2021 Aralık Anneleri

hmm anladım. neyse bunla geçmiş olsun. bebek de artık kendini kurtardı sayılır. inşallah az daha bekler :)
İnşallah idrar yolunda iltihap var o sanrım kasılma yapıyor. Umarım biran önce geçer o da

Biz hastaneyle haftasonu görüşmeye gideceğiz ama heralde orada da tek refakatçidir. Aslında annem daha mantıklı gibi ama eşim de bebek için gerekli her şeyi çok iyi bilir mesleğinden dolayı o da kalmak isteyecek bence
Doğum konusunda bilmiyorum ya normal olursa girmemesi daha iyi sanki kendi doğumlara da giriyor aslında kötü etkilenmem diyor ama kendi karısı aynı hissettirmeyecektir bence
Sezaryen olursa zaten girer

Bnnn eşim yanımda kalacak inşallah kv oğlumu kucağına almadı ki bunu alsın annem rahatsız kalamaz hemşireler Yardımcı oluyor zaten evde de birlikte yuvarlanıp gitcez

Bnm ki kontrole gerek yok diyor bn gidiyorum o kadar para veriyoz gitmim mi

Ben ilk doğumumda bu şekilde düşünmüştüm ancak evdeki hesap uymadı. eşim kaldı refakatçi Hayatimin en rezil gecesiydi. Bebegi tutamaz alt üst değiştirirken yardım edemez emzirmek için kalkacağım bebegi kucaklayıp veremez. Bence tecrübeli bir kadın anne ya da kayinvalide olması gerekiyor. Ben bu kez annem kalsın dedim. Hemşireler yardımcı oluyor ama her dakika da çağrılmıyor ki. Sabah gün aydınlanınca kayınvalidemi arayıp yetiş imdat dedim

İmkan varken girsin nasıl zorluk çektiğini görsün

Bnnn eşim yanımda kalacak inşallah kv oğlumu kucağına almadı ki bunu alsın annem rahatsız kalamaz hemşireler Yardımcı oluyor zaten evde de birlikte yuvarlanıp gitcez
Yaa eşim gelir ama öyle bana yardimci olamaz zaten cok telasli biri hemen heyecanlanir bide onla ugrasamam. Kaynanam çok hevesli o gelsin

Ben isterdim eşim benimle kalma cesaretini göstersin. Ama cesaret edemez. Memleketten ablam gelecek inşallah, sağolsun onu ordan yormak istemezdim ama eşim kendine güvenemeyince yapacak bir şey yok

Annem ,hem psikolojik olarak desteğini en cok isteyip dileyecegim kişi o hemde bilinçli en iyi bakabilecek bir anne varken ne eş ne de başkasını istemiyorum.

Ben eşimle kalmak istiyorum. Refakatçi kaç kişi alıyorlar sormadım ama 2 kişi bile alsalar tek kişi alıyolar diyip eşim gelsin demeyi düşünüyorum ne olur bilemem de

Benim görümce benle kalmak istiyor sanırım öyle açık açık demedi de henüz konuşmalarından öyle hissettim. Ama çekinirim ben ya, bir şey istesem isteyemem, kontrol için gelseler yanımda o var diye rahat olamam büyük ihtimal

Benim bacaklarıma kramp girmeye başladı kızlar ya.. Önceden de çok giriyordu. Ne güzel iki senedir girmiyordu. 10 gündür falan herhalde 4 kere kramp girdi. Yanımda bizimkiler varken giriyordu genelde onlar hemen masaj yapıyolardı, ovalıyorlardı daha çabuk geçiyordu. Dün tek başımayken girdi ilk defa ay hatırlamak bile istemiyorum. Kalkıp o kramp giren yeri kendi kendime ovmaya çalışayım dedim kalkıp da o yere uzanana kadar üst üste 2-3 kere tekrar tekrar kramp girdi. Sonra hareket de edemedim öyle yamuk yumuk durdum biri gelene kadar

Şimdi de iyice korkmaya başladım ya yine tekken girerse naparım diye. Sizin bildiğiniz bir şey var mı kramp girdiğinde onu hemen geçirebilecek bir şey? Özellikle tekken benim kendi kendime yapabileceğim bir şey

Normal normal bn doğurmadan eve geldim
Bnm adet dönemlerim çok ağrım oluyor senin? hiç takip ettin mi
Bu öyle bi ağrı değil ya
Ağır kaldırır da belini incitirsin ya öyle ağrı

Hangi adet dönemimi sayacağım ki
En son 15 martta olmuştum
Her ayın 15i mi yoksa her gelecek ayda 2 gğn düşmem mi gerek
28 günde bi olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…