2021 Aralık Anneleri

Benim kayinvalidem cahil değil ama senin dediğin gibi yok yün yorgan yün yatak..2 3 yasa kadar yasak diyor doktorlar sonra bakarız deyip kestirip attim.. düşün eşimle benim yatağımın üstüne bile ince yün yatak yapmak istedi, ki yumuşak yatak hiç sevmem hayir kullanmam dedim..(yorgan yastık yün severim ama yatak rahat olmuyor)
bizimki tek torun olacak şımartma durumu olur malum.. valla resti çektim benden habersiz gereksiz şeyler almayın her dediği yapılmayacak diye..yeğenimden biliyorum başımıza çıkıyor çocuk.. yani yönlendirin istemediğin hiç bir şeye izin vermeyin ❣

ayy benim ilk doğumum da öyle plansızdı. ben rutin kontrolüme gitmiştim. çıkışta ağdaya gidecektim sözde. doktor dedi ki seni doğuma alıyorum hemen. nayır nolamaz dedim. utana sıkıla söyledim böyle böyle diye. zaten alt taraflar bana lazım değil sezaryen olacan demişti çok rahatsız olursan odaya geçince hemşirelerden jilet iste banyoda yap dedi. istedim ama 38 haftalık karnımla ne kadar yapabilirdim ki

Ya biraz komik olacak ama sıfır mı olması gerekir kılların. Sonuçta alınamayacak boyutta olduğu durumlar oluyor. Çok mu önemli dikiş atılacak bölge de kıl yoktur zaten. Temizliği açısından sorun olur mu?

Ne kadar temiz o kadar iyi normal doğumda olsa sezeryan da olsa hele normalde sıfır daha iyidir sezeryan da tam rahim olarak baktıkları yer varya ordan kesi atılıyor e sonuçta bölgenin üst kısmı gözüküyor sıfır olmak en iyisi

Hello beybiler bu aşağı inmesi gereken bebem yukarı çıktı 3 gündür.
Tersine kızım bana çekmiş.
Kimin bebesi buuuu.

Ben özellikle alt karın bölgesini almaya korkuyorum. Bir kere baya büyük bir fronkül oldu, operasyonla aldılar. Doktor her seferinde laporoskopi izi sanıyor.

Gözüksün ya neler görüyorlar takıldıklarını sanmıyorum, biz takıyoruz dikişi engellemesin de .

Aynn öyle neler görüyorlardır bi de dr dinlemek lazım

Ben doktordan geldim kizlar. Benim beybi oldugundan 2 hafta önde cikti. Aclik tokluk verecem. Acligi verdim tokluk icin kahvalti yapmaya geldim 2400 gr olmus 31. Haftada . 2 haftada nerdeyse 600 gr almis
Şüşko göbekleri severiz

Belki doktor icin problem olmaz ama dogum sonrasi belli bi sure egilip kalkmak ya da agdaya gitmek problem olacagindan kisisel bakimlarimizi tamamlayip gitmeliyiz bence
Ben doktordan geldim kizlar. Benim beybi oldugundan 2 hafta önde cikti. Aclik tokluk verecem. Acligi verdim tokluk icin kahvalti yapmaya geldim 2400 gr olmus 31. Haftada . 2 haftada nerdeyse 600 gr almis
Hay masallaaaaaah

Antibiyotikler ve progestandan sonra bebisimin hareketleri cok azaldi bazen iki gun falan sakinledigi oluyordu insallah bu da ona denk gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…