2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Güzel ve saglıkli günlerde kullansin canım. Sen nasılsin iyimisin. Kontrole gittinmi hiç
Sağol canım inşallah .
yok daha gitmedim gelen hafta terminim ağrım arada oluyor ama çok şukur iyim diyabetologtan termin aldim perşembe ona gidecegim bakalim inşallah şekerde duzelme vardir dikat ediyorum ama benze birseyler gorunce cok canim cekiyo oyle bi isirik aliyorum bu aralar cok acikmaya basladim gece 10/11 arasi karnim acikiyo ama sukur valla daha iyim azda olsa geziyorum bi bulasikti bi kahvaltiydi hazirlayabiliyorum kendimi yormadan sen nasil oldun ?

Gecmis olsun canim bende almanyadayim benimde sekerim var benim dikat etigimde acilik iyi ama tokluk tavan yapiyor perşembe gunu diyabetologa gidecegim insallah hersey normaldır diyet falan yapiyormusun ?

Bende cok acıkıyorum. Özelliklede akşam 22.00 sonrası canım atıstırmalık istiyor. Genelde yoğurt tercih ediyorum. Eger tatli kriziyse icine yarim meyve doğruyorum.
Benim evde şeker ölcum cihazı var ucuz oluyorlar. Bence sende eve al.
Benide yarım saat önce bahcede arı soktu. Umarım bebeğe zarar vermez. Benim kontrolümde önümüzdeki pazartesi. 28+1 olmuş oluyorum.

Çicek arisiysa zararı yoktur bildigiim kadariyla canim ben meyve de yemiyorum korkutugum icin. Makineyi bana doktorun yazması lazim bildigim kadariyla simdi gidince yazacaktır zaten

Kızlar merhaba, nasıl gidiyor gebelikleriniz? benim doğumum aslında 4-5 eylül görünüyor ama ağustos sonu da olabilir o yüzden burayı da takip ediyorum

Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, hem ağustos hem eylül annelerinde açık ara erkek bebek var gördüğüm kadarıyla, benim de kızım olacak Allah nasip ederse

Belki sorulmuştur ama biraz gezindim göremedim, 24.haftada zorunlu idari izne ayrılan öğretmen arkadaşlarım varsa süreç hakkında bilgi almayı çok isterim,

23+0 haftasınada mı yoksa 24+0 haftasında mı idari izne ayrıldınız acaba? Bir de izin aldıktan sonra işleyiş nedir? Zaten şu anda uzaktan eğitim yapıyoruz, idari iznin getirdiği başka bir sorumluluk ya da bilmem gereken bir şey var mı? Süreci yaşayanlardan cvp almak beni çok mutlu eder

Ya çok şükür canım her şey yolunda gitsin hep minnoş hepimizi iyi korkuttu ama iyi olun da biz korkmuş olalım sadece
Hosgeldin diyelim biz de o zaman 24+0 da ayrilabiliyoruz idari izne benim de yarın oluyor ams uzaktan eğitim süreci olduğu için herhangi bir şey yapmayacağım. Okul açılırsa o zaman ayrılırım uzaktan çalışma imkanı verirse müdürüm uzaktan devam ederim rehber öğretmenim ben imkan sağlar diye düşünüyorum ama biraz gıcıktır kendileri emin olamıyorum

Kızlar çok çabuk acıkıyorum doymuyorum gibi birşey bu durum sizede de var mı
Aynı durum bende de var
Şekerden korktum ama yüklemem temiz çıktı
Yemeden duramıyorum tokluk hissim kayboldu sanki ama ilk 4 ay çok kusmuştum acısı çıkıyor sanırımm
Kilo durumunuz nasıl ben çok zayıfım bence ama doktorum çok hızlı gidiyorsun vitamini keserim böyle gidersen dedi şok oldum
47 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum şuan
Son 3 ayda ne kadar daha kilo alınıyor acaba

Hoşbuldum canım, cevapladığın için teşekkür ederim, benim de tam 19 mayıs haftasına denk geliyor, uzaktan eğitim devam ederse izin almaya gerek yok gb, yüz yüzeye geçilirse o zaman alırım ben de sanırım, 24.haftadan sonra her zaman alınabilir o zaman değil mi?

Çicek arisiysa zararı yoktur bildigiim kadariyla canim ben meyve de yemiyorum korkutugum icin. Makineyi bana doktorun yazması lazim bildigim kadariyla simdi gidince yazacaktır zaten

Ben kendim internetten almıstim canım 89 tl gibi birseydi. Sadece ucları icin rapor cikarttırdım. Meyve benim listemde günde 2 porsiyon var ama yanina süt yoğurt veya ayran var. Oyüzden yiyorum çünkü bebeğin ve benimde vitamin ve posa ihtiyacım var.

Alınması lazım mantıken ama emin değilim

Ay ben varım. Eşime daha bu sabah dedim kilo gerçekten fazlalikmis diye. Aldığım kilodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum biraz ayakta durunca belim ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor. Dizlerim topuklarım ağrıyor. El eklemlerimde bir sey yok ama doktora sordun mu bunu?

Canim ben uzaktan egitime gecilmeden birkac gun once idari izne ayrıldım. 17 mayıstan sonra ilkokulda kademeli olarak yüzyüze eğitime geçileceği yönünde açıklama yapmış bakan. Sadece 24.haftada veriyorlarsa izni doğum iznine kadar rapor alırsın en kötü ihtimalle. Ama ben bu sene tamamen yüzyüze eğitime geçileceğini düşünmüyorum açıl-kapan devam

Teşekkürler canım, biz köy okuluyuz, ortaokul kademesindeyim ama bizi de kesin açarlar, olmadı perşembe bi kontrole gidip dra sorayım, bir de devlet hastanesinden direkt dr izin kağıdı mı yazıyor? Başka drlar da imzalıyor mu heyet raporu gb?

Gecmis olsun canim bende almanyadayim benimde sekerim var benim dikat etigimde acilik iyi ama tokluk tavan yapiyor perşembe gunu diyabetologa gidecegim insallah hersey normaldır diyet falan yapiyormusun ?
Geçmiş olsun. Diapetiloji bana yediklerine dikkat et yasaklı yicekleri söyledi. Herşey den az ye dedi. Ölçüm cihazı verdi hergün ölçüm yaptım. Ben yüksek olduğunu öğrenince hemen hamilelikte nasıl bir yemek programı yaparım diye araştırmıştım ona göre besleniyorum. Tabiki açlık şekerim 100 en fazla 107 oldu. Dün insilüne başladık. Perşembeye kadar ölçüm yapacağım. Duruma göre dozu çoğaltıp azaltacaklarına karar verecekler. Umarım senin herşey yolunda gider. Sen ilk defa mı gideceksin diapetiloğa?

Son düzenleme:
Ben devlet hastanesinden aldım 25. Haftamda. Durum bildirir rapor gibi bişeydi sadece kadın doğum doktoru imzaladı. Normalde takibimi de yapmıyo aslında haftamı söyledim hemen düzenleyip verdi

Ben devlet hastanesinden aldım 25. Haftamda. Durum bildirir rapor gibi bişeydi sadece kadın doğum doktoru imzaladı. Normalde takibimi de yapmıyo aslında haftamı söyledim hemen düzenleyip verdi
Teşekkür ediyorum, sırf bu kağıdı alabilmek için il merkezine gitmek istemiyordum, tek dr imzalayıp veriyorsa bu şahane olacak

Beni kadın doğum dr sevk kağıdı ile diapetolojiye gönderdi. Bana ölçüm cihazı verdi ve doktorun bunu yazmış dedi.

Ben de köy okulundayım kadrom ortaokulda. Izin kağıdı yazilmiyor aslında yapılan muayenede 24 haftalık gebelik tespit edilmiştir diye yazıyorlar. Sen dilekçe yazıp raporla birlikte idareye veriyorsun. Tek imza vardı benimkinde heyet raporu gibi değildi.

El eklemlerim benim de 2 gundur agriyor...sebebi ne acaba..cok calismisim da ellerimj yormusum gibi hissediyom..belim ve kalcam agriyor ozellikle kalkio wc ye giderken baya oy ve ahlarla.kalkip gidiyom

Evdede misafirlikdede kurtaricimdi benim. Durmazdi yatmazdi bi yerde icinde sallar yatirirdim....alisiyor icine yatagi gibi oluyor... seyahatlerde bile kurtaricim oldu. Hastane cikisinda icine koyup direk arabaya koyuyorsun baya pratik yani
İnşallah bizimki de sever zaten sevsinler diye evde de kullanmak gerekliymiş bebek arabasıdır pusettir ... sadece dışarıya çıkarken koyarsan garipseyebiliyorlarmış darısı bizimkinin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…