Kreme işte ta 37. Hafta demişti daha öncedenEe çok güzel bu arada bana meme için krem son ay dedi eğer çok şuan rahatsız edici bi tahriş bişi varsa pede koyup göğüsün üstüne koy dedi uyarılma olmasın diye
Ben bir sonraki kontrolde gireceğim. O da haftaya. Calisabilir raporu alacagim malesef tam 32+0 da gelmen gerekiyor dedi
Benim doktorun dediği gibi o zaman gün geçememesi lazım . Ben haftaya Çarşamba tam 32+0 olunca başvuru yapıcam rapor ve kontrol için .Ben bir sonraki kontrolde gireceğim. O da haftaya. Calisabilir raporu alacagim malesef tam 32+0 da gelmen gerekiyor dedi
Yok gitmedim sancım bi sorun yok diye
Bnde bugün aldım raporu normalde 31+6 yım normalde yuvarladı 32+0 yaptı dr bi daha gelme dedi 1 gün içinBenim doktorun dediği gibi o zaman gün geçememesi lazım . Ben haftaya Çarşamba tam 32+0 olunca başvuru yapıcam rapor ve kontrol için .
Yatış şeklimi de değiştiriyorum ama geçmiyor garip bir ağrıÜstüne yatmaktan Ağrıdığını sanıyorum. Benim de ağrıyor, Sürekli sola yatmaktan.
Yok ne söz dinlemesi inadıma daha beter hale getiriyorBnmde aynı mahvediyorsöz dinliyorsa ne ala
Bende aynıyım 2-3 gündür batıyor resmenYatış şeklimi de değiştiriyorum ama geçmiyor garip bir ağrı
Çıktıktan sonraya hazırlık yapıyorlarYok ne söz dinlemesi inadıma daha beter hale getiriyorMaşallahı var zaten gece gündüz hiç durmuyor uyku uyumuyor bana da uyutmuyor
Neresi şişko daha büyücek etli butlu olsunBen kontrole salı günü gitmiştim 30+4. 42cm 1800gram çıkmıştı şişko diyip duruyorum çocuğa zayıfmış meğerse
Şimdiden böyle ise ayvayı yedik zatenÇıktıktan sonraya hazırlık yapıyorlar
Günün ileri ise tabi yuvarlamasi iyi olmuş gerek yokBnde bugün aldım raporu normalde 31+6 yım normalde yuvarladı 32+0 yaptı dr bi daha gelme dedi 1 gün için
Ay dayanamıyorum bazen gerçekten çok ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum oturup ağladım gece o dereceBende aynıyım 2-3 gündür batıyor resmen
Bn demeden bn yuvarlayıp vericem dedi saolsun kankam ya drGünün ileri ise tabi yuvarlamasi iyi olmuş gerek yok
Ben zaten iri yarıyım benden küçük bişey çıkmasını beklemiyorumNeresi şişko daha büyücek etli butlu olsun
Evet evet dönem dönem hepimiz yaşıyoruz sanırım zaten doktorun döner birazdanAy dayanamıyorum bazen gerçekten çok ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum oturup ağladım gece o derecenormal yani o zaman endişe etmeye gerek yok diye mi düşünelim
Senin bebeninde 5 kadar yolu varBen zaten iri yarıyım benden küçük bişey çıkmasını beklemiyorum5.500gram doğmuşum hem de normal doğum
Korktum şimdiSenin bebeninde 5 kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?