- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Valla dr diyor kullanırsan da göğüs pedine sür göğüse koy dediGogsun Sadece kahverengi kismina masaj yapmadan tek hamleyle surup biraktigimiz krem nasil bu kadar etkilesin ya vucuduBen erken dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum. Sonucta saatlerce masaj yapmiyoruz, pit diye ustune konduruyoruz kremi o kadar yani
Umarım bişey çıkmamıştır üç haftada. Allah korusun bişey olsa bi belirti verirdi yoktur diye düşünüyorum. 18 yıldır aynı yerde çalışıyorum, yüz kişinin doğumunu gördüm. Kadınlar öz annesiyle kapı komşu bile otursa, doğumdan sonra bi sene ücretsiz izin bile kullansa bebekten ayrılacakları bi günün hesabını yapıyor, kopup geri gelmek çok zor oluyor onlara. O yüzden beş haftayı önceden harcamak içimi yakıyor, işe gidersem de bebeği tehlikeye atarım gibi geliyor. Etrafımda herkes doktorlar dahil otur evinde diyor ama ben çocukla geçireceğim fazladan bi günü bile şimdiden hesaplıyorum. Çalışan anne olmak hiç kolay bişi değilmiş ancak şimdi anlamaya başlıyorum.Özel durumum yok ama doktorumla da hiç konuşmadık bu konuyu, verir diye umuyorum tabi önce muayene edicek 3 haftada işler degismis olabilir bilemiyorum ki, sıkıntı varsa zaten dogru olmaz sağlık olsun diyorum bakalim, benim memleket aileler uzak haliyle izne ihtiyacım var sebebi bu annem kışın gelicek yaza kadar en azından ben durayım kışa kadar da belki ücretsiz izin alırım
32.haftayi bekliyorum canım önümüzdeki haftaya inşallah normal muayane ve rapor için gidicemBen hic girmedim cnm benim kontrolume daha var senin nezaman
Bu raporu ben de pazartesi almam gerekiyo ama kurumum muayene ucretini 15 gunde bir karsiladigi icin pazartesi değil de persembe gidebiliyorum. yani 32+3 olcam. acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm bi
Benim aklıma geldi ama sormaya utandım. Şimdiden konuşmak mı gerekirBu arada konu açılmışken doğumdan sonra dogum izni bitince ne yapacaksınız doktorunuzla heyet raporunu gorustunuzmu ben daha konuşmadım 2 kez 45 gün alanlar vardı iş yerimde o şekilde 6 aya tamamliyorlardi inşallah sıkıntı olmaz
Tarih belli olunca ne guzel yaBnm. Hastanenin doğumda yaptıkları bunlarmış doğum da standart oda 5.750₺ eğer ki 1+1 süit tarzında oda istersek +1.500₺ miş doğumda eş ve birinci derece kabuk ediliyor. Gece de 2 kişi kalabilirmiş
Doğum günümüz de 30 kasım eğer ki bi değişiklik olursa 2-3 gün önce
Ben oglumda 3 aylikken birakip ise gitmek zorunda kaldim. 37 ye kadar calistigim halde. Keske imkanim olsaydi da daha gec biraksaydim. Cok agladim onu evde birakip ise gidinceDoktor sıkıntı değil çalışmak istiyorum dersem istediğim gibi de verir o sorun değil de ben karar veremiyorum. Artıyı eksiyi kafamda oturtamadım. Benim gibi olanların fikrini merak ediyorum.
Doktora sordum 35. Haftaya kadar girmane gerek yok dedi. 36. Haftada girerim son muayene de
Yaaa cok az kaldi galibaBnm. Hastanenin doğumda yaptıkları bunlarmış doğum da standart oda 5.750₺ eğer ki 1+1 süit tarzında oda istersek +1.500₺ miş doğumda eş ve birinci derece kabuk ediliyor. Gece de 2 kişi kalabilirmiş
Ay cok heyecanli gun belli oldumuBnm. Hastanenin doğumda yaptıkları bunlarmış doğum da standart oda 5.750₺ eğer ki 1+1 süit tarzında oda istersek +1.500₺ miş doğumda eş ve birinci derece kabuk ediliyor. Gece de 2 kişi kalabilirmiş
36 da mı alacaklar bebişiiiŞekerim ćikmadi. Benim cocuklar boyle oluyor. 36. Haftada sezeryan gunu verecek
Mide koruyucuyu düzenli iç rahatlarsın inşallah gece yatmadan da gaviscon iç rahat uyursunSabahları hala prilam içiyorum bulantı için. Doktor ek olarak mide koruyucuda yazmıştı. Sabah erkenden onuda içtim. Bu saate kadar yanmadı midem. İnşallah gecede iyi geçer
Ya inanin sağlıklı olalım da hem biz anneler hemde cocuklarimiz sonrasi için artık hayırlısı diyorum normal doğum için
Bnm dr 38+5 de alıyorum dedi 9 gün önce olucak dedi 40 hafta hesaplıyorlar sanırımTarih belli olunca ne guzel yaben de artik belli olsun istiyorum acaba ne zaman soyler benimki sezeryan icin planlanan dogum tarihinden 6-7 gun oncesi mi soyleniyor genelde?
İşte az çok belli artıkAy cok heyecanli gun belli oldumu
BUgun gittinmi cnm kontrole sonra mi gtcnİşte az çok belli artık
Aslında bu benim isime gelirBeni tam 32+0 da çağırdı rapor için, 32+0 a aldığım randevumu hasta olduğu için ertesi güne aldı. Normalde 32+1 dim verdiği kağıta o günü 32+0 olarak yazmış. Belki öyle bir şeyler yapabilirler size de..
Hastanede de verirken baya uyardılar beni. Biz şimdi çalışabilir veriyoruz ama o gözüken tarihe kadar sıkıntıya düşerseniz, rahatsızlanırsanız ya da iş yeriniz size sorun çıkarmaya başlarsa istediğiniz zaman gelip çalışamaz raporu alabilirsiniz dediler
pazartesi 32+0 oluyorum persembe gitcem bakalm ne yazcak hangi günü baz alcakGeriye dönük doğum izni başlatırlar sorun olmaz ama tarihi 32+0 hangi güne geliyorsa o günü yazdırmak lazım rapora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?