2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayirli olsun canim evet cok kullanisli 2 yasina kadarda kullandim ben gayette kullanisli. Bu seferde aynisini aldim hatta aparatlati var direk bebek arabasinada takiyorsun.. disarda gezdinmi uyuyor bazen icinde direk arabaniza koyarsiniz..

Cok gecmis olsun insallah en hafif sekilde atlatirsiniz Bol bol su tüketin

Çok geçmiş olsun cnm İnş hemencecik atlatırsın ız bol bol dinlen su içmeyi unutma

Evet söylediklerinin hepsi çok güzel markalar bi arkadaşım britax aldı o da çok memnun bu arada. Ben de görmeden almam bebek arabasını kısıtlamadan sonra gidip bakacağım ben de bagaja sığmama durumu olabilir aracım hatchback küçük bagaj ne yazık ki umarım sığar metreyle gideyim e bebeke ben

Hayirli olsun canim evet cok kullanisli 2 yasina kadarda kullandim ben gayette kullanisli. Bu seferde aynisini aldim hatta aparatlati var direk bebek arabasinada takiyorsun.. disarda gezdinmi uyuyor bazen icinde direk arabaniza koyarsiniz..
Ya çok sevindim memnun olmanıza ben biraz güçsüzüm çok büyürse taşıyamam ama arabaya takılı kalabilir böyle kullanabiliriz benim arkadaşım evde de kullanıyordu koyuyordu içine sallanma özelliği de var ya ana kucağı gibi de kullandı

Evdede misafirlikdede kurtaricimdi benim. Durmazdi yatmazdi bi yerde icinde sallar yatirirdim....alisiyor icine yatagi gibi oluyor... seyahatlerde bile kurtaricim oldu. Hastane cikisinda icine koyup direk arabaya koyuyorsun baya pratik yani

Kızlar günaydın Bel ağrısı yaşayan var mı 3 haftadır biraz ayakta kalınca belimin sol tarafına ağrı saplanıyor ve adım atamıyorum ayrıca el eklemlerim acıyor uyuşuyor böyle şeyler yaşayan var mı

Estağfurullah bir şeyler yaşıyoruz ama ne olduğunu da bilmiyoruz acemilik çok zor

Çok geçmiş olsun cnm İnş hemencecik atlatırsın ız bol bol dinlen su içmeyi unutma
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kolaylıkla atlatırsınız

Cok gecmis olsun insallah en hafif sekilde atlatirsiniz Bol bol su tüketin

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kolaylıkla atlatırsınız
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, çok sağolun gerçekten iyiki varsınız .. ❤umarım hiçbiriniz yakalamazsınız..

Merhaba kızlar
Ben daha önce şekerim çıktığı için yazmıştım. Ben 5 yılda 7 kayıpdan sonra doğal yolla hamile kaldım. Son 1 aydır sizin grubu takip ediyorum. Daha önce giremiyordum çünki zor bir süreç geçirdim herşeyden etkileniyordum. Şükür herşey yolunda ama açlık şekerimiz yüksek çıktı dün insüline başladım. Almanya da yaşıyorum. Bu süreçte burada yalnız olduğum için bilgilerinize başvurabilirim. Umarım herkes ve bende sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi.

Merhaba aldiginiz pusetin modelini paylasma imkaniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…