- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.241
son 3 ayda kilo alımı oluyor cnm hele bizim gibi son 3 ayı yaza denk gelenler almaması imkansız gibi bişey o kadar meyve çeşidi olduğu için bol bol yiyecez. Mesela oğlumda temmuz sonu doğumlu doğuma yakın gece bile lavobaya kalktığımda yatmadan önce Bi karbuz keyfi yapıyordum. Ona göre düşünkızlar son 3ayda cidden çok mu kilo alınıyor ????????????????????
Ne guzel yaa ben dördüz hamile olsam yine de yapmaz benimki ütüyüMerhaba ...ben de sizin gibiyim bebegime henuz 1 corap dahi almadim...24.haftamizi doldurmayi bekliyorum nasip olursa....sonra 28.haftaya kadar kilik.kiyafet islerini halledip 30.hafta gibi de nasip olursa cantamizi hazirlayacagim...bi de ben zaten utu felan yapmayacam ...esime yaptirmayi planliyorumm ..evimizde utucumuz oben utuden nefret ederim...o yuzden kilo felan alsam da sikinti degil
Benim de aynı yaş oğlum var ilk öğrendiğimiz andan beri biliyor kabullendi sanırım ama doğum sonrasının bu kadar rahat olacağını hiç sanmıyorum kuş aldık eve pandemide biraz oyalanir sorumluluk olur diye hayvanın canını çıkarmadığı kalıyorKızlar 4 yaşına girecek olan bir oğlum var. Kardeş sürecini nasıl yansıtıyorsunuz. Benimkine kardeş değince yada bebiş değince hiç ılımlı yaklaşmıyor, 5,6 defa karnıma vurdu. Kışkırtma adına hiç bir davranışta bulunmuyoruz. bu konuda çok tecrübesizim bu konuyu aşan var mı aramızda acaba varsa nasıl Bi yol izlediniz
?
hoffff tırstımmmmm birazzzzson 3 ayda kilo alımı oluyor cnm hele bizim gibi son 3 ayı yaza denk gelenler almaması imkansız gibi bişey o kadar meyve çeşidi olduğu için bol bol yiyecez. Mesela oğlumda temmuz sonu doğumlu doğuma yakın gece bile lavobaya kalktığımda yatmadan önce Bi karbuz keyfi yapıyordum. Ona göre düşün
Tabii diyetle kontrol altına alabilirsin.
Ben kilodan çekinmiyorum beni korkutan ani sıcak basmaları o sıcak havada hepimiz buhar olacaz
Ne guzel yaa ben dördüz hamile olsam yine de yapmaz benimki ütüyübel agrisi yapiyo evi sen supur dedim 1 defa supurdu sonra evi süpürmemek icin gitti robot supurge aldi geldi ben bir an önce alayim bari kiyafetleri, gerci dolap alacaktik o da kapanmadan dolayi sonraya kaldi ama bayramdan sonra da dolap alip ona yerlestiririm artik
Kızlar allahım dualarımızı kabul etti bizim için dua eden herkezden allah razı olsun çok şükür allahıma bügün evime gidiyorum. Bebiş çok iyi suyumuz biraz fazla ama diyetle olmadı insülinle düzelir rahim ağzı kısalığı 0.8 den 1.3/1.5 e yukselmiş çok şükür
Kızlar 4 yaşına girecek olan bir oğlum var. Kardeş sürecini nasıl yansıtıyorsunuz. Benimkine kardeş değince yada bebiş değince hiç ılımlı yaklaşmıyor, 5,6 defa karnıma vurdu. Kışkırtma adına hiç bir davranışta bulunmuyoruz. bu konuda çok tecrübesizim bu konuyu aşan var mı aramızda acaba varsa nasıl Bi yol izlediniz
?
canım gözün aydın rabbim zamanında sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin.Kızlar allahım dualarımızı kabul etti bizim için dua eden herkezden allah razı olsun çok şükür allahıma bügün evime gidiyorum. Bebiş çok iyi suyumuz biraz fazla ama diyetle olmadı insülinle düzelir rahim ağzı kısalığı 0.8 den 1.3/1.5 e yukselmiş çok şükür
Bende sonrasının kolay olacagını düşünmüyorum. Büyük Bi kargaşa bizi bekliyor. Benim oğlum kesinlikle kabullenmesi ve alişması zaman alacak Taze abi, ablaların kıskançlık tavırlarını çekecez belli Bi süreBenim de aynı yaş oğlum var ilk öğrendiğimiz andan beri biliyor kabullendi sanırım ama doğum sonrasının bu kadar rahat olacağını hiç sanmıyorum kuş aldık eve pandemide biraz oyalanir sorumluluk olur diye hayvanın canını çıkarmadığı kalıyor
Cnm S Sarisinmelekk ten güzel haberler aldık inş seninde herşey yolunda ilerler sen dinlenmeye kendini hiç yormamaya bak bol suda içersen inan aklına gelen başına gelmiyecekKizlaaaar off doktordan çıktım şimdi rahim ağzı uzunluğu 0.9 bir buçuk ay kadar önceki kontrolde 2.6 gibiydi. Rahim ağzı kapaliymis. Detayliya gittim iki hafta önce bir şey demedi doktor sanırım salladı zaten 10-15dk baktısu an için yapılacak bir sey yok bekleyeceğiz yükselmesini dedi daha dikkat et yorma kendini, ağır iş yapma, eğil kalk yapma çok dedi ilişki yasak zaten kanama yaşadığım için hiç yoktu ilişki. Kanama olursa hemen doktora umarım olmaz
Lütfen bize de dua edin uzasınikimiz açısından da riskli bir doğum süreci bizi bekleyebilirmis bu şekilde kalırsa
Maşallah şimdiden kabullenmiş darısı bize inşCanım benim 7 yasinda oğlum. Öğrenince çok sevindi. En çok ben sevicem ,en çok ben öpücem, ona bisiklet sürmeyi öğreticem , onu kötülüklerden koruyacağım falan diyor. Elbet kıskanıcak ama arayı bulacağız artık. seninki daha cok kücük ana kuzusu bence normal bir durum.
Çok geçmiş olsun canım, atlatacağına inanıyorum. Bizim grubun bebişleri savaşçıKizlaaaar off doktordan çıktım şimdi rahim ağzı uzunluğu 0.9 bir buçuk ay kadar önceki kontrolde 2.6 gibiydi. Rahim ağzı kapaliymis. Detayliya gittim iki hafta önce bir şey demedi doktor sanırım salladı zaten 10-15dk baktısu an için yapılacak bir sey yok bekleyeceğiz yükselmesini dedi daha dikkat et yorma kendini, ağır iş yapma, eğil kalk yapma çok dedi ilişki yasak zaten kanama yaşadığım için hiç yoktu ilişki. Kanama olursa hemen doktora umarım olmaz
Lütfen bize de dua edin uzasınikimiz açısından da riskli bir doğum süreci bizi bekleyebilirmis bu şekilde kalırsa
Doktor ihmali olmuş canim benim normalken 1.8 e düştü hemen hastaneye gönderdi hastanede 1.1 e düştü sonra 0.8 düştü 1.1 ken halka taktılar ama senin doktor 2.6 iken dikiş atabilirdi neden yapmadıKizlaaaar off doktordan çıktım şimdi rahim ağzı uzunluğu 0.9 bir buçuk ay kadar önceki kontrolde 2.6 gibiydi. Rahim ağzı kapaliymis. Detayliya gittim iki hafta önce bir şey demedi doktor sanırım salladı zaten 10-15dk baktısu an için yapılacak bir sey yok bekleyeceğiz yükselmesini dedi daha dikkat et yorma kendini, ağır iş yapma, eğil kalk yapma çok dedi ilişki yasak zaten kanama yaşadığım için hiç yoktu ilişki. Kanama olursa hemen doktora umarım olmaz
Bende 2 ncisi aralarinda fiyat farki cok yok birde soyle birsey var bu doktorun gordugunu digeride gorecek o yuzden korkma :)Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Detaylı ultrason için 2 doktorla görüştüm avantajları dezavantajları var ikisinin de ve kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
1.doktor çok övülen ali ekiz, avantajı çok övgü alması, dezavantajı istediğim tarihten 1 hafta sonraya bulabiliyorum randevu, evime 1 saat uzaklıkta, ve o gün eşim çalıştığı için izin almak zorunda ve bu önemli eşim için. ücreti 600lira.
2.doktor salim sezer,dezavantajı; hakkında ali bey kadar çok yorum yok, 8 yorum var onlar da iyi, yaşı epey büyük gibi. Avantajı, evime 15dk mesafede, istediğim tarihe ve saate randevu bulabildim, eşim o gün çalışmıyor, ücreti 550lira.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Sağol canım inşallah iyi olur her şey. Yarın bir doktordan daha görüş alacağım doç. periontolog riskli gebelik doktoru bakalım o ne dicek fikir olsun içimiz rahatlar belki birazCnm S Sarisinmelekk ten güzel haberler aldık inş seninde herşey yolunda ilerler sen dinlenmeye kendini hiç yormamaya bak bol suda içersen inan aklına gelen başına gelmiyeceksadece kendine ve bebeğine odaklan
Bizimkinin gelişi mucize zaten inşallah devamiyda öyle olurÇok geçmiş olsun canım, atlatacağına inanıyorum. Bizim grubun bebişleri savaşçıSeninki de öyle olacak bol bol dinlen
Rahim ağzım kapalı orda bi açıklık olmadığı için dikiş falan gerek görülmedi sanırım. Aslında hemen gittik başka doktora da doğuma girmişti 2saati bulabilirmis o yüzden yarına randevu aldık. Riskli gebelik doktoru bakalım hayırlısı inşallah çabuk atlatırız biz de kızımlaDoktor ihmali olmuş canim benim normalken 1.8 e düştü hemen hastaneye gönderdi hastanede 1.1 e düştü sonra 0.8 düştü 1.1 ken halka taktılar ama senin doktor 2.6 iken dikiş atabilirdi neden yapmadıbence hemen başka doktor bak dikiş için çok geç kalmiş ama turkiyede halka takiliyorsa hemen taktir allaha sukur ben 15 gundur hastanedeyim pazartesi baktilar 0.8 di bugun baktilar 1.5 e yukselmis darisi basina insallah icten kalbten diliyorum sana insallah sende benim gibi guzel haberler alirsin lutfen moralini sakin bozma ben hic bozmadim once allaha sonra doktorlara braktim kendimi stres sikinti en cok etkiliyormus sakin olumsuz dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?