katı ücret talep ediyorlarmış

Kızlar bebeklerın ağız mendılını penye mı almak lazım yoksa müslinden mı
Ben müslin kumaşlar almıştım kendim dikmek için bi tane de penye müslin diye bi kumaş almıştım. Bulabiliyorsanız penye müslin şahane yumuşak yumuşatıcısız bebek deterjanıyla yıkadım ona rağmen ama diğerleri daha sert desenli ve düz renk var penye müslin gibi değil

Ay bu doğum ücretleri ne kız böyle ben hiç sormadım sormaya da korkarım bunu okuyunca bi de bazı hastaneler ikiz bebeğe iki katı ücret talep ediyorlarmış
Sanki ikiz olunca iki kere de mi doğuruyormuşsun çok acayip bişey oldu bu bi düğün sektörü bi doğum sektörü, sektör yani. Ne koparsak kar diyorlar.

Sanki ikiz olunca iki kere de mi doğuruyormuşsun çok acayip bişey oldu bu bi düğün sektörü bi doğum sektörü, sektör yani. Ne koparsak kar diyorlar.
Gerçekten sanki iki kere doğurtuyorlar. Detaylı ultrason da öyleydi hadi orda iki bebeğe de ayrı ayrı bakıyor

Doktor dışardan gelecekse hastane doktor ücretini almaz o fiyatlarda düşer. Medical park dışardan doktorla çalışmıyor diye biliyorum. Ben özel sağlıkta olcam gibi dışardan doktorla 4500.

Valla oyleymis ben de duydum ikiz olunca fazladan aliyorlar diye ablam da 3 uz dogurmustu ordan biliyom yani bu kadar ucuk paralar zaten normal degil ki sgk ya sikayet edilseler soke soke alinir sonra o paralar da iste naylon fatura duzenliyirlar genelde...almadiginkz hizmetleir almis gibi faturaya yansitiyorlar ..o an panikle hastane ye gittigniz icin bi ton evrak imzalatiyorlar ve imzalattiklari evraklardan biri de mesela oda suslemesi istememissiniz ama istemissiniz gibi sozlesmesinin altina imza caktirip dogum sonrasi da fatura iatediginizde almadiginiz bir hizmet olan oda hizmetine dair fatura veriliyor size daha neler neler ama sgk normalde sinir koyuyor alacagi ucrete de onlar kilif buluyor bisekilde

Doktor dışardan gelecekse hastane doktor ücretini almaz o fiyatlarda düşer. Medical park dışardan doktorla çalışmıyor diye biliyorum. Ben özel sağlıkta olcam gibi dışardan doktorla 4500.
Medikalin disardan calisip calismadigini henuz sormadim sadec gebeligimin basinda telefonla zorla ogrenmistim.fiyatlarini ama disardan doktor gelse de bin tl gibi komik bir rakam.indiriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…