2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O durum bende de oluyor, ben doktora sordum hormonlardandir o bolge simdi en aktif zamaninda terlemesi normal dedi. Ben ne zaman yuruyuse gitsem ya da spor yapsam oluyor, hatta bazen cok sıkıntı stres icinde oturup calistigimda da oluyo, normalmis cok sukur

Kizlar iyi aksamlar birsey sorucam size Ben bebise henuz hicbir sey almadim, cinsiyetini ogrendigimizde aldigimiz 2tulum haric siz kiyafet alisverisini tamamladiniz mi, hastane cantasini falan ne zaman hazirlicaksiniz? Cok kilo almadan agirlasmadan yapin diyorlar da en cok ne zaman kilo aliniyor, ne zaman ütü yapmak falan zorlasir bilemiyorum. Siz ne planliyorsunuz, napmak lazim bilemiyorum

Yani akinti degil ona eminim saf su gibi ..camasirim.acik renkli zaten akinti olsa belli olurdu ..benim.korkum termi.amniyon sivisi mi anlayamamam

Ay sizin yorumunuzu gorunce ben de rahatladim..doktorum da terdir dedi ama insan inanamiyorilla kendimiz gibi birilerini bulunca rahatliycaz

Kist vs yoktu.. kendim ozel klinige gidiyorum.. kanama oldugunda acile gittim..oradaki kadin dogumcu bakti..cok fazla kan geldi o an ama sonra biranda kesildi.. cok garip bir durum.. o gun biraz is yapmistim belki onunla alakalidir..

Benım bı kac sey harıc herseyı hazır cok şükür,, ama cok yordu benı herseyı tek tek yıkamak ütülemek.... ılla eksık bişeyler cıkar dıe sımdıden eldekılerı halledeyım dedım bu aylarda bıle zorlandıysam 8. Aydan sonrasını düşünemiyorum

Benim de 2 gundur kasiklarimin hemen ustunde sanci var gergin geceleri daha cok oluyodu ama simdide devam ediyor bugun. Hayirlisi bakalim çektiğim sanci problem degil bebege bi sıkıntı olmasin derdim o
İçim rahat değildi kontrole geldim arkadaşlar yine korkttuğum başıma gelmiş serviks açılmış hastaneye yatırıp acil dikiş attılar daha 1 Ay olmadı diye erteliyordum kontrolü lütfen sizler ihmal etmeyin sıkıntı varsa gidin

Ay sizin yorumunuzu gorunce ben de rahatladim..doktorum da terdir dedi ama insan inanamiyorilla kendimiz gibi birilerini bulunca rahatliycaz
dün kısa yazmışım . benim de sulu sarımakımtımoluyordu iki doktoruma da sordum biri alttn muayene etti . su geliyor mu diye cok şükür defilmiş. bunaylarda olabilirmiş. diger doktorumda fitil verdi idrar tahlili temiz cıktı ama bazen idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir miş .
sirkeli su ile pamuk ile temizliyorum özel bölgemi .
bol su başka da yapacak bişi yok.

Bende önce açlık sonra tokluk 2 sat sonra tekrar ölçmüşlerdi

Canim endişe etme derim bi cok insan karşılaşıyorms bu durumla ancak diğer hersey normal olduğunda doktorlar pekte üzerinde durmuyor. Benimde ikili testim ve diğer tüm organlar normal olmasına rağmen parlaklık görüldü ne gittiğim peritanoloji uzmanı ne de kendi doktorum önemli görmedi. O yüzden bende sıkıntı etmiyorum başka bi test vs yaptırmayacagim. Bisey çıkacağını sanmıyorum muhtemelen geçecektir

Insallah canım hersey yoluna girecek. Bak iyi dayandı senin savaşçı prensesin. Adı ZEYNA mı olsa acaba

şeker ölçtüysen ve sıkıntı yoksa üzülme canım.evin içinde haraket yap ve yürüyüş. benim doktorum haftada birgün kontrollü 1 porsiyon sütlü tatlıya izin verdi.hafif yediğim günler.

Bahcede yürüyorum canım. Eşimle oğlum evde durmadan tatlı istiyorlar.

Kızlar aşı sorgulaması yaptınız mı hiç kendinize ? Aşı çıkmış görünüyor hamilelere. Birde doktorlarınıza sordunuz mu ne diyorlar covid aşısı için
Ben öğretmenim bana çıktı aşı ama kendi doktorum da aile hekimim de uygun görmedi yapılmasını yeterince örnek çalışma yok hamilelerle ilgili dedi etkileri bilinmiyormus
Ben de bir iki parça aldım sadece, ablamın kızları vardı onların küçüklerini verecek kalanları ona göre ayarlayıp 7aydan sonra hazırlayacağım çanta falan

Yaa geçmiş olsun sizi anlıyorum iki hafta önce bana da dikiş atıldı acil olarak.
Ayrı bir rahim ağzı yetmezliği grubu da var, orada başından geçen çok insan var. Çoğu olumlu sonuçlanmış. Şimdi hep dinlenip iyi beslenip kendinize iyi bakma vakti. Dikiş atılabilecek durumdaysa çok da geç olmamış demektir. Endişeli olmak normal, ben de endişeliyim hala ama çok stres olmadan geçirin günlerinizi.
Bundan sonrasını hastanede mi geçireceksiniz yoksa eve çıkmanıza izin verildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…