2021 Aralık Anneleri

Benim bulunduğum yer Erzurum burada kimse alamadı doğum nedeniyle ,hatta örnek veriyorum bir arkadaşım ığdır ve çevre illere başvuru yaptı ,bende sağlık bakanlığindayım bana bile bir doktor bulalım vs diye rica etti ama hiçbir doktor vermedi , kendi doktorum bile bıkmış durumda çevre illerden gelen hastaları heyet rap. İstediğini ve kişinin durumunun müsait olmadığını bile bile veremeyeceğini bana muayane esnasında gelen telefonla döndü anlattı "bıktım" diye . Ha alan alabiliyor mu evet alabiliyor . Ben geçen yıl bel fıtığından ameliyat oldum ,heyet raporlu idim 1 ay ama o da durumumdan ötürü isteseydim alabilirdim yine durumumdan ötürü ama almadım iş yeri sıkıntı çıkarır diye .

Bizde aktarılmıyor filli çalışma şartı var

Kadın doğum uzmanlari Daha doğrusu özel dr.lar normal 1 günlük ücretsiz raporu bile vermiyor , o ayrı

Anladım canım izin aktarmalarına çok sevindim, benim kurum olmaz demişti. Mevzuatı da incelemiştim, aktarılmıyor normalde, ama öyle yapıyorlarsa süper. Kullanabileceğin izinlerin var mı bari

AA hiç duymamistim valla bu şekilde ilk defa zorluk olduğunu gördüm

Bende doğumdan sonra ilk kontrole gittiğimde konuşurum diye düşündüm ama hep öyle yapıyorlar alamayan görmedim şimdiye kadar
Ayyy çok sevindim şimdiden utanırım zaten konuşmaya, ben de Doğumdan sonra rica ederim diye düşünmüştüm. Herkes alıyorsa çok yoğun bi doktor zaten alışkındır verir o zaman. Rahatladım

AA hiç duymamistim valla bu şekilde ilk defa zorluk olduğunu gördüm
Ya sıkıntı işte kime göre neye göre ama alan hersekilde alıyor işte örnek sizin oradakiler almış ,sende doğal olarak istersin ne bileyim keşke annelere özellikle yeni doğum yapmış annelere çok farklı çember açılsa da bu süre daha uzun güzel olsa ,saçma sapan uygulamalar ama kim neye nasıl uyuyor uymuyor belli değil. Herkes aynı uygulamayı yapsa

Ayyy çok sevindim şimdiden utanırım zaten konuşmaya, ben de Doğumdan sonra rica ederim diye düşünmüştüm. Herkes alıyorsa çok yoğun bi doktor zaten alışkındır verir o zaman. Rahatladım
Erzurum bölgesi sıkıntılıymis galiba canim nerelisin ben İzmir Balıkesir civarı böyle gördüm, sıkıntı olursa memleketten aracıyla denerim artık memleket Ordu

Bizim sezeryanda 1 gece olarak geçiyor 1 gece yetermi dedim gebelerimiz hep 1 gece de çıkıyor genelde dediler bana
Bnde ilk doğumda 1 gece kaldım
Hatta 15:45 de doğum yaptım ertesi gün öğlen 12 de çıktım 24 saat bile kalmadım

6 ay zaten verilmeli ki ilk 6 ay sadece anne sütü diye kampanya yapmayi biliyorlar, nasıl bırakalım bebisleri tamam 2 yıl süt izni var ama o da iş yeri uzak olduğundan öğleden sonra kullanıyorsun haliyle çok üzücü bı sistem

Erzurum bölgesi sıkıntılıymis galiba canim nerelisin ben İzmir Balıkesir civarı böyle gördüm, sıkıntı olursa memleketten aracıyla denerim artık memleket Ordu
Erzurum böyle ama o arkadaşım emniyet mensubu idi , çevresi çok olduğu halde ığdır ve çevre illere gitti ayarlayamadı bir türlü . Sanırım doğu Anadolu da genel sıkıntı

Öyle tabi sağlık ocağı bile basbas ilk 6 ayı geçtim 1 sene anne sütü vermeye çalışın diyor ama kimsenin umrunda değil hadi tam ücretsiz de olmasın bari yarı ödeme olsa o da yok bende zaten 37 sonrası izne ayrilicam 16 haftayı değerlendirmek için ama şimdiden 16 sonrasını düşünüyorum diyorum 6 ay ücretsiz alsam napicam filan onun derdindeyim

Erzurum böyle ama o arkadaşım emniyet mensubu idi , çevresi çok olduğu halde ığdır ve çevre illere gitti ayarlayamadı bir türlü . Sanırım doğu Anadolu da genel sıkıntı
Olabilir doktorlar öyle bir karar almış olabilirler belki bı olay olmuştur kulaktan kulağa yayılmıştır onlar da böyle bir karar almıştır son zamanlarda zaten yalandan rapor verilmesine cezalar getirildi

Ücretsiz beni de çok bunaltiyor zaten geçim zor iyice krediye girmisiz bı anda boşluğa düşeriz belki ikinci bebekte durumumuzu toparlarsak anca alabilirim mecbur kalırsam 3 4 aylığına alicam bendd

Ücretsiz beni de çok bunaltiyor zaten geçim zor iyice krediye girmisiz bı anda boşluğa düşeriz belki ikinci bebekte durumumuzu toparlarsak anca alabilirim mecbur kalırsam 3 4 aylığına alicam bendd
Bilmiyorum bende şaşırdım kaldım lanet olası kredi zaten hallolsa herşey tamam bir şekilde tamamlanır ama kredi neredeyse maaşımın tamamı Allah kerim bilmiyorum artık , birde yavruşumun en özel zamanları zaten o aylar olacak 4 aylık bebegi bırakıp ise gitmek zor olacak Allah yardımcımız olsun .

Amiin amin inşallah herşey gönlümüze göre olur bebislerimiz bizsiz kalmaz

İstanbuldayım canım ben. Burda ne bileyim her türlü insan var, her şekle alışkındır doktor inşallah diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…