- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.861
Hem vajinal hem karın canım
Kızlar eşimin yeğeni aradı rüyamda düşük yaptığını gördüm dedi içim sıkıldı
Kan rüyayı bozar canım düşünme böyle şeyleriKızlar eşimin yeğeni aradı rüyamda düşük yaptığını gördüm dedi içim sıkıldı
Ben bulanti ve kusmadan halliceyim fenalardayım yani sizler nasılsınız nasil gidiyorKızlar nasılsınız?
Ay inşallah çok sağolBiraz daha bekle canim . Bir sayfada okumustum böyle duzenli artis olupta kese görülmemis 5 6 gun sonra cift kese görülmüştü. Çoğul gebeligin ilk haftalarinda olabiliyormus. Bol bol dua et.ihmalde etme doktor nezaman cagirdi
Canim ben sogan kurunu denediğim ay hamile kaldımYa sogan kuruyle iyi yorum da cok kotu yorum da.. yapsam mi diyorum ben de ama arada kaldim acikcasi
İnşallah canmKan rüyayı bozar canım düşünme böyle şeyleri
Durduk yere canımı sıktı gerizekalıO da tam ağzına kürekle vurmalıkmiş
1 arkadaşım 13 ay denedi sonunda oldu insallah hayırlısıyla cok bekletmeden olurCok sağol canım benim. Valla ümidim kalmadı artık toplam 8 deneme ve yok yok olmuyor.
Ay inşallah çok sağolBişey demedi daha konuşacağız bakalım biraz sonra
canim tesekkurler cevabin icin :) bu ay bal corekotu kurunu yapiyorum allahim bunu yemek bile ne kadar zor :'( sogankurunu su an dusunemiyorum insallah gerek kalmaz ama gorecegiz bakalim :)Canim ben sogan kurunu denediğim ay hamile kaldımbende senin gibi kararsizdim bir cok kur vardi hangisini denesem diye hatta sıraya koydum bu ay bunu bu ay bunu denemeliyim diye ilk sıraya sogan kurunu koydum diğerlerini denememe bile gerek kalmadı cok sukur mutlaka dene ilk ay kalmasın bile 2.3. Ayında kalan cok kisi var iyi araştır
bende daha 5 haftaligin icindeyim ikizlere , kac gundur migdem yaniyo bulaniyoBen bulanti ve kusmadan halliceyim fenalardayım yani sizler nasılsınız nasil gidiyor
Hayirli olsunnKızlar merhaba , bende bugün ilk defa beta değerime baktırdım 550 çıkmış hesabıma göre 5+3 üm ama değer bana çok düşük geldi sizce normal mi? Daha önce kaybım olduğu için yine telaş yaptım
Merhaba bende 5+ 5 im acayip midem bulanıyor ekşiyor böyle iştahsızımbende daha 5 haftaligin icindeyim ikizlere , kac gundur migdem yaniyo bulaniyookadar yemeye duskun biriyim acim ama bisey yiyemiyorum ve basim donuyo acliktan
merhabaaMerhaba bende 5+ 5 im acayip midem bulanıyor ekşiyor böyle iştahsızımdoktora daha gitmedim gidince bir ilaç soracağım bu şekilde gecmezkiii
canim tesekkurler cevabin icin :) bu ay bal corekotu kurunu yapiyorum allahim bunu yemek bile ne kadar zor :'( sogankurunu su an dusunemiyorum insallah gerek kalmaz ama gorecegiz bakalim :)
bende daha 5 haftaligin icindeyim ikizlere , kac gundur migdem yaniyo bulaniyookadar yemeye duskun biriyim acim ama bisey yiyemiyorum ve basim donuyo acliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?