- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Valla biraz rahatlamak için iyi düşün kararını verAyy valla sabahtan beri tuvalete girmekten canım çıktıkaç gündür kabız gibiydim zorlanıyordum tuvalete çıkmakta iyi oldu aslında biraz ama yine de ishal de kötü kabız da seçim yapamıyorum arasında
Çok teşekkür ederim, doktoruma danışayım ona göre rahatsız ederim sizi
Dogurmuyorsun benimde bir kaç gündür arada 5,6 saniyelik sağ kasigimda ağrı oluyorŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
giggles Whiterose89 merve Saskin25 M Mutluuu06 A asabiyimben5 başka eklemeyi unuttuklarım sizde deyiverin
Dahiliye kontrolüm vardı hastaneye kadar yürüdüm bi 20 dk anca sürmüştür sağ
Kasıgımda inceden bir sızı var arada şiddetleniyor doğurmuyorum demi
Sana güveniyorum doğurmuyorumDogurmuyorsun benimde bir kaç gündür arada 5,6 saniyelik sağ kasigimda ağrı oluyor
Sen de bu ikileme düştüysen Kasımı bitirene kadar hepimiz tırnakları yemeye başlarızŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
giggles Whiterose89 merve Saskin25 M Mutluuu06 A asabiyimben5 başka eklemeyi unuttuklarım sizde deyiverin
Ya siz beni öldüreceksinizŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
Ohooo her ağrı doğum sancısı olsa buraya göreSana güveniyorum doğurmuyorum
O zaman harekete devam ediyorumSen de bu ikileme düştüysen Kasımı bitirene kadar hepimiz tırnakları yemeye başlarız
Yok yok bişey olduğunu sanmıyorum yürüyüşlerde benim de kasık kalça ağrılarım olabiliyor ama yine de hareket berekettir diyorlar devam ediyorum
Ya siz beni öldüreceksiniz
Heves ettim yazdım olmadıOhooo her ağrı doğum sancısı olsa buraya göre
Şuan sıra bekliyorum kız içerde halay çekiyor evde olsam uyurOhooo her ağrı doğum sancısı olsa buraya göre
Beni biliyorsun hiç güvenilir bi kaynak değildirim bu konudaŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
Sürekli doğuran biri olarak asıl sana güveniyorumBeni biliyorsun hiç güvenilir bi kaynak değildirim bu konuda
Ben her akşam doğururum çünkü
Belinden karnına doğru bi ağrın var mı ona bak
Bana doğum öyle oluyor dediler
Çok ikilemde kalırsan sıklaşıyor mu diye bak
Ama bence doğurmuyorsun
Olmaz olmazSürekli doğuran biri olarak asıl sana güveniyorum
Heveslendim tutmadı
Şuan başka ağrım yok olmaz umarım
Son 6 hafta kaldı eccuk daha dayanayımOlmaz olmaz
33 de erken
Otur yerine
Zaten kıpır kıpır dedin ya
Bence doğacağı zaman öyle kıpır kıpır olmuyordur
İşi gücü olacak sonuçta
Sen 39dan mı hesaplıyorsunSon 6 hafta kaldı eccuk daha dayanayım
Benim doktor klinikte çalışıyorKızlar düzenli nst ye girmeye basladigimiz zaman özel hastanede nasıl bir yol izleniyor yani onun içinde bir ücret alınıyor mu
Şuan 32 yim imzada 33 diyor ama 33ün içinde oluyorum sanırım 38+5 sezeryan günüm dr öyle dediSen 39dan mı hesaplıyorsun
Muayene ücreti kadar değil o zamanBenim doktor klinikte çalışıyor
Hastaneue bağlı drğil yani
50 tl ücret alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?