- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İğne mi batır ilk kez duyuyorum dr bakalım ne diyecekMagnezyum kullanıyorum, hatta günde 2 tane soda da içiyorum ama bugün görüş günü zaten onu soracağım
Girdiği anda ne yapmak gerekir çabuk geçmesi için acaba. Biri iğne batır dedi bi onu yazdım aklıma da ne zaman gireceği de belli olmuyor ki
Akşam dinlenme modunda daha çok hissedersin geçen okumuştum bebek gece 10-12 arası çok hareket edermişBenim İlk kez bel ağrım var
O yüzden genelde bilmiyorum
Bi de bi sorum daha var
Çocuğun hareketlerini öyle sık sık hissediyor musunuz?
Ben sanırım günde 2-3 kere filan hissediyorum
Sadece öncekilere göre daha güçlü hissediyorum
Hiç oturup saymadım ama bence 2 saat içinde 10 hareket hissetmiyorumdur
Özellikle başı aşağı geldikten sonra daha az gibi geliyor
Arada sert vurmalar hissediyorum
Veya hiç hissetmiyorum mesela akşam bi süre içinde çok fazla hissediyorum
Evet çok şükür alıştı. İlkten bi şok yaşadı ve yaşattıSenin oğlan bebişe iyiden iyiye alıştı sanırım, başlarda kız diye biraz problem yapıyordu galiba ama şimdi ne güzel heyecanlı
Yatma zamanı güç kuvvet geliyor bizim oğlanaAkşam dinlenme modunda daha çok hissedersin geçen okumuştum bebek gece 10-12 arası çok hareket edermiş
Bn çok şiddetli olanları hissediyorum plesentadan kaynaklı oda
Hareketler normaldir yani
Benim oğluş da tam tersi burnu o kadar küçük ki ayrintilida 15 dk burun aradık goremeseydik doktor down dan suphelenicektiBurnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Ooo biz şakıyoruz bildiğin. Ben konuştukça bana tepki veriyor birde tekmeler savuruyor nasıl mutlu oluyorum anlatamamInanır mısın nasıl hitap edeceğimi bilmediğimden çocukla konuşamıyorum hiçArtık kaynanasina anne diyemeyenler gibi alisacagiz biz de
Dinle bakalımYatma zamanı güç kuvvet geliyor bizim oğlana
Neyse yarın sağlık ocağına gideceğim
Bi kalp atışı dinlettiririm
Bi işe yarasınlar bari
Aslanım kaplanım dersinBurnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Bnde şukufe kız diyorumInanır mısın nasıl hitap edeceğimi bilmediğimden çocukla konuşamıyorum hiçArtık kaynanasina anne diyemeyenler gibi alisacagiz biz de
Gece ayaktadır belki , gece o kadar sıkışıyorum ki tuvalete kalkmaya çekiniyorum hemen oda uyaniyo ve uykusuz kalıyorum dün gece sabaha kadar tekmelediBenim İlk kez bel ağrım var
O yüzden genelde bilmiyorum
Bi de bi sorum daha var
Çocuğun hareketlerini öyle sık sık hissediyor musunuz?
Ben sanırım günde 2-3 kere filan hissediyorum
Sadece öncekilere göre daha güçlü hissediyorum
Hiç oturup saymadım ama bence 2 saat içinde 10 hareket hissetmiyorumdur
Özellikle başı aşağı geldikten sonra daha az gibi geliyor
Arada sert vurmalar hissediyorum
Veya hiç hissetmiyorum mesela akşam bi süre içinde çok fazla hissediyorum
Ay ne güzel yaa inşallah hayat boyu hep böyle kardeşini sevsin korusun kollasın hiç ayrılmasınlarEvet çok şükür alıştı. İlkten bi şok yaşadı ve yaşattıanlattıkça seviyor
Gidip gelip karnımı seviyor abisinin prensesi diye
Ben niyeyse bugünü perşembe sanıyorumDinle bakalım
Bnm de yarın görüş günü
1 ay oldu bakalım ne alemde bizim kız inşallah yüzünü de gösterirde
Bide bu çalışır raporu 32 de mi alınıyor 32+6 da mı
Amin inşallahAy ne güzel yaa inşallah hayat boyu hep böyle kardeşini sevsin korusun kollasın hiç ayrılmasınlar
Gece tuvalete kalkmadannduramam ben yaGece ayaktadır belki , gece o kadar sıkışıyorum ki tuvalete kalkmaya çekiniyorum hemen oda uyaniyo ve uykusuz kalıyorum dün gece sabaha kadar tekmeledibide simdiki haftalardan sonra hareketleri kisitlandigindan daha az hissedecekmisiz diye bir bilgi okudum
Göstersin yoksa oğlum kulaklarından tavana ascakmıışBen niyeyse bugünü perşembe sanıyorum
Bikaç kere soracaktım doktorun kaçta diye
Göstersin artık
Yoksa zaten elindeyken görüşeceksiniz bundan sonra
Bizim geçen bayağı gösterdi çok şükür
Bundan sonrasını onunla idare edebilirim
Onu hiç bilmiyorum
32yi bitirince alınıyordur bence
Hep bitirdiğim haftadan saydılar benim
4700 benim sezeryan normal aynı, dogumhanede ve odada 5 er olmak üzere 10 fotoğraf hediye, doğumdan sonra ki ilk anne bebek muayeneleri ücretsiz,eş doguma girebilir, 1 gece yatıs ücretsiz, sadece epidurali sormayı unutmuşum bide yenidoğan sünneti sorucamHanımlar doğum fiyatlarını sordunuz mu hiç? Ben 1 ay önce sormuştum, sezeryan 3500 tl demişlerdi, bakalım doğuma kadar zamlanmazsa, her şeye zam geliyor
Korkudan mı göstermiyor yavrucak acabaGöstersin yoksa oğlum kulaklarından tavana ascakmıış
Yarın 11 de saatler geçmez artık
Sevgiliysen buluşmaya gidecek hissi var
Oglumda da kaynanam durdu .. Ben kendi annemden daha cok cekinirimKayinvalideyle zor olmaz mi ya ben cekinirdim sanki
Bence buyuk degil ama genis
Mecbur kalkıyorum bende işte çok sıkışıyorum su icmesem olmaz haliyle bebek hep ayakta gündüz de yemek yediğim zamanlar özellikle vuruyor yani saymadım ama vardır , bence her 2 saatte bir olmaz ama sonuçta bu çocuğun uyuduğu zamanlar var ve artık alanları daralıyor , benim kuzenimin çok az hareket ediyordu kaç kez hastaneye gittiler bir şey çıkmadı çocuk doğunca anladikki huyu öyleymiş çok sessiz sakin akıllı birşeyGece tuvalete kalkmadannduramam ben ya
2 3 saatlik aralarla hep tuvaletteyim
2 saat içinde 10 hareket hissediyor musun sen yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?