İnşallahhmm anladım. neyse bunla geçmiş olsun. bebek de artık kendini kurtardı sayılır. inşallah az daha bekler :)
Biz hastaneyle haftasonu görüşmeye gideceğiz ama heralde orada da tek refakatçidir. Aslında annem daha mantıklı gibi ama eşim de bebek için gerekli her şeyi çok iyi bilir mesleğinden dolayı o da kalmak isteyecek bencekizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Bnnn eşim yanımda kalacak inşallahkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Bnm ki kontrole gerek yok diyor bn gidiyorum o kadar para veriyoz gitmim miKeşle yapsalar
Öyle 15 günde kontrol filan da yok bizde
Ne zaöan gidersen bi tomar parayı bayıyorsun
Bu arada bu zamanlarsa belimizin ağrıması normal di mi
Bel ağrısı gibi değil de ağırlık taşımışım ağrısı gibi yani
Ben ilk doğumumda bu şekilde düşünmüştüm ancak evdeki hesap uymadı. eşim kaldı refakatçi Hayatimin en rezil gecesiydi. Bebegi tutamaz alt üst değiştirirken yardım edemez emzirmek için kalkacağım bebegi kucaklayıp veremez. Bence tecrübeli bir kadın anne ya da kayinvalide olması gerekiyor. Ben bu kez annem kalsın dedim. Hemşireler yardımcı oluyor ama her dakika da çağrılmıyor ki. Sabah gün aydınlanınca kayınvalidemi arayıp yetiş imdat dedimkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
İmkan varken girsin nasıl zorluk çektiğini görsünBiz hastaneyle haftasonu görüşmeye gideceğiz ama heralde orada da tek refakatçidir. Aslında annem daha mantıklı gibi ama eşim de bebek için gerekli her şeyi çok iyi bilir mesleğinden dolayı o da kalmak isteyecek bence
Doğum konusunda bilmiyorum ya normal olursa girmemesi daha iyi sanki kendi doğumlara da giriyor aslında kötü etkilenmem diyor ama kendi karısı aynı hissettirmeyecektir bence
Sezaryen olursa zaten girer
Yaa eşim gelir ama öyle bana yardimci olamaz zaten cok telasli biri hemen heyecanlanir bide onla ugrasamam. Kaynanam çok hevesli o gelsinBnnn eşim yanımda kalacak inşallahkv oğlumu kucağına almadı ki bunu alsın annem rahatsız kalamaz hemşireler Yardımcı oluyor zaten evde de birlikte yuvarlanıp gitcez
Bnm oğlan babadan daha hevesliYaa eşim gelir ama öyle bana yardimci olamaz zaten cok telasli biri hemen heyecanlanir bide onla ugrasamam. Kaynanam çok hevesli o gelsin
Ben isterdim eşim benimle kalma cesaretini göstersin. Ama cesaret edemez. Memleketten ablam gelecek inşallah, sağolsun onu ordan yormak istemezdim ama eşim kendine güvenemeyince yapacak bir şey yokkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Doktor özellikle çağırmadığı sürece kontrolden saymıyor bizim doktorBnm ki kontrole gerek yok diyor bn gidiyorum o kadar para veriyoz gitmim mi
Annem ,hem psikolojik olarak desteğini en cok isteyip dileyecegim kişi o hemde bilinçli en iyi bakabilecek bir anne varken ne eş ne de başkasını istemiyorum.kizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
kizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Ben oğluma o gün doğum olacağini söylemeyeceğim babasi doğumdan sonra getirsin sürpriz olsun istiyorum.Bnm oğlan babadan daha hevesli
Bnm ki ilk bn görcem diyor dedim gör bakalımBen oğluma o gün doğum olacağini söylemeyeceğim babasi doğumdan sonra getirsin sürpriz olsun istiyorum.
Senin ki bas bas paralarıDoktor özellikle çağırmadığı sürece kontrolden saymıyor bizim doktor
SormaSenin ki bas bas paralarıdiyor desene
Sorma
Benim belimin ağrıması normal mi?
Yorum yapmadın
Bu öyle bi ağrı değil yaNormal normal bn doğurmadan eve geldim
Bnm adet dönemlerim çok ağrım oluyor senin? hiç takip ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?