2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim kesinlikle kilim sirkeleme.
Canım çok teşekkürler düşündüğün için ama zaten silkelediğim kilim tisort gibi benim küçücük hafif Muğla da yaşıyorum o kadar sıcak ki evdeki kışın kullandığım 2 halımı da kaldırttım eşime şimdi küçük kilimlerim var bütün evde silmek toparlamak çok kolay oluyor. 2-3 metrelik ağır olsa zaten bende eşime yaptırırım doğru söylüyorsun

Tamam canim. Bende halilari komple kaldirdim kilim serdim ama benim kilimler 2 3mertelik oyüzden makinaya atiyorum.

Çok güzel yapmışsınız bizim ülkedeki bu çat kapı gitmeler başka ülkede var mı bilmiyorum ifrit oluyorum lafa geliyorlardır eminim hey Allahım ya

Benim oğlan şırdan yerken şey der senin oğlana “ bol dök kimyonu bol dök”

Benim hala fazla belli değil kimse inanmıyor haftan küçüktür diyor
Başlarda benim çok moralim bozuluyordu öyle dedikleri zaman sonra düşündüm şimdiden ağırlaşmamak daha iyi. Ben hala rahat uyuyabiliyorum rahat dönebiliyorum. Hareket kabiliyeti ne kadar geç kısıtlansa o kadar iyi

Ben 15 kiloyu şimdiye kadar aldım şimdiden sonra da bi 10 kilo alsam öpüp başıma koyacam bildiğin su kilo olarak geri dönüyor
Benimde öyle valla. Bide hamilelik öncesi de kabızlık problemim vardı hamilelikle iyice coştu 3-4 günde bir dışarı çıksam şükür diyorum
Ama seninkiler ikiz ben olsam kendimi öyle avuturdum

Bnde öyleyim hem çatlak olmaz inşallah diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…