- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.081
Benimde öyle oluyodu hatta baya sert patlayacak balon gibi . bir sorun yok dün kontrolde doktora söylemedim ancak kendsi artık ara ara karnımın sertleşeceğini yalancı sancı şeklinde şeylerinde olabileceğini geçici şeyler olduğunu telaş yapmamam gerektiğini söylediArkadaslar merhaba...sizde de oluyormu bilmiyorum..ama bazen karnim sert bazen yumusak gibi...ozellikle aksam yataga girmeden balon gibi sert oluyor yani sisiyorbakiyirum forumda erken dogum diyirlar korktum acikcasi ....bahsettikleri boyle bisey mi bilmiyorum tabi
Canım öncelikle geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktımGeçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Yok yok hic agri sizi yok sukur sadece sisiyorBenim de özellikle akşamları karnım top gibi oluyor ve sertleşiyor, dün doktoruma sordum bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor dedi. Bazen rahmi gerebiliyormuş yaptığı hareketlerO zaman sağa ya da sola yatınca kendiliğinden yumuşuyor. Ben de erken doğum kasılması sanmıştım ama öyle olmadığını söyleyince doktorum rahatladım Umarım sizinki de öyledir, ağrı ve sancı yazmamışsınız siz de.
Yok canım normal 23 hafta içindesin dur daha bak neler neler olacakGünaydın herkese
Kontrole gidiyorum. Otobüsteyim şu an. Kızım birden çok hareketlendi. Hiç durmuyor hareketleri
otobüsün sesinden mi rahatsız oldu acaba
Ben doktoruma sordum ıkı doz olman yeterlı dedı dunde 2. Dozumu oldum tetenoz bence tehlıkelı bırsey evet cok dusuk ihtimal ama ben rısk edemdmTetanos aşısı olmayan var mı aramızda? Genelde çoğunluk olmuş gibi görüyorum yorumlarda. Bana ne doktorum aşı ol dedi ne de aile sağlığı merkezinden aradılarAcaba benim mi hatırlatmam gerekiyordu, o yüzden sizlere danışmak istedim
Merhaba mesajınızı yeni gordum ben de tam sizin haftanizda yakalandım.Kuru öksürükle başladı grip gibi geçirdim.Cok şükür hiç ateşim çıkmadı doktor da ateş olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi.Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktımGeçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Canım onlar tahmini değerler, net ölçüm yapmıyor o cihazlar. Doğumda da öyle mesela bebek 3 kg civarı doğacak denir 3500 bile olabilir. Ona takılma sen sağlıklıysa gerisi önemli değil.Evet haklısın kıyaslamamak lazım .. saglıklı olsunlarda zamanında dogsunlarda kılosu önemli degıl... okadar erken dogum enfeksıyon hıkayelerıyle karsılasıyorumkı 100 200 gram bıle bebek İçin hayatı degerde oluyor... inşallah hepımız saglıkla dogururz
Ben olmadım ama 3 mayısta randevum var aile sağlığında. Bence bir arayın gözden kaçmış sizinki, tahliller için de çağırmıyorlar miTetanos aşısı olmayan var mı aramızda? Genelde çoğunluk olmuş gibi görüyorum yorumlarda. Bana ne doktorum aşı ol dedi ne de aile sağlığı merkezinden aradılarAcaba benim mi hatırlatmam gerekiyordu, o yüzden sizlere danışmak istedim
Bebeğe giden kanın azalma ihtimali var diye biliyorum ben.Merhaba sırt üstü neden zararlı
Bana geçen doktorum şöyle dedi bebeğin kilosu hiç onemli degil sağlığı önemli mesela sen 27 haftada doğrursun başkasi 32 haftada onun bebeği daha kilolu olur sende dersin ki neden stres yapıyor onun bebeğinin kilosu ve haftası iyi ama öyle değil bebegin kilosunun ve haftasının hiç onemi yok onemli olan sağlıği dediEvet haklısın kıyaslamamak lazım .. saglıklı olsunlarda zamanında dogsunlarda kılosu önemli degıl... okadar erken dogum enfeksıyon hıkayelerıyle karsılasıyorumkı 100 200 gram bıle bebek İçin hayatı degerde oluyor... inşallah hepımız saglıkla dogururz
Rahimden gelen kanamadır ben 13 haftalıken oyle oldum sebebi bulunamadı musluk açmışsın gibi fışkıra fışkıra kan geldi ama bebekle alakası bile yoktu şükür merak etme iş yapmanla bi alakası yoktur ben yemeyimi bile yatakta yiyordum oyle oldum işle alakası yoktur . geçmiş olsunKizlar merhaba.. gece bir anda kan bosaldi..cok fazlaydi.. hemen acile gittim.. yatis yapıldı.. ultrsonla bakildi vaijinal bakildi bir sorun yok şimdilik ama neden olmus olabilir boyle bir kanama bilemediler.. bu arada kanamadan once biraz is yapiyordum egilip kalktim.. onla ilgisi olabilir mi.. basina gelen var mi?
Oo sizinki de ekstradan sıkıntılı bir süreçmiş çok geçmiş olsun. Benim bu hafta detaylım vardı o da kaldı ona çok canım sıkılıyor. Insallah bebislerin ve annelerin hepsi sağlıklı olur bu süreçteCanım öncelikle geçmiş olsun
Ben hamilelikte 2 kez covid geçirdim seni çok iyi anlıyorum
1. Ayımda gebeliği öğrenir öğrenmez
4. Ayımda birde
Bebekte bende çok sağlıklıyız şuanda
Benim baya antikorum var şuan da malum 2 kez geçirince
bebişi hatta doktor daha sık takip etti gelişimi vs her hafta sık kontrole gittim
Detaylıda da hiç bir sorun çıkmadı şükür.
İçini ferah tut kendine çok iyi bak bu dönemde bol su ve taze meyve suları sık kendine
Güzel beslen ıspanak vs tüket çinko içerikli besinler.
Bebişin zaten korunaklı bir alanda sen ne kadar iyi olursan iyi hissedersen okadar iyi geçirirsiniz bu süreci
Sormak istediğin bir konu olursa seve seve cevaplarım
Çok geçmiş olsun size de. Benim de ağrıyla başladı öksürük boğaz yanması çok az var. Ateşim ilk gün epey yükseldi 38 i geçti kac kere ama çok sukur simdi iyi. Nefes darlığı başladı hafiften inşallah artmaz.Merhaba mesajınızı yeni gordum ben de tam sizin haftanizda yakalandım.Kuru öksürükle başladı grip gibi geçirdim.Cok şükür hiç ateşim çıkmadı doktor da ateş olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi.
Sana tavsiyem bol bol icebildigin kadar su iç bu de bir enfeksiyon sonuç itibariyle ve suyla atılacak vücuttan ,
Ateşin varsa hemen ambulansı ara sakın kendin dusurmeye çalışma
Bol bol meyve ye ve öksürüğün falan varsa pekmez zencefil zerdeçal tarçın karışımı yapabilirsin çok geçmiş olsun korkma Allah'a emanet bebeklerimiz
Tesekkur ederim cevabin icin.. bende is yapmiyorum aslinda ama surekli egilip kalktim tam o sirada oldu..Rahimden gelen kanamadır ben 13 haftalıken oyle oldum sebebi bulunamadı musluk açmışsın gibi fışkıra fışkıra kan geldi ama bebekle alakası bile yoktu şükür merak etme iş yapmanla bi alakası yoktur ben yemeyimi bile yatakta yiyordum oyle oldum işle alakası yoktur . geçmiş olsun
Cok gecmıs olsun inşallah bır sorun yokturKizlar merhaba.. gece bir anda kan bosaldi..cok fazlaydi.. hemen acile gittim.. yatis yapıldı.. ultrsonla bakildi vaijinal bakildi bir sorun yok şimdilik ama neden olmus olabilir boyle bir kanama bilemediler.. bu arada kanamadan once biraz is yapiyordum egilip kalktim.. onla ilgisi olabilir mi.. basina gelen var mi?
Evet haklısın saglıklı olsunlarda kılo önemli degıl... hepımız saglıkla kucaklarımıza alalım inşallahBana geçen doktorum şöyle dedi bebeğin kilosu hiç onemli degil sağlığı önemli mesela sen 27 haftada doğrursun başkasi 32 haftada onun bebeği daha kilolu olur sende dersin ki neden stres yapıyor onun bebeğinin kilosu ve haftası iyi ama öyle değil bebegin kilosunun ve haftasının hiç onemi yok onemli olan sağlıği dedi
Cok şükür saglıklıCanım onlar tahmini değerler, net ölçüm yapmıyor o cihazlar. Doğumda da öyle mesela bebek 3 kg civarı doğacak denir 3500 bile olabilir. Ona takılma sen sağlıklıysa gerisi önemli değil.
Stresten olabilir bence heyecanlanmıştım o heycanın ustune olmuştu stres sıkıntı birden heyecan yapma bunlarda etkiliyorTesekkur ederim cevabin icin.. bende is yapmiyorum aslinda ama surekli egilip kalktim tam o sirada oldu..
Bende o yuzden sandim..
Cok korktum oluk oluk kan akti..
2 gündür asiri stresliydim belki oda tetiklemis olabilir.. bilemedim.
Selam.Günaydın.. dahiliyeye geldim , tsh 3.14 çıktığı için tiroid ilacı verdi doktor 25mgilaç içmek hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?