2021 Aralık Anneleri

İğne mi batır ilk kez duyuyorum dr bakalım ne diyecek

Akşam dinlenme modunda daha çok hissedersin geçen okumuştum bebek gece 10-12 arası çok hareket edermiş
Bn çok şiddetli olanları hissediyorum plesentadan kaynaklı oda
Hareketler normaldir yani

Senin oğlan bebişe iyiden iyiye alıştı sanırım, başlarda kız diye biraz problem yapıyordu galiba ama şimdi ne güzel heyecanlı
Evet çok şükür alıştı. İlkten bi şok yaşadı ve yaşattı anlattıkça seviyor
Gidip gelip karnımı seviyor abisinin prensesi diye

Akşam dinlenme modunda daha çok hissedersin geçen okumuştum bebek gece 10-12 arası çok hareket edermiş
Bn çok şiddetli olanları hissediyorum plesentadan kaynaklı oda
Hareketler normaldir yani
Yatma zamanı güç kuvvet geliyor bizim oğlana
Neyse yarın sağlık ocağına gideceğim
Bi kalp atışı dinlettiririm
Bi işe yarasınlar bari

Burnu icin bisey demediniz oğluşumun Ay oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Benim oğluş da tam tersi burnu o kadar küçük ki ayrintilida 15 dk burun aradık goremeseydik doktor down dan suphelenicekti üstelik de babamız burunludur karadenizliyiz nasi böyle oldu anlamadık

Inanır mısın nasıl hitap edeceğimi bilmediğimden çocukla konuşamıyorum hiç Artık kaynanasina anne diyemeyenler gibi alisacagiz biz de
Ooo biz şakıyoruz bildiğin. Ben konuştukça bana tepki veriyor birde tekmeler savuruyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam oğlum, annecim, bal böceğim, pıtırcığım, kuzum, Egecim diye envai çeşit hitapla konuşuyoruz hergün

Yatma zamanı güç kuvvet geliyor bizim oğlana
Neyse yarın sağlık ocağına gideceğim
Bi kalp atışı dinlettiririm
Bi işe yarasınlar bari
Dinle bakalım
Bnm de yarın görüş günü
1 ay oldu bakalım ne alemde bizim kız inşallah yüzünü de gösterirde
Bide bu çalışır raporu 32 de mi alınıyor 32+6 da mı

Gece ayaktadır belki , gece o kadar sıkışıyorum ki tuvalete kalkmaya çekiniyorum hemen oda uyaniyo ve uykusuz kalıyorum dün gece sabaha kadar tekmeledi bide simdiki haftalardan sonra hareketleri kisitlandigindan daha az hissedecekmisiz diye bir bilgi okudum

Evet çok şükür alıştı. İlkten bi şok yaşadı ve yaşattı anlattıkça seviyor
Gidip gelip karnımı seviyor abisinin prensesi diye
Ay ne güzel yaa inşallah hayat boyu hep böyle kardeşini sevsin korusun kollasın hiç ayrılmasınlar

Dinle bakalım
Bnm de yarın görüş günü
1 ay oldu bakalım ne alemde bizim kız inşallah yüzünü de gösterirde
Bide bu çalışır raporu 32 de mi alınıyor 32+6 da mı
Ben niyeyse bugünü perşembe sanıyorum
Bikaç kere soracaktım doktorun kaçta diye
Göstersin artık
Yoksa zaten elindeyken görüşeceksiniz bundan sonra
Bizim geçen bayağı gösterdi çok şükür
Bundan sonrasını onunla idare edebilirim

Onu hiç bilmiyorum
32yi bitirince alınıyordur bence
Hep bitirdiğim haftadan saydılar benim

Gece tuvalete kalkmadannduramam ben ya
2 3 saatlik aralarla hep tuvaletteyim
2 saat içinde 10 hareket hissediyor musun sen yani?

Göstersin yoksa oğlum kulaklarından tavana ascakmıış
Yarın 11 de saatler geçmez artık
Sevgiliysen buluşmaya gidecek hissi var

Hanımlar doğum fiyatlarını sordunuz mu hiç? Ben 1 ay önce sormuştum, sezeryan 3500 tl demişlerdi, bakalım doğuma kadar zamlanmazsa, her şeye zam geliyor
4700 benim sezeryan normal aynı, dogumhanede ve odada 5 er olmak üzere 10 fotoğraf hediye, doğumdan sonra ki ilk anne bebek muayeneleri ücretsiz,eş doguma girebilir, 1 gece yatıs ücretsiz, sadece epidurali sormayı unutmuşum bide yenidoğan sünneti sorucam

Göstersin yoksa oğlum kulaklarından tavana ascakmıış
Yarın 11 de saatler geçmez artık
Sevgiliysen buluşmaya gidecek hissi var
Korkudan mı göstermiyor yavrucak acaba
Neyse erken saatteymiş en azından
Uyan,yemek, sonra doktor
Kısa sürer
Benim cumartesi sabah kontrolüm
Ama bana kalsa her gün gidesim var da 400 lira elimi kolumu bağlıyor

Kızlar bugün tekrar kontrole gittim. Çok ilginç bir şekilde rahim ağzı uzunluğu artmış. 20 mm ölçülmüştü bugün 33.3 mm çıktı. Doktor da şaşırdı çok güzel toplamış kendini dedi. Galiba istirahat etmek gerçekten çok işe yaradı. Fakat bu vesileyle benim yavaş kocamın paçaları tutuştu durmadan bebek için alışveriş yapmaya başladı bu hızla 15 günde eksiğimiz kalmayacak gibi

Gece tuvalete kalkmadannduramam ben ya
2 3 saatlik aralarla hep tuvaletteyim
2 saat içinde 10 hareket hissediyor musun sen yani?
Mecbur kalkıyorum bende işte çok sıkışıyorum su icmesem olmaz haliyle bebek hep ayakta gündüz de yemek yediğim zamanlar özellikle vuruyor yani saymadım ama vardır , bence her 2 saatte bir olmaz ama sonuçta bu çocuğun uyuduğu zamanlar var ve artık alanları daralıyor , benim kuzenimin çok az hareket ediyordu kaç kez hastaneye gittiler bir şey çıkmadı çocuk doğunca anladikki huyu öyleymiş çok sessiz sakin akıllı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…