2021 Aralık Anneleri

Canım hiç kendini strese sokma eşinle de bu konuda güzel dille konuş Ha baktın suyuna gitmediler doğumda alırsın çocuğunu yatak odana emzirir yedirir uyutur dinlenirsin senin yerinde olsam pijamalarimi hiiiiiic çıkarmam halsizlik var iyi değilim der sürekli yatarım kayınvalide kalksın yemeği yapsın :)))
Yün yatak yorgana gelince sen zaten gelmeden besigi Vs kurmayacak misin eşine söyle sağlıksız olduğunu ama KV getirsin istemiyorum deme at bi köşeye üç beş ay sonra kullanmıyorum ihtiyacım yok deyip verirsin birine
İlk torun mu olacak
Bende aynı şeyleri yaşadım kv kızımı benden ailemden herkesten kiskandi eşimle çok çatışmalar yaşadım ilk 20 gün depresyonà girdim lahusa psikolojisi berbat bişey ama hepsi geciyor kv ahkam kesti ben bakıcam edicem kimseye bırakmam diye dedim ise başlayınca tabiki bakacaksin:)) kulaklarını tıka Son haftaların keyfine bak stres yapma sen annesin etrafindaki herkeş sana ve bebegine uyacak bundan sonra...

Kızlar merhabaaa, 2 3 gündür sol göğüs altımda kaburga da ağrı var tarifsiz birşey incinir de ağrır ya o şekilde ama ne uyutuyor ne ayakta ne uzanınca hiçbir şekilde geçmiyor uyuşuyor ağrıyor ne olduğunu da çözemedim Böyle olan var mı doktora yazdım daha cevap da gelmedi normalde ağrı oluyordu ama geçiyordu şimdi kesinlikle geçmiyor çok rahatsız ediyor canımı acıtıyor

Ben geldim şimdi doktordan
Fazka iyiymişim
Gayet iyi oğlan da
Her şey strestenmil
Bnde çıktım şimdi sert olan şey sırtıymış
Bnmki doğum pozisyonundaymış göğüs altımı parçaladı zaten ne oturtabiliyorum nede yatabiliyom
Gayet keyfi yerinde plesenta yüzünden yüzünü de göremedik yoksa poz vermişti kasılma dedi karnın top gibi olur inmez adet sancısı gibi sancın olursa dedi kasık ağrısında da hiç duramayacak gibi ağrın kur kanama olursa gel dedi dedim ağrıyor bn geçirtiyom ağrıyı

Ayaklar orda olabilir bnm de göğüs altım nefes aldırmıyordu ayaklar oradaymış

En son ayaklar oradaydı da son 2 3 gündür çok rahatsız ediyor canım acıyor uyku sıfır nasıl geçecek çözemedim çocuğa yalvarıyorum ayağını çek diye
Bnmde aynı mahvediyor söz dinliyorsa ne ala

Üstüne yatmaktan Ağrıdığını sanıyorum. Benim de ağrıyor, Sürekli sola yatmaktan.

Bana da karnın komple taş gibi olur ve nefes alamazsan doğuruyorsun dedi
Bi yer sert bi yer yumuşaksa yanlış alarm

1800 gr olmuş oğlum
Galiba o kadsr da minik değil artık
Gelişimi ilerde dedi
Boyu yine söylemedi
Resim yine yok
Gömmüş yüzünü içeri
Ama öyle olan bebeklerin emme refleksi daha iyi oluyor rahim duvarının kokusuyla göğüs ucunun kokusu benziyor dedi

Ee çok güzel bu arada bana meme için krem son ay dedi eğer çok şuan rahatsız edici bi tahriş bişi varsa pede koyup göğüsün üstüne koy dedi uyarılma olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…