2021 Aralık Anneleri

Kızlar düzenli nst ye girmeye basladigimiz zaman özel hastanede nasıl bir yol izleniyor yani onun içinde bir ücret alınıyor mu
Ben 30. Haftadan beri giriyorum. Muayene günü olduğu zaman ücret olmuyor ama ekstra muayenesiz nst girmek istersen 100 lira bir fiyat çıkıyor. 28. Haftadan sonra da 15 günde bir gitmeye başladım. 34 ten sonra haftada bire düşecekmiş kontroller.

kizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectim bide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor

Yok ben eşimle kalamam sanırım
Bana deneyimli insanlar lazım
Evde öğrensin çocuk bakmayı

Evet benim doktor da öyle dedi

Memleket uzak mecbur eşim doğuma bile girecekbayilcaksan girme diye uyardım ben valla

AMİN Allah razı olsun,çok aşırı aşırı kısa değil sanrm da serklaj daha küçük haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla dikiş atarken enfeksiyon riski fln oluyormş
hmm anladım. neyse bunla geçmiş olsun. bebek de artık kendini kurtardı sayılır. inşallah az daha bekler :)

Muayeneyi de keşke eccuk uygun yapsalar yav
Keşle yapsalar
Öyle 15 günde kontrol filan da yok bizde
Ne zaöan gidersen bi tomar parayı bayıyorsun

Bu arada bu zamanlarsa belimizin ağrıması normal di mi
Bel ağrısı gibi değil de ağırlık taşımışım ağrısı gibi yani

Ayy ben eşimle kalacam inş bir sıkıntı olmazsa şehir hastanesinde gebe okuluna katılırsan eş ile kalmaya müsade ediyorlar normalde almıyorlar ama gebe okulu katılımı için yapıyorlar

Kayinvalidem gelecek evde kendi annem olacak. Kocam ev hastane arasi mekik dokuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…