2021 Aralık Anneleri

Benim doktorum kararı bana bıraktı ben bugun çalışır aldım şimdi kurum muduruyle görüşeceğim sef kadrosundayim suan subem de yok baktığım
Ben gittim konuştum ama gel dedi müdür tabiki eee hangi şubede çalışacağım dedim bi yer bulunur dedi yani hiiiiic umrunda olmadım :) sonra ozluge uğradım iznimi alıcam aktarabiliyor musunuz dedim biz aktariyoruz dediler diğer hamilelerin izinleri de aktarılmış (burda konusmustuk aslına hatırlıyorum aktarıp aktarilmama konusunu)
Pazartesinden itibaren izinyazicam aktarirlarsa ne ala aktarmazlarsa zaten calisamaz raporuna dondurecektim iş yeri çok karışık çünkü
5 haftaya acıyorum ama napalım rapor Vs kapatiriz arayı artık

Benim doktorum doğumdan sonra rapor vermeye karşı kizimda da alamamistim gerçi darbeye denk gelmişti o zamanlar
Bunda da dogum iznim bitince bir ay senelik iznimi alıcam sonrasında bir doktor 30+30 gün heyet veriyor ondan rica edicem sonrasında da 10 gün 10 gün aile hekimden felan alsam yeter sanırım ek gıdaya gecer bebekte
Gercekten doğumdan sonra bebegi bırakıp ise baslamak çok zor bir duygu
ay evet bırakıp ise gitmek çok çok zor ama alışıyor insan
Burda izin konusu sıkıntı devletin verdiği hak çok az ek gıda dönemine kadar en azından izinli olunsa hiç sıkıntı olmaz
29 kasim bizim tarihte bir degisilik olmazsa

Evet gerçekten tüm anneler evlatlariyla 1 günün hesabını yapıyorlar biz şuan anne olduğumuz için bilemiyoruz tabi ama öyle olacagimizdan eminim onun kokusu bırakılıp nasıl gidilir, en kötüsü de ben hastane calisaniyim koskoca araştırma hastanesindeyim çok insan var malesef ama rahatsizlanirsamda en azından hastanedeyim ,böyle bir durum yani

Of yaa vermiyorum dese doktor bulacaz bide desene memlekette de değilim tanımıyorum kimseyi

Of yaa vermiyorum dese doktor bulacaz bide desene memlekette de değilim tanımıyorum kimseyi
Maalesef özel ve devlette çalışan hiçbir doktor vermiyor doğum nedeniyle heyet raporu ,verenler yahut alanlarda çok iyi yerlerden tanıdık vs dolayısıyla alıyorlar haksız yere . Şahsen bende istemem ya ücretsiz devam ederim ya da çalışırım

Bizim sezeryanda 1 gece olarak geçiyor 1 gece yetermi dedim gebelerimiz hep 1 gece de çıkıyor genelde dediler bana

Valla benim iş yerimde 2 yıldır gördüğüm tüm gebeler aldı ben de heralde dedim bu verilen bir şey çünkü normal kabul ediliyor ve ben hastane calisaniyim başhekim bile itiraz etmiyor durum bu yani , çünkü raporu araştırma kuruluna şikayet etsen bile birsey cikmiyor doktorlar da bunun farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…