Canım geçen sene anlatsan bunu anlamazdım ama şimdi öyle iyi anlıyorum ki. Şimdiden nasıl bırakıp işe gidicem diye düşünüyorum. Bi evde gün fazla kalmanın hesabını yapıyorumBen oglumda 3 aylikken birakip ise gitmek zorunda kaldim. 37 ye kadar calistigim halde. Keske imkanim olsaydi da daha gec biraksaydim. Cok agladim onu evde birakip ise gidince
Evet ya 40'ı çıkmış olur vallaHayırlısıyla inşallah bizim bebisler normali beklerse senin kişinin nerdeyse 40 i çıkacak maşallah
36 çok erken değil mi yaŞekerim ćikmadi. Benim cocuklar boyle oluyor. 36. Haftada sezeryan gunu verecek
36 da alacaz demedi . 36 da sezeryan icin gün verecem dedi36 çok erken değil mi yairi de olsa bnmki gününü doldurmasını beklicez dedi
Hee yazılmış 40 çıkar filan dedim noluyor36 da alacaz demedi . 36 da sezeryan icin gün verecem dedi
Benim bildiğimde öyle ama ozluktekiler bilmiyor demekki aktarmislar hep bu zamana kadar yönetmelikte yok dedi arkadaşBizde aktarılmıyor filli çalışma şartı var
Bizim burda doktorlar veriyor ya ben kizimda da almıştım iki ay heyetKadın doğum uzmanlari Daha doğrusu özel dr.lar normal 1 günlük ücretsiz raporu bile vermiyor , o ayrı
Evet evet seninle burdan yazismistik bu konuyu,yanacak 15 gün senelik iznim var onu alıcam bakalimAnladım canım izin aktarmalarına çok sevindim, benim kurum olmaz demişti. Mevzuatı da incelemiştim, aktarılmıyor normalde, ama öyle yapıyorlarsa süper. Kullanabileceğin izinlerin var mı bari
Ben sana özelden Giresun'da bir doktor ismi vereyim kesin veriyor raporErzurum bölgesi sıkıntılıymis galiba canim nerelisin ben İzmir Balıkesir civarı böyle gördüm, sıkıntı olursa memleketten aracıyla denerim artık memleket Ordu
Insallah vaktinde saglikla kucagina alacaksin canim guzel dusunYarın kontrolüm var ,bebeğim çok aşırı aşağıda sanırım ki rahim ağzı da iyice kısalmıştır ( çok aşağıda olunca kendimi buna inandrdım) ve doğum yapmaktan çok korkyrum şuan hem ağlayasım hem gülesim var. Dua ya çok inanyrum nolur dualarınızı eksik etmeyin. Bebeğim sağlıcakla doğsun
Benim 32. Haftada 1780 çıktı ben de su an aynı seyi düşündümBen kontrole salı günü gitmiştim 30+4. 42cm 1800gram çıkmıştı şişko diyip duruyorum çocuğa zayıfmış meğerse
Ay biz de öyle hissederiz inşallah. Bebişimiz sağlıklı bir şekilde emsin deBen sütten kesince aglamistim. Artik bana ihtiyaci yok diye farkli birsey ya. Benimki 19-20 ay emdi bu arada
Bende çok kararsızım 1 Kasım’da başlarsam 2 hafta çalışıp 3. Hafta ara tatil olacak bu 3 hafta bile iyi olur diyorum ama aşım yokDoktor sıkıntı değil çalışmak istiyorum dersem istediğim gibi de verir o sorun değil de ben karar veremiyorum. Artıyı eksiyi kafamda oturtamadım. Benim gibi olanların fikrini merak ediyorum.
Her çocuğun yapısı Farklı aslında kıyaslayarak hata yapıyoruz ama insanın elinde değilBenim 32. Haftada 1780 çıktı ben de su an aynı seyi düşündüm
Bende çok kararsızım 1 Kasım’da başlarsam 2 hafta çalışıp 3. Hafta ara tatil olacak bu 3 hafta bile iyi olur diyorum ama aşım yok
Kızlar 32. Haftada çalışır raporu alıp sonrada okuldaki mazaret iznimizi kullansak mesela 10 gün hakkımız var ya o 10 günü doğum sonrasına devredebilir miyiz??
Evet ya 40'ı çıkmış olur vallaumarım beklerler bizimkilerde
Valla ver ver lutfeeennnBenim bildiğimde öyle ama ozluktekiler bilmiyor demekki aktarmislar hep bu zamana kadar yönetmelikte yok dedi arkadaş
İşte dediğim gibi zaten çalışamaz alicaktim aktarirlarsa ne ala işte
Bizim burda doktorlar veriyor ya ben kizimda da almıştım iki ay heyet
Doğum izni biten arkadaşlar var onlarda alıyor rica minnet hatta doktorun biri para karsiligi veriyormuş roporu
Kurumum sıkıntı yapmıyor rapor almayi personel sayısı fazla olduğu için
Evet evet seninle burdan yazismistik bu konuyu,yanacak 15 gün senelik iznim var onu alıcam bakalim
Ben sana özelden Giresun'da bir doktor ismi vereyim kesin veriyor rapor
Özel sünnet merkezlerindeki çocuk cerrahları 1500 TL dedi bana kendi hastanemden henüz fiyat almadım benim hastanede üroloji uzmanı yapıyormuş benim de önceliğim kendi hastanem taburcu olmadan sünnetini yaptirayim istiyorumBen evvelki gün sünnet için fiyat aldım gittiğim hastaneden 1100 lira dediler. Sizlerden soran oldu mu kızlar? Tabi bu şimdiki fiyat Aralık ayında zam geliyor genelde fiyatlara. Ocağa sarkarsa benim kesin zamlı olur zaten 1500 yuvarlak hesap. Başka hastahaneye sormadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?