2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaslar gastriti veya reflusu olan varmi...cok afedersiniz 2 gundur aci aci gaz cikariyorum agzimdansurekli sakizla bastirmaya calisiyom .
Benim reflüm var.. hamilelik ile birlikte basladi.. doktor gaviscon verdi.. yemeklerden sonra cok rahatsiz olursam 1 kasik iciyorum.. baya iyi geliyor..

Hamimlar merhaba.. kizi olacaklar isimlerine karar verdiniz mi?
Beni cok geriyor isim konusu..
Ogluma da son hafta düsünmüstüm..
Kizima düşünmedim daha..
var mi karar vereniniz...

Arkadaslar gastriti veya reflusu olan varmi...cok afedersiniz 2 gundur aci aci gaz cikariyorum agzimdansurekli sakizla bastirmaya calisiyom .
Benim hamilelikten önce gastritim vardı. Hamilelikle birlikte reflü başladı.
yediklerime çok dikkat ediyorum ilaç kullanmaya gerek kalmadı şimdilik.
rennie tablet kullanıyorum çok bastırırsa

Önemli olan hayirlisiyla dogurmayi dilemek, ne fark eder saglikla dogsunlarda, almanyada secme die sansimiz yok ogun Hangi Doktor ordaysa o dogurtuyor hic sorunda olmuyor
Keşke ben de Almanya’da doğurabilsem o zaman hiç sorun etmezdim :)
Ne sanslisiniz doktorunuzu secebiliyorsunuz .biz dogumda acil bir durum olmadikca Cikletten sansimiza hangi ebe cikarsa onunla doguruyoruz.
siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Kesin cikleti bile güzel bir ülkedir orası

Benim reflüm var.. hamilelik ile birlikte basladi.. doktor gaviscon verdi.. yemeklerden sonra cok rahatsiz olursam 1 kasik iciyorum.. baya iyi geliyor..
Benim d egebelikten once 3.yildir mide ilaci aliyirdum sonra gebe kalinca ilaci biraktim.ve sukur su hafatya kadar pek sikayetim yoktu arada gazim.olurdu ama 2 gundur o gaz bile acitmaya basladi

Kisinin bakis acisina gore degisir cikletin guzelligi tabii. Ingiltere'deyim. Devlet hastanesinde kisiye ozel, banyolu, full ekipmanli, havuzlu,... Odalarda doguruyoruz ebe esliginde.doguma normalde 2 Kisi eslik edebiliyor ama biz 3 refakatciyle girdik hep .
Ters bir durum olursa ebenin zile basmasiyla doktorlar hemsireler odaya dolusup mudahale ediyor aninda.

ağlamıyorum gözüme ciklet kaçtı
Her açıdan nefis cikletmiş

Ben Edirne'de yasiyorum, buranin devlet hastanesi de anlattiginiz gibi Anne bebek dostu olarak geciyor. Ama her ilde ayni degil tabiki, pilates topu, özel duş, tek kisilik oda ve aynı odada doğum, tecrubeli ebeler, ucretsiz gebe okulu, dogumdan sonra oda suslemesi var. Eğer pandemi olmasaydi ben de devlet hastanesinde dogum yapmayi dusunuyordum ama kismet olmayacak durum berbat özele gidiyorum mecburen.

Renie tablet zararli degil mi gebelikte? Doktorunuza sormusmuydunuz? Ben de mi sorsam
İlk hamileliğimde kullanmıştım. Bunda da sordum sorun yok , kullanabilirsin dedi doktorum. Bi danış sende istersen. Gaviscon bana hiç yaramadı. Sadece bu iyi geliyor

Kızlar nodumu baya baya islatacakkadar akınti oldu ayağa kalktığım anda doktora söyledim hemen baktılar şükür vajinalmış bebek iyi plasenta iyi rahim kısalığım stabil çok korktum suyum geldi diye
Oh şükür korktum bi an mesajını görünce ama sonra rahatladım hep iyi olun
Kizima düşünmedim daha..
Öykü olacak inşallah

Oh şükür korktum bi an mesajını görünce ama sonra rahatladım hep iyi olun

Öykü olacak inşallah
Valla stres ve korktudan elim ayağım su gibi titredi doktorda uşüyormusun diye soruyor halbuki korkudan kanım çekildi neyse şükür uzamamış ama en azından stabil bu da bişey ilerlemesekte gerilemiyoruz çok şükür

Kizima düşünmedim daha..
Biz karar verdik isimli hastane çıkışı bile yapıldı ama daha cinsiyeti bilmiyorken bile seçmiştik zaten, kızımızın ismi Ayliz olacak Allahın izniyle

Kızlar nodumu baya baya islatacakkadar akınti oldu ayağa kalktığım anda doktora söyledim hemen baktılar şükür vajinalmış bebek iyi plasenta iyi rahim kısalığım stabil çok korktum suyum geldi diye
Canım progestan kullanıyorsun ya ondandır o, ben de iğnemi vurulduğum gün su gibi akıntı oluyor 3 haftadır dikkatimi çekti.

Kizima düşünmedim daha..
Ben yağmur ya da bahar diyorum ama eşim beğenmedi o da Ayşegül diyor tabiki onu da ben beğenmedim biz de karar veremiyoruz ya.

Kizima düşünmedim daha..
Ben yağmur ya da bahar diyorum ama eşim beğenmedi o da Ayşegül diyor tabiki onu da ben beğenmedim biz de karar veremiyoruz

Yok öyle düşünme bence, benim kuzenlerim Almanyada ve doğum için hepsi turkiyeye geldi, hatta kontrole bile geldiler, oradaki hastanelere hiç güvenmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…