2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim benimde akıntım var 3 gündür. Çamasirimda islaklik oluyor. Günluk ped vs bende enfeksiyon yaptigindan kullanamiyorum.oyüzden saat basi camasirimi degistiriyorum
Yalniz olmadigimi gormek rahatlatici...en azindan normaldir diye dusunuyorum..ilk gebelik olunca ayri evham yapiyorum en siradan seylere

Kız daha benim aldığım kilonun yarısına gelmişsin ben ne yapayım Allahım engel olamıyorum kendime

Bende alırdim aslinda. oglumda 20 25 kilo aldim. Sürekli canım şerbetli tatlı isterdi. Bu hamileligimde canım tatlı istemiyor hiç. Zaten şeker diyeti verdi doktor isabet oldu. 20gunlugune yazliga geldim burda tartı yok bakalim döndügümde kac olacağım. canimız sagolsun napalım. Olmazsa dogumdan sonra AGUSTOS 2021 ANNELERİ ZAYIFLIYOR Grubu kurariz

Valla yaz aylarında en güzeli. Bide senin riskli gebelik dikkat et canım kendine ve prensese

Bende pandemiden beri kilime gectim.evde hic hali yok.kışinda kilim kullandim. 10gunde bir makinaya atıyorum tertemiz oluyorlar. Halı kullanmayi hic sevmiyorum. Hele evde çocuk olunca dahada zorlaşıyor.

Canim bu 2. Ama inanki hicbir sey bilmiyormuşum önceden.
Desenize acemilik hep oluyor insanda...saglikla gelsinler de bebislerimiz gercekten guzel duygular ama bir o kadar stres dolu...bilemiyorummm cevremde kim beni gorse hayatlarinda gordukleri en stresli gebe olarak niteliyorlar beni...3 kuretajdan sonra tup bebek tedavisi esnasinda daha dogrusu transfere 10 gun kala gebe oldugumu ogrendim...imkansiz gibi geliyordu o yuzden hep bi kaybetme korkusu yasiyorum sanirim.......Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin bizler de saglikla kollarimiza alalim.insallah

Kız ben tatlı hiç yemiyorum yesem herhalde bi 15 kilo olurdım grupta iyi olur aklıma yattı

Bende 33 yaşına kadar her iliskide hamile kalınıyor saniyordum. Yumurtlama zamanı ,ovulasyon testi, hatta ve hatta beta hcg testini yeni ögrendim. Oglumda direkt kese görmüştük. Insan cok arayıp cok bekleyince araştırıyor ögreniyor. bu gebelik için 6 sene bekleyince herseyi arastirir oldum. Rabbim hepimizin bebegini bizlere bağışlasın.

Kızlar bu arada ayakları sismeye başlayan varmı ? Bugün 27+0 ım benimkiler şisti baya. Önceki gebelikte 34.haftadan sonra sismeye baslamistı. Dün farkettim yemeklere tuzu kaçırmaya başladım. Bana tuzu az gelen eşime tuzlu geliyor. Sizlerde dikkat edin. Vucut su toplamak için tuz isteğini arttırıyor galiba.

Benimde öyle valla. Bide hamilelik öncesi de kabızlık problemim vardı hamilelikle iyice coştu 3-4 günde bir dışarı çıksam şükür diyorum
Ama seninkiler ikiz ben olsam kendimi öyle avuturdum
Kendimi avutuyorum da doktoru kandıramiyorum
Bi de pandemiye denk geldik sürekli evde oturuyoruz diye bence böyle birden kilo aldık. Her gun biraz yürüyüş yapabilsek böyle olmazdı diye dusunuyorum

Benim de karnım küçük herkes sürekli fotoğraf at diyor görelim göbeğini vs halbuki olan şey kendi göbeğim 1.7 kilo aldım şimdiye kadar.Son 2 ay regl göbeğinden normal gebe gçbeğine döner herhalde!Şu an hareketlerim vs çok daha rahat ne kadar geç olursa o kadar iyi

Benimkine ayına göre büyük diyorlar aslında. Ayakta daha küçük gözüküyor tabi. sizinki benden büyükse düşünemedim çok zor
Gerçekten daha büyük duruyor.benim boyum kısa ama o yüzden olabilir.birde ilk hamilelikte de büyüktü çok çatlamıştı karnım biraz kişiye göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…