2021 Aralık Anneleri

Benim doktor hala inatla 39. Haftada sezaryen yapacağız diyor
Her gece acil hastaneye gitmesine şaşmamak gerek

Gogsun Sadece kahverengi kismina masaj yapmadan tek hamleyle surup biraktigimiz krem nasil bu kadar etkilesin ya vucudu Ben erken dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum. Sonucta saatlerce masaj yapmiyoruz, pit diye ustune konduruyoruz kremi o kadar yani
köşebaşı teyze yalanlari bunlar kızlar tetiklese benim dogumu tetikler oglum hala birini emer ayni anda da digerinin ucuyla oynar merve

Bu raporu ben de pazartesi almam gerekiyo ama kurumum muayene ucretini 15 gunde bir karsiladigi icin pazartesi değil de persembe gidebiliyorum. yani 32+3 olcam. acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm bi

Bebeğe bakacak kimseniz yoksa Doğum sonrası izin önemli olabilir.
Ben bir kaç ay ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum. Kendimi ve bebeği riske atmak istemiyorum.
Kişinin çalışma şekline ve kendi sağlık durumuna bağlı kendinizde güç buluyorsanız çalışabilir raporu verecek doktor bulmak zor olamaz

Kızlar bugün görüş günüydü bizim kız 2 hafta ileriden gidiyormuş bu beni korkuttu hiç başına gelen var mı ?? Bide 45 cm imiş bide 2370 gr imiş doktor iri dedi bende sezeryan mı diye sordum 2 hafta sonra konuşalım dedi bebek baş aşağı pozisyona yani doğum pozisyonuna da gelmiş geldikten sonra tekrar döner mi ? Kafam karmakarışık oldu tecrübeli anneler yardimmmmm

oy masallah günümüz ayniymis ama daha 1600 civari ancayiz biz Saglikla gelsin insallah, pozisyonu da almis insallah normal doguma engel olmayan bi kiloyla gelir minik

Ben çalışabilir almak istiyorum çalışmak istiyormusun dersen tabi cevabım hayır ama doğumdan sonra bu izne çok ihtiyacım olucak mecbur hissediyorum, doktorum ne diycek henüz belli değil

Gogsun Sadece kahverengi kismina masaj yapmadan tek hamleyle surup biraktigimiz krem nasil bu kadar etkilesin ya vucudu Ben erken dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum. Sonucta saatlerce masaj yapmiyoruz, pit diye ustune konduruyoruz kremi o kadar yani
Bende düşünmüyorum son 1 ay kullanicam çatlamak istemiyorumm zaten şuanda da karnimdan elimde kalan yağ ile günlük 5 dk masaj yapıyorum bana iyi geliyor rahatliyorum

Bu raporu ben de pazartesi almam gerekiyo ama kurumum muayene ucretini 15 gunde bir karsiladigi icin pazartesi değil de persembe gidebiliyorum. yani 32+3 olcam. acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm bi
Geriye dönük doğum izni başlatırlar sorun olmaz ama tarihi 32+0 hangi güne geliyorsa o günü yazdırmak lazım rapora.

Doktor sıkıntı değil çalışmak istiyorum dersem istediğim gibi de verir o sorun değil de ben karar veremiyorum. Artıyı eksiyi kafamda oturtamadım. Benim gibi olanların fikrini merak ediyorum.

oy masallah günümüz ayniymis ama daha 1600 civari ancayiz biz Saglikla gelsin insallah, pozisyonu da almis insallah normal doguma engel olmayan bi kiloyla gelir minik
Ya inanin sağlıklı olalım da hem biz anneler hemde cocuklarimiz sonrasi için artık hayırlısı diyorum normal doğum için

Ben çalışabilir almak istiyorum çalışmak istiyormusun dersen tabi cevabım hayır ama doğumdan sonra bu izne çok ihtiyacım olucak mecbur hissediyorum, doktorum ne diycek henüz belli değil
Özel bi durum yoksa doktorlar çalışamaz raporu vermeyi pek sevmiyor. Eminim sıkıntı yaratmadan istediğin gibi verecektir. Benimkiler biraz fazla hassas, ben onları baştan hassas diye seçtim zaten bilerek. Aralarında bi türlü karar da veremedim bu güne kader çift doktorla geldim.

Özel durumum yok ama doktorumla da hiç konuşmadık bu konuyu, verir diye umuyorum tabi önce muayene edicek 3 haftada işler degismis olabilir bilemiyorum ki, sıkıntı varsa zaten dogru olmaz sağlık olsun diyorum bakalim, benim memleket aileler uzak haliyle izne ihtiyacım var sebebi bu annem kışın gelicek yaza kadar en azından ben durayım kışa kadar da belki ücretsiz izin alırım

Bu arada konu açılmışken doğumdan sonra dogum izni bitince ne yapacaksınız doktorunuzla heyet raporunu gorustunuzmu ben daha konuşmadım 2 kez 45 gün alanlar vardı iş yerimde o şekilde 6 aya tamamliyorlardi inşallah sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…