2021 Aralık Anneleri

Teyzeleri bizimde dündü kontrolümüz 31+4 haftaligiz bugun 1760 gr ckti. Gelişimi iyi dedi doktorumuz bir sorunumuz yok. Bir sonraki kontrolümüz 4 kasımda 34. Haftamda ilk nstme gidecegm. Ayrıca 85 kg ile hamile kalmıştım 90 kg olmuşum ama hamilelikte bulantılarlaysa vermiştim 4 5 kg. Toplam 10 kg almış oluyorum. Biraz dikkat etmemi söyledi ama kilo alacak fazla bir şey yapmiyrm dikkat de ediyorum anlamadım. Birde bizim dün 1. Evlilik yıldönümümuzdu. Yüzünü göstermeyen hep kendini saklayan oğlum bize dün çok güzel pozlar verdi gülücükler atti çok farklı duygular bunlar Allahım her isteyene yasatsin Insallah. Bizlerde sağ salim alalım bebislerimizi kucaklarımıza

1 hafta sonra bende basliycam 5 hafta nasıl geçer yaaa
Aldım şimdi raporu müdür beyle görüşmeye gidicem inşallah gelme der
merve eymentaa bnm tosuncuğum da sizinkiler kadar olmasa da 2.231 gr 46.5 cm 32. haftayız
Oy maşallah

bana gogusucu kremini kesinlikle önermiyorum erken doğumu tetikliyor doğumdan sonra kullanirsin dedi ikinci bebeklerde göğüsler ilki kadar hassas olmaz dedi
Ee çok güzel bu arada bana meme için krem son ay dedi eğer çok şuan rahatsız edici bi tahriş bişi varsa pede koyup göğüsün üstüne koy dedi uyarılma olmasın diye

Çalışan herkes çalışabilir raporu mu alacak. İki doktora gidiyorum hala ikisi de son kontrolde 32 haftada çalışamaz raporu vericem dedi. Bişeyim yok aslında. Kovidden dolayı işe gitmemi istemiyorlar. Aşı olmamı da ikisi birden onaylamamıştı. Beş hafta çok mu önemli olur Doğumdan sonra çalışabilir raporu diye ısrar etsem mi. İşyerimde çok çok stresli. Hiç işe gidip bebeği strese de sokmak istemiyorum. Var mı benim gibi çalışamaz raporu alıp evde bekleyecek.

Ben de kaç gündür 32 haftadan sonra napıcam diye düşünüyorum. Geçenlerde Müdürle bi konuştuk, hiç gelme modunda değil. Hergün sabah sekiz akşam beş gitmemi istiyor. Doktorlar da çalışabilir raporu vermek istemiyor. 5 haftaya çok çok acıyorum. Doğumdan sonra beş hafta çok önemli olur mu çok kafaya taktım.

Ben evde çalışıyorum,isim hem stresli hem zor evden calismasaydım 300 kişinin bulunduğu yere ne kendimi ne de bebeğimi riske sokup atmazdım. Yani sizin durumunuzda olup çalışmayı istemem kaldı ki sinir sistemim bozulmus durumda buaralar hickimsenin stresini çekemem

Çok iyi anlıyorum çok teşekkür ederim. Doktorlar da öyle diyor

Kızlar kontrolden ciktim simdi
1.650gr 40cm olmuş benim bebe.. haftasiyla uyumlu fakat bana az geliyor kilosu
Malesef ki plesanta hala rahim agzina yakin plesanta previa dedi doktorum.. oyuzden normal dogum olmucak sezeryan icin bile tehlikemiz var kesi atilicak yerdeymis plesanta.. yogun kanamaya sebep olabilirmis..
34 haftaya kadar biraz yukari cikmasi beklencek ..

30+3 de benim bebe de 1530 gram, gününden 4 gün geride çıktı. Ben çok takıldım ama doktor hiç önemsemedi. Hatta buraya da yazdım çok üzülmüştüm o gün. Sağlıklı olsunlar boşver ben 37inci haftada bi buçuk kilonun altında doğmuşum. Plesanta previa ile doğum yapan çok okuyorum. Bişey olmaz Allah’ın izni ile.

Kuzum benimde hatasıyla uyumlu 39 cm 1550 gm çıktı. Sağlığı yerinde olsunda sıkıntı yok kilo alırlar

30+4 deyiz bizde cnm 2 gun kilosu geride gorunuyor sadece..
Acikcasi plesanta previa 12.haftada farkedildi ama hala da yukari cikmadi bu saatten snra da cikmaz sanirim..insallah sagsaglim dogum yaparim

Gogsun Sadece kahverengi kismina masaj yapmadan tek hamleyle surup biraktigimiz krem nasil bu kadar etkilesin ya vucudu Ben erken dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum. Sonucta saatlerce masaj yapmiyoruz, pit diye ustune konduruyoruz kremi o kadar yani
Bence de tetiklerse ben doğururum artık bakalım 2 haftadır kullanıyorum.

Citlembik Mide koruyucu yazdirsaydiniz keşke bu şikayetinizi doktora söylediniz mi ?

Sabahları hala prilam içiyorum bulantı için. Doktor ek olarak mide koruyucuda yazmıştı. Sabah erkenden onuda içtim. Bu saate kadar yanmadı midem. İnşallah gecede iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…