2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Iyi geceler kizlarr bende 4 hafta sorna tekrar kizlarimi gormeye gittim . biri 680 diger 700 gram olmuslar 24+5 . sizlerinki kac gram . Bide herkez seker yuklemesi yapmis benim dontorum soylemedi hic . tansiyon yuksek dedi 13/8 , zhamilelikte nadir gorulen bir hastalik dedi yukselirse sorun olurmus . onun haricinde bebeklerin durumu , suyum plazentam vs hersey cok iyi yolunda dedi .

Allah şifa versin kalan sıkıntıları da atlatırsınız inşallah Bağışıklığı daha da güçlendirmek gerekiyor demek ki hamilelikte
Bende bugün gittim 670 gr dedi haftası hemen hemen aynı 24+3 sizin birde ikiz gayet iyi bence maşallah şeker yüklemesi bana da istemedi dr. Ailede var mı dedi, yoktu, açlık tokluk bakalım dedi sadece

Hamileyken röntgen çekerler mi ki? Ben çekmezler diye düşünüyorum ama. İlaç da vermiyorlar.

mashallah , saglikla aliriz bebekerimiz inshallahh ,, demekki herkeze yapmiyor ozama seker yuklemesini

Merhaba arkadaslar 23. Haftaydım normalmi bilmiyorum acayip ağrılarım var çatı ağrısı diye bilinen ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi sağa sola dönerken yataktan kalkarken arastırdım ama geçirecek bir yol bulamadım merak ettiğim bu haftada olanlar nasılsınız ağırlastınızmı aynı şikayette olan varmı yani haftaya özel bir durummu

Elmalı güzel tavsiye ederim. Bugün çilekli varmış eczanede ama çok beğenmedim ben. Başka aroması var mı bilmiyorum. O kadar şekeri yüklenince açlık falan hissetmiyorsun. Ama yine de yanında biri olsun. Sabah olabildiği kadar erken git. Uzun sürüyor. Sabah 9 da gittim sonuçların çıkması doktora gösterme falan derken eve gelmem 15.30 falandı. Tabi benim gittiğim hastanede tahlil sonuçlarını 14.00 den önce vermiyorlar onun için çok uzadı.

Canim cok gecmis olsun saglik calisanimisin kisa araliklarla iki kez yakalanmissin cok sevindim bebeginde seninde iyi olmana !

bende şeker yüklemesini yaptırdım benimki gazsız limonlu 75 ogtt di eczaneden aldım ben . üni hastanesinde perinatologa da ztn sıra beklicektim tam denk geldi . beklerken kanlarımı verdim . çok şükür sıkıntı gözükmüyor şuan . 1 hafta sonra tetanozun ikinci dozu var .28nci hafta da kan uyuşmazlıgı olanlar için uyuşmazlık ignem var . böyle devam ediyor. bebiş iyimiş çok şükür. bizim böbreklerde genişleme vardı doktor iyi deyince onu bile sormayı unuttum cıktım kontrolden zaten şuan takip edilmesi gerekiyor bişeyde yapılamıyor diye biliyorum inş büyümemiştir daha fazla. onu da özeldeki doktoruma sorarım artık .
içecegi içerken hemşire bana acele et su içer gibi dedi. kusabilirim ben cok hassasım dedim . son yudumdan önce aşırı bulantı oldu .tadını dha güzel bekliyordum ben ama sürekli gittigimiz eczde bir ceşit varmş sabah onu bulunca aldım cıktım . cok asırı hızlı içmeye calışmayın . benden nedense 30 dk sonra da kan aldılar. toplamda 4 kez kan alındı yani :) bu da bitti

Hamileyken röntgen çekerler mi ki? Ben çekmezler diye düşünüyorum ama. İlaç da vermiyorlar.

Ogluma hamileyken betona çakıldim burnum kırıldi ve yüzümün bazi yerlerinde çatlak oldugunu tahmin ettiler ama röntgen çekmediler

Kızlar bende dünden berı aldıklarımı yıkama hastane cantası falan hazırlıgına basladım:) önümüz yaz agırlasıcaz malum salgın hastalıklar ne olacagı belli degıl şimdiden ufak tefek seylerı hazırlıyayım dedım, hastane cıkısı hastane cantası ıvır zıvırlarını fakan fılan....... daha bu haftada bıle cok yoruluyorum yıka ütüle yerlestır baya yoruyor,, fazla üst üste bırıktırmemek lazım bunu anladım

667 Gr olmuş 24+1 bugün.
Şeker yuklemesi yapmayacakti aslında muayene sonuclarima göre karar veriyormuş gelişimi güzel geride değil kilo sorunun yok,ailede şeker hastalığı yok bebeğinde hareketleri güzel suyunda iyi dedi.Ama benim bazı kan testlerinde şekerim yüksek çıkıyor hatta korkup 2 sene önce şeker yükleme testi yaptirdim şükür birşey çıkmadı.Bunu doktora belirttim riske atmayalım o zaman dedi 75 Gr lik yaptirdim 2 saat burdayim bekliyorum bakalım inşallah çıkmaz..

Arkadaşlar doktorum şeker yükleme testine gerek duymadığını söyledi. Kilomdan ve ailemde şeker hastalığı olmadığından dolayı. Ama sanırım genel olarak herkes yaptırıyor . Doktora güveniyorum ama yaptırmayan da yok gibi . Benim gibi yaptırmayacak olan var mı acaba ?

bence yapılmasında fayda var sonucta test sonucu cıkıyor. icilen içecek aşırı zarar verici bişey degil o gün bol su içince sorun ortadan kalkar diye tahmin ediyorum .zararı olmayacaksa size yaptırmak istediginizi belirtebilirsiniz her doktorun tedavisi ve dikkati farklı oluyo

Maşallah canım iyi herşeyin yolunda olmasına sevindim ..Akıntı durumunu sorabildin mi?

Selamlar, ben de 22. haftadayım çatı ağrısı bende de var. Oturduğum yerden kalkarken kemiklerime inanılmaz baskı oluyor, gece dönerken bazen ağrıya uyanıyorum. Pazartesi doktor kontrolüm vardı sordum çok normal dedi. Bu aylarda baskılar başlar, yürüme şeklin bile değişir, dengede problem yaşabilirsin dedi. Riskli bir durumum olmadığı için yürüyüş önerdi ama malum evden çıkamıyoruz yürüyüş falan yapamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…