2021 Aralık Anneleri

Stres yapma. Stres yaptıkça sende bebeğin de etkilenirsiniz. Unutma herşey olacağına varır. Kaderinde şimdi doğmak varsa şimdi doğar. Nasip. Duanı et tevekkülü Allah a bırak. Dualarımdasın güzelim

Ben de o şekilde olsun istiyorum bariz fiyat farkı olmazsa. Hiç olmazsa hepsi birden çıkar aradan. Hangi sehirdeydiniz siz?

Kızlar bebek için hastane çantasına koyduklarımı yazayım eksik varsa söyleyin bi aklıma gelmedi başka
1tane 5li takım+ince battaniye
3tane yedek takım
1tane yedek alt
2tane yedek zıbın
1kalın 1ince battaniye
2tane çorap-eldiven-şapka
15tane bez
2tane alt açma bezi+çantanın alt açma aparatı var
Islak mendil
Pişik kremi

Ben tüm takımların içine 2. Altı koydum. 2 kat giydiririm diye. Ve tüm takımların içine zıbın koydum.
Ağız mendili de koy istersen belki lazım olur.

Ben tüm takımların içine 2. Altı koydum. 2 kat giydiririm diye. Ve tüm takımların içine zıbın koydum.
Ağız mendili de koy istersen belki lazım olur.
Evet hepsinde zıbın var. Agız mendilide koydum yazmayı unutmuşum. Battaniye sarılı olur diye koymamıstım 2.alt ekleyim ozaman

Evet hepsinde zıbın var. Agız mendilide koydum yazmayı unutmuşum. Battaniye sarılı olur diye koymamıstım 2.alt ekleyim ozaman
Ya bence 2 alt normali olacak kış bebeklerinde. Belki tek katla da üşümez ama bi tık daha sıcak olsa alt kısım gaza filan daha iyi olur gibi düşünüyorum. Popodan sıcaklamazlar bence. Bi de eldiven durmazsa diye fazla çorap da koydum ben belki eline takarız.

Kaç hafta çalışırsanız o kadar haftayı ekleyebilirsiniz

Bnde fiyatı konuştum Gebe okulu eğitimi mi Bnde broşür aldım ne zmn katılsam diye düşünüyorum. Çok iyi olur hemde tanışmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…