2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet öyleymiş canım, perşembeye randevu aldım bakalım hem idari izin için tam hangi tarihte gitmeliyim onu öğreneceğim hem de şu tahlil sonuçlarını alayım

Yani aslında abartılı bir kiloda almamışsın canım niye öyle dedi ki acaba

Bana da doktorum en fazla gunde 1 tane o da çok tatlı olmayan meyveler dedi ama ben komple yemekten korkuyorum hepsinde var cunku

İlk defa canım inşallah iyidir benim açlıkta okadar çıkıyordu ama diyete başladığım günden beri 80 lere bile indirdim toklukta baya indi 120/130 lara falan ama son gün hastaneden çikmadan bebege baktilar suyum 16 cm olmus biraz fazlaymis ama normalde nekadar olmasi gerek diye sordum birseyler anlati tam soylemedi bende anlamadim insallah duzelir olmazsa bizde baslayacagiz

El eklemlerim benim de 2 gundur agriyor...sebebi ne acaba..cok calismisim da ellerimj yormusum gibi hissediyom..belim ve kalcam agriyor ozellikle kalkio wc ye giderken baya oy ve ahlarla.kalkip gidiyom
Kalkarken kuyruk sokumum acıyo benimde felaket evet canım o eli yormuş hissiyle beraber elde uyuşma da varsa sabah uyanınca özellikle karpal tünel sendromu olabilirmiş ödemden kaynaklı hamilelikten sonra geçebilirmiş

Ben de 2 ay öncesine kadar kiloyu hızlı aldım ama iki aydır canım yemek istemiyor günde 2 öğün yiyorum eski alışkanlığım da böyleydi şuana kadar toplamda 6 buçuk kilo aldım ama Bel ağrısından kurtulamıyorum ellerdeki durum da karpal tünel sendromu olabilir dedi doktor ama bişey de önermedi sabah uyuşmalarımdan canım çok yanıyor

Maxi-Cosi Maxi-cosi Cabriofix Ana Kucağı Oto Koltuğu Puset 0-13 kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol benimkinin modeli bu siyah aldım, ama bence bu sitede pahalı ben e bebekten 839₺ a aldım
Bunun için koltuğa aparat almalı mı? Yoksa direk kemerle mi emniyete alacaksınız?
Kurdan mı kaynaklı bilmiyorum şu anki fiyatlar hep bu civarda, siz güzel fiyata almışsınız. Mağazaya gidip göremediğim için ben alamadım, bebek arabası da alamadım. Hafif olmasını istiyorum, inglesina iyiymiş mesela ama görmeden almak istemiyorum

Bana da doktorum en fazla gunde 1 tane o da çok tatlı olmayan meyveler dedi ama ben komple yemekten korkuyorum hepsinde var cunku
Benimde açlık 97 nin altina düsmüyor. Haftaya pazartesiye kadar yine ölçüp not alacağim. Bende diken üstündeyim birsey olur diye

genital bölge epilasyonunu nasıl hallediyorsunuz? Kuaförler kapalı olmasaydı keşke
Aksi gibi bacak aramda Ağrı var bir süredir, doktor randevumda bahsetmem gerekiyor. Fakat ben asla hazır değilim.
Bugun ayna karşısına geçtim ben artık ben değilim, şeklim şemalim çok değişmiş
Ama varsın olsun çocuk sağlıkla gelsin :)

Bi aynayla erkeklerin favorilerini düzelttiği makine var onunla kısaltıyorum. Daha önce epilasyon yaptırmıştım üst kısımlarda çıkıyo. Kısaltmak yetiyo hamile kadınım ben

Bebek arabasının modeline göre değişiyormuş o aparat takma durumu , normal arabaları soruyorsanız direkt emniyet kemeriyle sabitleniyor koltuğa ters yönde duracak şekilde. Satın alırken göstermişlerdi tekrar video izlemem gerek unuttum ama çok basitti. Ben aslında çok yeni aldım bunu yani sanırım marttı ya da nisan başı kur o kadar değişti mi bakmadım eğer bu kadar pahalı olsa almazdım çok uyguna setler var onlardan alırdım. Ben bebek arabasını uygun almayı joie markasını 2000-3000₺ bandında bi şey düşünüyorum , zaten büyüyecekler yürümeye başlayınca binmicekler arkadaşlarım hep baston pusete geçtiler çok ağır kalıyormuş travel sistemler diye... O markayı biliyorum tasarımları çok güzel ancak bence çok tuzlu bi marka

Benimde açlık 97 nin altina düsmüyor. Haftaya pazartesiye kadar yine ölçüp not alacağim. Bende diken üstündeyim birsey olur diye
canım doktorum benden bide 22 de ölçüm istedi akşam yemeği sonrası 8 de ölçüyorum tolluk birde 22 de. ama onum sınırı ne kaç olmalı anlamadım.

canım doktorum benden bide 22 de ölçüm istedi akşam yemeği sonrası 8 de ölçüyorum tolluk birde 22 de. ama onum sınırı ne kaç olmalı anlamadım.

Onu ilk defa duydum canım. Acaba referansı ne. Yarından itibaren bende ölçeyim.

Bu markanın ürünleri inglesina ile uyumlu ve baston puset olarak da kullanılabiliyormuş hafifmiş çok. Öyle olunca travell+baston+ana kucağı parasını çıkarıyor aslında. Kumaş kalitesi de çok iyiymiş, ama “miş” görmeden bilemiyor insan. ana kucağı maxi cosi markayla uyumlu, onu iskelete takabiliyorsunuz.
joie literaks’ı incelemiştim tavsiye üzerine, biraz ağırdı.
Pandemi yüzünden seçe seçe baka beğene alamıyoruz ki.

Maşallah senin çok iyi değerlerin bu değerlere insilün vermezler. Su konusunda bilgim yok. Açlığı ben indiremedim ne yaptımsa olmadı. Sen özel birşey yapmışmıydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…