- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.321
SağolBenim eşim de adliyede çalışıyor.idarecileri hamilelelre ve 10 yaş altı çocuğu olanlara izin vermiş.
Cnm bende Yüksek Seçim Kurulu personeliyim bir ilçede çalışıyorum bizim hakim de terttüdde kaldı. Kuruma yazı yazdık. orda apacık yazıyordu idari izinlidir diye o yüzden sıkıntı çıkmadı. İnş ayrılırsın bir an önce
İnşallah amin kızlar. İdari iiznlidir diyor ama amirleri gerek gördüğünde işe gelecekler; işyerinden ayrılmayacaklar gibi yazınca zaten vrmediler ama daha belli diil bakalım bayramdan sora belli olacak sağolunBen de öğretmenim. Dersler online dönmesine rağmen idari izne ayrıldım sıkıntı olmadı. Tekrar soruşturun bence
Benim de öyle dilekçe yazdım imzaladım. Amirim gerekli gördüğünde işe geleceğim, görevli bulunduğum ilçeden ayrılmayacağım diye. O başka bir sey izinli oluyoruz ama amir bugün gel derse gitmek zorundayız.İnşallah amin kızlar. İdari iiznlidir diyor ama amirleri gerek gördüğünde işe gelecekler; işyerinden ayrılmayacaklar gibi yazınca zaten vrmediler ama daha belli diil bakalım bayramdan sora belli olacak sağolun
Selamlar, ben de ilk başlarda bio-oil kullandım. Çok çabuk bittiği için sonradan lierac aldım. Pazartesi doktor kontrolüne gitmiştim doktor bu kremler çok pahallı boşuna para harcama hindistan cevizi yağı, kakao yağı ve bio-oili başka bir kapta karıştır onu kullan dedi. Bio-oil zararlı olsa ekle demezdi diye düşünüyorum. Dün hepsinden biraz alarak kavanozda karıştırıp sürdüm ama hindistan cevizinin vücuttaki kokusunu sevemedim çok ağır geldi banaKizlar ben hamileligin baslarindan beri catlak olmasin diye biooil yag kullandim bi ara da lierac kullandim, catlak olmadi ama simdi biooilin cesitli kimyasallar ve a vitamini icerdigini ogrendim ve hamilelikte a vitamini iceren cilt bakim urunlerini kullanmayin diyorlarasiri vicdan yaptim simdi biraktim kullanmayi artik ama cok korkuyorum ya vicdan azabi cekiyorum resmen su an siz ne kullaniyorsunuz yag olarak
Evet haklısın hatta ben de demiştim arkalarından, gerekli görüldüğünde işe gelmemiz gerekiyor ama bunlar baştan izin vermiyorlar ne saçma diye. Ama işte diğer mağdur olan arkadaşlarım da diyor, o cümleyi kendilerine çekip baştan ihtiyaç var hesabı izin vermiyorlar. 24-32 yi bırak, hamileler izinli sayılacak ona bakarsan ama olmadı. 10 yaş altı heleki kurumların yarısında var. İzin vermediler valla. Bnm umudum inş bayramdan sora dilekçe yazıp ayrılmak. Baytamda 24 oluyorum. Çevremde duymadım hiç 24+izin vermeyen kişileri (kamuda yani) inşallah hayırlısıyla verirler. Bayramdan sora tamamen tüm tedbirler kalkarsa diyolar, o zaman napacak mışım. Bence en az 2 hafta daha devam eder ki tedbirler. Ay bilmiyorum boşver hayırlısıBenim de öyle dilekçe yazdım imzaladım. Amirim gerekli gördüğünde işe geleceğim, görevli bulunduğum ilçeden ayrılmayacağım diye. O başka bir sey izinli oluyoruz ama amir bugün gel derse gitmek zorundayız.
Teşekkür ederim canım inşallah geçer. Gece uyutmadıKüçük bir pamuğa karanfil yagi dok dişlerinin arasına al sık geçer insallah.geçmiş olsun.
Doktordan gebeliğin 24. Haftasındadır kağıdı aldıktan sonra dilekçe yaz canım, şu genelgeye ve cumhurbaşkanlığı personel ve prensipler genel müdürlüğünün şu sayılı yazısına istinaden idari izinli sayılmak istiyorum diye, ikisini beraber kurumuna ver, eğer amirin calismani isteyecekse bunu yazılı yapmak zorunda kalır, o zaman bu riske girmek istemez.Selam kızlar. Naaptınız?KAMUDA Ytmidört hafta izin alma olayım okmayacak gibi. Amir krar verdiği için olmuyor. Bayramdan sora denicem son bi şansımıyapıcak bişey yok
Sendika falan var mı sizde nasıl oluyor o işler bilmiyorum ama varsa bi sendikayı arayıp durumu anlat istersen. Bizim müdür resmi yazıları kendi lehine çevirmeye kalkınca hemen ilçe milli eğitimi arıyoruz bilgi alma amaclı müdür hemen geri vites yapıyor. Olmazsa cimere bilgi dilekçesi de yazabilirsin gönderilen cevabı amirine gösterirsin. Zaten sıkıntılı bir sürecin içindeyiz bi dr hamile halimizle covid olsak vebali amirin boynuna. Işin vicdani boyutu da var bu adam devletin memuru bir de yazık.Evet haklısın hatta ben de demiştim arkalarından, gerekli görüldüğünde işe gelmemiz gerekiyor ama bunlar baştan izin vermiyorlar ne saçma diye. Ama işte diğer mağdur olan arkadaşlarım da diyor, o cümleyi kendilerine çekip baştan ihtiyaç var hesabı izin vermiyorlar. 24-32 yi bırak, hamileler izinli sayılacak ona bakarsan ama olmadı. 10 yaş altı heleki kurumların yarısında var. İzin vermediler valla. Bnm umudum inş bayramdan sora dilekçe yazıp ayrılmak. Baytamda 24 oluyorum. Çevremde duymadım hiç 24+izin vermeyen kişileri (kamuda yani) inşallah hayırlısıyla verirler. Bayramdan sora tamamen tüm tedbirler kalkarsa diyolar, o zaman napacak mışım. Bence en az 2 hafta daha devam eder ki tedbirler. Ay bilmiyorum boşver hayırlısı
Inşallah geçer ama tabi bunlar geçici çözümler.kisitlamadan sonra cok bekletmeden bir.dis doktoruna git benceTeşekkür ederim canım inşallah geçer. Gece uyutmadı
Kaçlık yükleme yapıldıKızlar merhaba, bugün şeker testi yaptirdim, ay o neydi öyle ya zorlandım içerken ılık şekerli elmalı suBi kutu kola içsem daha iyiydi
açlık 95
1. Saat 159
2. Saat 125 çıktı benim şeker var mı yok mu anlamadim yüksek geldi anlayan varsa yorum yapabilir midr ile konuşamadim henüz teşekkür ederim şimdiden herkese iyi haftsonları.
75lik canımKaçlık yükleme yapıldı
Bende de oluyo çok 3.ayımdan beri sürekli yatıyorum. Magnezyum ve progestan kullanyrm 25. Hafta dayım hala bi hafta iyisem bi hafta acı ve ağrım oluyo. Bugünde ağrılı günlerimEvet kesinlikle öyle bişey hatta ip çekilmesi gibi bi acı hissediyorum bazı hareketleri yaparken anlayabiliyorum. Fazla ayakta durunca da alt karnımda baskı ağrı oluyor dedigin gibi ama yatınca geçiyor. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak Allah yardimcimiz olsun
Bana 50 lik yapılmıştı 1 saat sonra 143 sınırda çıktı yediklerime dikkat edyrm 75lik için bilemedim75lik canım
Evet yaa ben de bazen cok iyiyim hamile oldugumu unutuyorum bazen de cok agrim oluyor yatıyorum. Rüyama bile girdi gece doktora soruyordum rahim agzi uzunlugu kac cm ölçer misiniz diyeBende de oluyo çok 3.ayımdan beri sürekli yatıyorum. Magnezyum ve progestan kullanyrm 25. Hafta dayım hala bi hafta iyisem bi hafta acı ve ağrım oluyo. Bugünde ağrılı günlerim
Merhabalar , Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDoktor ihmali olmuş canim benim normalken 1.8 e düştü hemen hastaneye gönderdi hastanede 1.1 e düştü sonra 0.8 düştü 1.1 ken halka taktılar ama senin doktor 2.6 iken dikiş atabilirdi neden yapmadıbence hemen başka doktor bak dikiş için çok geç kalmiş ama turkiyede halka takiliyorsa hemen taktir allaha sukur ben 15 gundur hastanedeyim pazartesi baktilar 0.8 di bugun baktilar 1.5 e yukselmis darisi basina insallah icten kalbten diliyorum sana insallah sende benim gibi guzel haberler alirsin lutfen moralini sakin bozma ben hic bozmadim once allaha sonra doktorlara braktim kendimi stres sikinti en cok etkiliyormus sakin olumsuz dusunme
Canım hayırlı olsun gebeliğin, önünde çok uzun aylar var şimdiden bunları kafana takmaya başlarsan oohhoo, bence hamileligin keyfini çıkart, ye iç yat, kendini zorlama, çalışıyor isen rapor iste doktorundan, yorulma stres yapma rahim ağzı kısalığı düzelir, sabahtan akşama bile değişiyor. Tek yapmak gereken kendini yormamak ve bol bol istirahat etmekMerhabalar , Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben de dün kontrole gittim , 11+5 haftadayım , doktorum detaylı ultrasonda baktı baya , vajinal da baktı , çok şükür bebek ile ilgili bir sıkıntı yok ama rahim ağzı uzunluğu 24.9mm çıktı , ileriki haftalarda düzelebilir kontrol edeceğiz sürekli , olmadı dikiş atacağız dedi ama moralim çok bozuldu 3 yıldır uğraşıyorum bebek için ve tüp bebek ile elde ettim bebeğimi çok şükür . Ama bu rahim ağzı kısalığı korkuttu baya beni sonradan düzeliyor mu gerçekten , bu haftalar net görmek için erken değil mi ? Ne yapmam lazım , teşekkürler
Bio oil temiz içerikli yeni ürün çıkardı onu kullanabilirsinKizlar ben hamileligin baslarindan beri catlak olmasin diye biooil yag kullandim bi ara da lierac kullandim, catlak olmadi ama simdi biooilin cesitli kimyasallar ve a vitamini icerdigini ogrendim ve hamilelikte a vitamini iceren cilt bakim urunlerini kullanmayin diyorlarasiri vicdan yaptim simdi biraktim kullanmayi artik ama cok korkuyorum ya vicdan azabi cekiyorum resmen su an siz ne kullaniyorsunuz yag olarak
Çok teşekkür ederim , bir nebzede olsa rahatlattınız beniCanım hayırlı olsun gebeliğin, önünde çok uzun aylar var şimdiden bunları kafana takmaya başlarsan oohhoo, bence hamileligin keyfini çıkart, ye iç yat, kendini zorlama, çalışıyor isen rapor iste doktorundan, yorulma stres yapma rahim ağzı kısalığı düzelir, sabahtan akşama bile değişiyor. Tek yapmak gereken kendini yormamak ve bol bol istirahat etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?