2021 Aralık Anneleri

Gogsun Sadece kahverengi kismina masaj yapmadan tek hamleyle surup biraktigimiz krem nasil bu kadar etkilesin ya vucudu Ben erken dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum. Sonucta saatlerce masaj yapmiyoruz, pit diye ustune konduruyoruz kremi o kadar yani
Valla dr diyor kullanırsan da göğüs pedine sür göğüse koy dedi

Umarım bişey çıkmamıştır üç haftada. Allah korusun bişey olsa bi belirti verirdi yoktur diye düşünüyorum. 18 yıldır aynı yerde çalışıyorum, yüz kişinin doğumunu gördüm. Kadınlar öz annesiyle kapı komşu bile otursa, doğumdan sonra bi sene ücretsiz izin bile kullansa bebekten ayrılacakları bi günün hesabını yapıyor, kopup geri gelmek çok zor oluyor onlara. O yüzden beş haftayı önceden harcamak içimi yakıyor, işe gidersem de bebeği tehlikeye atarım gibi geliyor. Etrafımda herkes doktorlar dahil otur evinde diyor ama ben çocukla geçireceğim fazladan bi günü bile şimdiden hesaplıyorum. Çalışan anne olmak hiç kolay bişi değilmiş ancak şimdi anlamaya başlıyorum.

Bnm. Hastanenin doğumda yaptıkları bunlarmış doğum da standart oda 5.750₺ eğer ki 1+1 süit tarzında oda istersek +1.500₺ miş doğumda eş ve birinci derece kabuk ediliyor. Gece de 2 kişi kalabilirmiş

Doğum günümüz de 30 kasım eğer ki bi değişiklik olursa 2-3 gün önce

Eklentiler

• image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu raporu ben de pazartesi almam gerekiyo ama kurumum muayene ucretini 15 gunde bir karsiladigi icin pazartesi değil de persembe gidebiliyorum. yani 32+3 olcam. acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm bi

Beni tam 32+0 da çağırdı rapor için, 32+0 a aldığım randevumu hasta olduğu için ertesi güne aldı. Normalde 32+1 dim verdiği kağıta o günü 32+0 olarak yazmış. Belki öyle bir şeyler yapabilirler size de..

Hastanede de verirken baya uyardılar beni. Biz şimdi çalışabilir veriyoruz ama o gözüken tarihe kadar sıkıntıya düşerseniz, rahatsızlanırsanız ya da iş yeriniz size sorun çıkarmaya başlarsa istediğiniz zaman gelip çalışamaz raporu alabilirsiniz dediler

Benim aklıma geldi ama sormaya utandım. Şimdiden konuşmak mı gerekir

Tarih belli olunca ne guzel ya ben de artik belli olsun istiyorum acaba ne zaman soyler benimki sezeryan icin planlanan dogum tarihinden 6-7 gun oncesi mi soyleniyor genelde?

Bizimde bugun kontrol gunumuzde 32+0 olduk kizimiz 2 kg olmus bundan sonra kontrollerimiz 2 haftada bir olcak ve nstye baslicaz. 37 hafta dan sonra dogum planlicaz kismetse normal dogum.
Ilk gebeligimde oglum tam 40.haftada geldi ama kizlar biraz erkenci oluyor sanirim 2. Dogum oldugu icin cati muayenesi yok Aralik anneleriyiz ama bu gidisle hepimiz kasimda dogurcak gibi

Doktor sıkıntı değil çalışmak istiyorum dersem istediğim gibi de verir o sorun değil de ben karar veremiyorum. Artıyı eksiyi kafamda oturtamadım. Benim gibi olanların fikrini merak ediyorum.
Ben oglumda 3 aylikken birakip ise gitmek zorunda kaldim. 37 ye kadar calistigim halde. Keske imkanim olsaydi da daha gec biraksaydim. Cok agladim onu evde birakip ise gidince

Yaaa cok az kaldi galiba

Ay cok heyecanli gun belli oldumu

Tarih belli olunca ne guzel ya ben de artik belli olsun istiyorum acaba ne zaman soyler benimki sezeryan icin planlanan dogum tarihinden 6-7 gun oncesi mi soyleniyor genelde?
Bnm dr 38+5 de alıyorum dedi 9 gün önce olucak dedi 40 hafta hesaplıyorlar sanırım

Aslında bu benim isime gelir cunku aslinda son adete gore 5 gun fark var gec dollenme diye doktor ileri almıştı sat ı.
yani doktora gore 32 oldugum gun aslinda 32+5 olcam. persembe gittigimde de 33+1 olcam. ogünü 32 gibi gosterirse calisamaz raporumu da 37 degil de 38+1 de almış olurum hele bide o gunlerde dogum yaparsam allaaah iznin hepsi dogumdan sonraya

Evet benim ilkinde dediğiniz gibi olmustu 32de calisabilir aldim, suyu azdi kilosu geriydi doktorum 34teyken gel artik calisamaz raporu verelim kalan haftalarda dinlen dedi. sonra sipam aksi gibi 42de geldi. iznimin 8 haftasini doğumdan once kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…