- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.801
Evet öyleymiş. İki ülkenin de malesef artısı ve eksileri varAynen beni de doktorum gonderiyor cnm almanyada makineyi kendin alamiyorsunuz diabetalog yazması lazim turkiyede oyle degilmis
Ben varım. Perinatolog çok korkuttu ağlayarak çıktım resmen. Sonra başka doktora ve kendi doktoruma gittim. ikisi de tek bulgu olduğu için önemi yok geçer geçmezse de doğumdan sonra çocuk doktoru takibe alır dediler. İkili test temiz, ense kalınlığı burun ölçüsü ve haftasıyla uyumlu ise sorun yokmuş.Kızlar merhaba ayrıntılı usgde kaşbinde parlaklık çıkan varmı biraz korkuyorum
Ben inglesina trilogy aldım.Puset dahil aldık bu şekilde pusete ekstra bir şey vermedik evet piyasaya göre pahalı ama artıları daha hoşuma gitti.Boyutuna göre çok hafif.Tek elle çok rahat kapanıyor falan.Bir de kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar 2. bebeklerini de büyüttüler rahatça o da biraz tercih sebebi oldu.Bu markanın ürünleri inglesina ile uyumlu ve baston puset olarak da kullanılabiliyormuş hafifmiş çok. Öyle olunca travell+baston+ana kucağı parasını çıkarıyor aslında. Kumaş kalitesi de çok iyiymiş, ama “miş” görmeden bilemiyor insan. ana kucağı maxi cosi markayla uyumlu, onu iskelete takabiliyorsunuz.
joie literaks’ı incelemiştim tavsiye üzerine, biraz ağırdı.
Pandemi yüzünden seçe seçe baka beğene alamıyoruz ki.
Enseyle burun normaldi haftasıyla uyumlu ama ben hiç tarama testi yaptırmadım o yüzden tırsıyorum Allaha emanetBen varım. Perinatolog çok korkuttu ağlayarak çıktım resmen. Sonra başka doktora ve kendi doktoruma gittim. ikisi de tek bulgu olduğu için önemi yok geçer geçmezse de doğumdan sonra çocuk doktoru takibe alır dediler. İkili test temiz, ense kalınlığı burun ölçüsü ve haftasıyla uyumlu ise sorun yokmuş.
Ama tabiki korkularım endişelerim halen var.
Enseyle burun normaldi haftasıyla uyumlu ama ben hiç tarama testi yaptırmadım o yüzden tırsıyorum Allaha emanet
Ben hamilelik öncesi lazere gidiyordum artık geçen hafta da ağdaya gittim dayanamadımgenital bölge epilasyonunu nasıl hallediyorsunuz? Kuaförler kapalı olmasaydı keşke
Aksi gibi bacak aramda Ağrı var bir süredir, doktor randevumda bahsetmem gerekiyor. Fakat ben asla hazır değilim.
Bugun ayna karşısına geçtim ben artık ben değilim, şeklim şemalim çok değişmiş
Ama varsın olsun çocuk sağlıkla gelsin :)
Bende de cıkmıştı canım ama fetal dna temiz geldiği için doktor üzerinde çok durmadı, geçer genelde cıkabiliyor dedi.Kızlar merhaba ayrıntılı usgde kaşbinde parlaklık çıkan varmı biraz korkuyorum
Kuaförler açık olsa hiç düşünmem yarın giderim, ben de hiç temiz hissetmiyorum ağdasız. karantina bir haft daha uzayacak söylentileri var bakalım ne zaman açacaklar kendim kendime yapmam mümkün değil yarım dünya oldumBen hamilelik öncesi lazere gidiyordum artık geçen hafta da ağdaya gittim dayanamadımdiğer türlü temizleme şekilleri içime sinmiyor, pis hissediyorum. Doğum öncesi de yine ağdaya gitmeyi düşünüyorum yada bi çılgınlık yapıp lazere
Anladım canım sağolBen hamilelik öncesi lazere gidiyordum artık geçen hafta da ağdaya gittim dayanamadımdiğer türlü temizleme şekilleri içime sinmiyor, pis hissediyorum. Doğum öncesi de yine ağdaya gitmeyi düşünüyorum yada bi çılgınlık yapıp lazere
Bende de cıkmıştı canım ama fetal dna temiz geldiği için doktor üzerinde çok durmadı, geçer genelde cıkabiliyor dedi.
Dün gittim ayrıntılı usgy dünndedi suan ne durumda bilmiyorum iyi haberler alırsın inşallah
böyle bir yazı okumuştum biraz rahatlatmıştı. halen devam ediyor mu peki parlaklık? ben pazartesi gideceğim doktora
Bugün yaptım ben ama eskisine göre baya zorlandım. Belki bir sonrakine de yaparım ama daha sonra mümkün değil belli ki.genital bölge epilasyonunu nasıl hallediyorsunuz? Kuaförler kapalı olmasaydı keşke
Aksi gibi bacak aramda Ağrı var bir süredir, doktor randevumda bahsetmem gerekiyor. Fakat ben asla hazır değilim.
Bana da doktorum en fazla gunde 1 tane o da çok tatlı olmayan meyveler dedi ama ben komple yemekten korkuyorum hepsinde var cunku
Ben kendim internetten almıstim canım 89 tl gibi birseydi. Sadece ucları icin rapor cikarttırdım. Meyve benim listemde günde 2 porsiyon var ama yanina süt yoğurt veya ayran var. Oyüzden yiyorum çünkü bebeğin ve benimde vitamin ve posa ihtiyacım var.
Şu kuyruk sokumu ağrısı birkaç gündür bende de oluyor. Özellikle sol tarafa yatınca çok fena oluyor sağ tarafa yatınca ağrı olmuyor. Dün kontrolde de sormayı unuttumKalkarken kuyruk sokumum acıyo benimde felaketevet canım o eli yormuş hissiyle beraber elde uyuşma da varsa sabah uyanınca özellikle karpal tünel sendromu olabilirmiş ödemden kaynaklı hamilelikten sonra geçebilirmiş
şu yazıyı okuduğuma o kadar memnun oldum ki Çok tşkler.. benimde detaylıda parlaklık çıkmıştı perinatolog ben sağlıklı bir bebek görüyorum annesi dedi içim rahattı 2li testimdw temizdi takibimi yapan doktorumda üstünde durmadı ama ya kalbinde bişi varsa diye şimdilerde evham yapmaya başlamıştım. Halbuki arkadaşımın bebeğinde de vardı gayet sağlıklı şu an ve 2 yaşına gelmek üzere. Ama yine de evhamlıydım aklıma getirmemeye çalışıyordum çok rahatlattı bu yazı tekrar teşekkür ederim..
böyle bir yazı okumuştum biraz rahatlatmıştı. halen devam ediyor mu peki parlaklık? ben pazartesi gideceğim doktora
Guzel gunlerde kullanin insallahMaxi-Cosi Maxi-cosi Cabriofix Ana Kucağı Oto Koltuğu Puset 0-13 kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol benimkinin modeli bu siyah aldım, ama bence bu sitede pahalı ben e bebekten 839₺ a aldım
Acikcasi gebe kalmadan once lazere baslamistim 2 seana gittim derken araya baska seyler kaynadi ve gebe kalinca dondurdum...ben de agdaya alamiyorum baaiyom jileti...kuafore 1.5 yildir gitmedim zategenital bölge epilasyonunu nasıl hallediyorsunuz? Kuaförler kapalı olmasaydı keşke
Tam detayli ultrasinumuzda doktora sormustum ki kendisi dd perinatolog zaten...bagirdaktaki parlakli bir nebze olsu takibe deger ama kalpte veya baska yerdekini onemsemeyiz bile dedi..hatta hastalara deme geregi bile duymayiz bosuna evham demisti banaşu yazıyı okuduğuma o kadar memnun oldum ki Çok tşkler.. benimde detaylıda parlaklık çıkmıştı perinatolog ben sağlıklı bir bebek görüyorum annesi dedi içim rahattı 2li testimdw temizdi takibimi yapan doktorumda üstünde durmadı ama ya kalbinde bişi varsa diye şimdilerde evham yapmaya başlamıştım. Halbuki arkadaşımın bebeğinde de vardı gayet sağlıklı şu an ve 2 yaşına gelmek üzere. Ama yine de evhamlıydım aklıma getirmemeye çalışıyordum çok rahatlattı bu yazı tekrar teşekkür ederim..
Benim bugün 24+0 oldu ama idari izne ayrılmadım. Okullar açılırsa ayrılmayı planlıyorum.Kızlar merhaba, nasıl gidiyor gebelikleriniz? benim doğumum aslında 4-5 eylül görünüyor ama ağustos sonu da olabilir o yüzden burayı da takip ediyorum
Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, hem ağustos hem eylül annelerinde açık ara erkek bebek var gördüğüm kadarıyla, benim de kızım olacak Allah nasip ederse
Belki sorulmuştur ama biraz gezindim göremedim, 24.haftada zorunlu idari izne ayrılan öğretmen arkadaşlarım varsa süreç hakkında bilgi almayı çok isterim,
23+0 haftasınada mı yoksa 24+0 haftasında mı idari izne ayrıldınız acaba? Bir de izin aldıktan sonra işleyiş nedir? Zaten şu anda uzaktan eğitim yapıyoruz, idari iznin getirdiği başka bir sorumluluk ya da bilmem gereken bir şey var mı? Süreci yaşayanlardan cvp almak beni çok mutlu eder
Canım ben veet tüy dökücü krem kullanıyorum, görüş açım azaldığı için ağda beceremiyorum artık, bir de çok kanatti son yaptığımda bıraktım. Kuaföre 1 yıldır girmiyorum virüsten dolayı, saç kesimi kaş bıyık hepsini evde hallediyorumgenital bölge epilasyonunu nasıl hallediyorsunuz? Kuaförler kapalı olmasaydı keşke
Benimki 80 lere kadar düşüyor dikat ettiğimde yani bsba şimdi diyet iyi mi geliyor ? Şu iki hafta dikat ettim ya açlık 81/85 tokluk 110/130 arası falandıBenimde açlık 97 nin altina düsmüyor. Haftaya pazartesiye kadar yine ölçüp not alacağim. Bende diken üstündeyim birsey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?