- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ücret alıyorlar Bnm muayene olduğum hastanede nst 100₺Kızlar düzenli nst ye girmeye basladigimiz zaman özel hastanede nasıl bir yol izleniyor yani onun içinde bir ücret alınıyor mu
Son ay bı 10 bini gözden çıkarıcaz anlaşılan, sağlıklı gelsinler de hayırlısı olsun bakalımÜcret alıyorlar Bnm muayene olduğum hastanede nst 100₺
Hayır bende 1 haftadir var sağ kasikta bıçak saplanıyor sanki rahim kasları açılıyorŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
giggles @Whiterose89 @Merve Saskin25 @MevsimBahar @asabiyimben5 başka eklemeyi unuttuklarım sizde deyiverin
Dahiliye kontrolüm vardı hastaneye kadar yürüdüm bi 20 dk anca sürmüştür sağ
Kasıgımda inceden bir sızı var arada şiddetleniyor doğurmuyorum demi
MaalesefSon ay bı 10 bini gözden çıkarıcaz anlaşılan, sağlıklı gelsinler de hayırlısı olsun bakalım
Yok yok o yorulduğundandırŞimdi birazcık da bn rahatsız edem sizi
giggles @Whiterose89 @Merve Saskin25 @MevsimBahar @asabiyimben5 başka eklemeyi unuttuklarım sizde deyiverin
Dahiliye kontrolüm vardı hastaneye kadar yürüdüm bi 20 dk anca sürmüştür sağ
Kasıgımda inceden bir sızı var arada şiddetleniyor doğurmuyorum demi
İnşallah doğurmazsın o zamana kadarŞuan 32 yim imzada 33 diyor ama 33ün içinde oluyorum sanırım 38+5 sezeryan günüm dr öyle dedi
YokMuayene ücreti kadar değil o zaman
Ben 30. Haftadan beri giriyorum. Muayene günü olduğu zaman ücret olmuyor ama ekstra muayenesiz nst girmek istersen 100 lira bir fiyat çıkıyor. 28. Haftadan sonra da 15 günde bir gitmeye başladım. 34 ten sonra haftada bire düşecekmiş kontroller.Kızlar düzenli nst ye girmeye basladigimiz zaman özel hastanede nasıl bir yol izleniyor yani onun içinde bir ücret alınıyor mu
Yok ben eşimle kalamam sanırımkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Muayeneyi de keşke eccuk uygun yapsalar yavİnşallah doğurmazsın o zamana kadar
Yok
Muayene ücretinin yakınından bile geçmiyor
Bnde umuyorum doğurmamayıİnşallah doğurmazsın o zamana kadar
Yok
Muayene ücretinin yakınından bile geçmiyor
Evet benim doktor da öyle dediBen 30. Haftadan beri giriyorum. Muayene günü olduğu zaman ücret olmuyor ama ekstra muayenesiz nst girmek istersen 100 lira bir fiyat çıkıyor. 28. Haftadan sonra da 15 günde bir gitmeye başladım. 34 ten sonra haftada bire düşecekmiş kontroller.
Memleket uzak mecbur eşim doğuma bile girecekkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
hmm anladım. neyse bunla geçmiş olsun. bebek de artık kendini kurtardı sayılır. inşallah az daha bekler :)AMİN Allah razı olsun,çok aşırı aşırı kısa değil sanrm da serklaj daha küçük haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla dikiş atarken enfeksiyon riski fln oluyormş
Keşle yapsalarMuayeneyi de keşke eccuk uygun yapsalar yav
benim çoğunlukla öyleBugün bebişin tekmelerini resmen vajinamda hissediyorum, daha önce böyle hisseden var mı ? Sanki biraz zorlasa ayağı çıkacak gibi
Ayy ben eşimle kalacam inş bir sıkıntı olmazsa şehir hastanesinde gebe okuluna katılırsan eş ile kalmaya müsade ediyorlar normalde almıyorlar ama gebe okulu katılımı için yapıyorlarkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Dogum sancisi cekmis biri olarak kesinlikle bu ağrilarin sinek viziltisi olduğunu anlarsinO zaman harekete devam ediyorum
Yorumunu merak ediyore
Kayinvalidem gelecek evde kendi annem olacak. Kocam ev hastane arasi mekik dokuyacakkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?