2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Foto ekledim canım bio oil natural diye geçiyor trendyolda indirimde şuanda ben de 3 tane bitirdim umarım işe yarar kullandıklarımız yaramazsada canları sağolsun kuzularımızın Amin aminnn

Eklentiler

• A8A89EFE-0B4D-4F6B-A571-C9D85AD9CC98.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Bence dikiş iste canım benim normal ken bire birden düştü ama bol istrat ile stres sıkıntıda etmezen duzeliyor ben 16 gun hastanede yatım dün çıktım 1.8cm ile hastaneye girdim ama enfeksiyon oldugu icin hemen budahale edemediler 3 gun antibiyotik kulandim son gece agrim oldu 1.1cm e duşmuştu 4 gün halka taktılar be ama 2 gün geçti 0.8m duştu 11 gün hep stabildi taki 14 gun baktiklarinda 1.5 e yukselmisti demekki uzama şansı var sen çok ayağa kalkmamaya çalış kendini yorma stres ve sıkıntıdan da uzak dur bunlarda cok etkiliyormus mumkunse dikiş atir daha iyi olur

Foto ekledim canım bio oil natural diye geçiyor trendyolda indirimde şuanda ben de 3 tane bitirdim umarım işe yarar kullandıklarımız yaramazsada canları sağolsun kuzularımızın Amin aminnn
Sagol canim bakayim buna da yeterki saglikli olsunlar ya ben catlamaktan ziyade bebise zarari olur diye endiselendim cunku saglikli olsunlar da gerisinin önemi yok

Çatı ağrısı dediğimiz şey vajina yanlarında sanki açılma varmış gibi acıması değil mi? Kemikler açılıyormuş gibi bir his. Sanki ağda yaptırmışız da tahriş etmişler acımış gibi.
yoksa benim yaşadığım şey doktora gitmedik bir durum da haberim mi yok?
Böyle hissettiğim ilk zaman hemen kegel yaptım biraz hafifledi ama ciddi acı hissettiğim oluyor.

Sizinki benimkiyle neredeyse aynı 2-3 oynuyor değerlerimiz.Benimkide 75lik ve doktorum sorun yok dedi.

Kızlar selam, ben de bugün şeker yüklemesi testi yaptırdım. Hastanenin sonuçlarına göre 1. saat 131 ve 2. saat 127 çıktı.
Ama hastanede kan verdikten sonra kendim parmaktan şeker ölçüm cihazımla ölçtüğümde 1. saat 180 ve 2. saat 158 çıkmıştı.

Doktoruma sordum acaba testte bi hata mı var diye ama o testlerin çalışma şekli farklı dedi. Ben de anlamadım aklıma takıldı, böyle bi şey yaşayan oldu mu hiç ? Hastanenin şeker ölçüm yöntemiyle, evde ölçülen arasında bu kadar fark olması normal mi?

Bana kalırsa ikisi de kandan ölçüyor aşağı yukarı aynı çıkmalıydı diye düşünüyorum ama bilemedim Düşünüp duruyorum acaba gebelik şekeri gerçekten var da testte mi bi yanlışlık oldu diye, çünkü kendim evde ölçtüğümde şekerim hep yüksek seyrediyor

Bence erkekdir ya yuzde 99 az degil yani, resim vermismiydi peki
Evet kanıt olsun demişti hatta, ekledim resmi buraya, anlıyorsanız bakabilir misiniz? Ama bugünkü doktor da kordon hep bacaklarının arasında dedi, acaba kordonu mu zannetti

Eklentiler

• F3A4107A-A662-45F2-8F41-25F58232B462.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet kanıt olsun demişti hatta, ekledim resmi buraya, anlıyorsanız bakabilir misiniz? Ama bugünkü doktor da kordon hep bacaklarının arasında dedi, acaba kordonu mu zannetti
Kordon oldugu icin yanilmis olabilir ama bence 2 kere yanilmasida tuhaf,,, detaylida tam belli olur kizda cok yanilma olurmus ama erkekde pek olmaz insallah gönlünüzdeki olur

canım b3nimde hastane degerleri yüksek evde ki ölçümlerim güzel çıkıyor.biraz akşam yemeklerini kaçırınca sınıra yakın çıkıyor 1. saat 140 a yakın.
benim 3 aylık ortalama şeker testide yaptı hba1c 4.5 ve 6.5 arası benim 4.8 çıkmış. yani oda güzel ama hastane değerleri yüksek kafam karışık.
yemekten 1 saat sonra evdeki değerlerine bak 140 geçmemesi lazım.

Merhaba benim de geçmeyen ağrılarım var salı randevum var umarım açılmam yoktur o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum foruma girene kadar rahim ağzı kısalığından bile haberim yoktu malesef. Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…