2021 Aralık Anneleri

Devlet diye biliyorum. Sövüyorum bi saattir.
Bir kere acilden girince devlette nst icin doğumhaneye alınmıştım psikolojim bozuldu, hiç bir şekilde eşler alınmıyor telefon çanta yasaktı, adamlara bilgi verilmiyor kocam 4 5 kere zile basmış neden bilgi vermiyorsunuz biz bişey olursa haber veririz diye kizmislar bide , içerde 5 yatak vardı benle beraber 3 kişiydik diğer iki kadınin doğum başlamış bı başlarına sancı çekiyorlar normalmi sezeryanmi belli değil, hemşireler azarlayarak konuşuyor ,kadın garibim sancım var kusura bakmayın anlayamiyorum dediklerinizi diyordu yok üstünü çıkart yok lavman yapılacak kalkma vs diye bagiriyolar gözümün önünde, kurbanlık koyun gibiydik yani orda 3 kişi Allah tan ben doğum için orda değildim 1 saate topukladim

Devlet hastanelerinin geneli böyle. Bizim için bizim paramızla oradalar ama şu muameleye bak. Gerçekten Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın

Sürekli kafanizdan kötü senaryolar geciyor mu?
Sanki hep kötü seyler yasayacakmisim gibi bebekle ilgili ..
Sizde de oluyor mu .
Gercekten mutsuz oluyorum bu sekilde
Son 3 haftadır ben öyleydim
Dün doktor tatlı bi şekilde azarladı beni
Sürekli kabız oluyordum
Kafanın rahat olmadığını anladım o yüzden acil çağırdım dedi

Her şeyin normal olduğuna ikna etti
Git gez dışarda sosyalleş dedi
28. Haftada ben de korkmuştum ama bu saatten sonra doğursan da zaten güzel haftalardayız korkma o yüzden dedi

Nihayet dr seni kendine getirdi yani böyle geçmezdi zaman
Bn dedim Bnm dediğimi yapsaydın kafan rahat takılcan
Bak bana diyormuşum

Benim her gittigimde de doktor cok saglikli gelisimi cok iyi diyor ama ben hafif hareketleri azaldiginda hemen farkli seyler dusunuyorum anlayin siz

Dün hele 2 kiloya yakın çıktı ya
Nasıl ferahladım anlatamam
Kuş gibiyim
Evde durmuyorum
Bu seferde çok gezip yorulup da sancım deme
Bebişin keyfi yerinde sende kafa dağıt
Valla bn mecburi çıkıyorum heryere de yürüyerek gitmeye çalışıyorum arabayla gidersem hiç eve girmem sanırım o yüzden tabana kuvvet

Benim her gittigimde de doktor cok saglikli gelisimi cok iyi diyor ama ben hafif hareketleri azaldiginda hemen farkli seyler dusunuyorum anlayin siz
Bnce hiç öyle düşünme düşünmek bile isteme çünkü düşündükçe akla elli farklı şey geliyor çok şükür iyiler biz de iyi olalım

Doktorunu tebrik ederim,Benim doktorum da tam tersi sürekli kovit açısından uyarıyor beni aman dikkat et hastane kabul etmiyor Vs nasıl sosyalleseyim
Kızımı okula yolluyorum sürekli stres halindeyim bu aralar

Ben hareketleri öyle düzenli zaten hiç hissetmiyorum
O yüzden geçen buraya da yazmıştım hatta
Hissetmediğimi düşündüğüm 2 gün oldu
Sonra sağlık ocağında gayet kalp atışı normal çıkmıştı
Hareket takip etmiyorum o yüzden
Herhalde gün içinde bi şeyle uğraşırken kaçırıyorum hareketleri
Sen de güzel enerji yolla çocuğa
Yürü yürü
Yürüyüş iyiymiş
Ben de bugün öğleden sonra çıkacağım
Bi tur yürür sonra gelir uyurum

Doktorunu tebrik ederim,Benim doktorum da tam tersi sürekli kovit açısından uyarıyor beni aman dikkat et hastane kabul etmiyor Vs nasıl sosyalleseyim
Sosyalleş dediği dip dibe ev gezmesi değildir zaten ya
En azından bi kafede karşılıklı çay, kahve içersin birileriyle
Çok evde kalınca insan kendini dinliyor

Bnce kendini koruyarak kapalı alanlarda değilde ufak yürüyüşler can sıkıntısına iyi gelir ayy böyle geçmez valla ya
Valla bn kısmıyorum hiç bişeyden avmye gitmiyorum gidersem de sabah 10 da gidip işimi halledip çıkıyorum hemen

Bende bugün maaş günü gidip alışveriş yapıcam herzamanki gibi kendime diye çıkıp yavrulara alıp geri döneceğim

Sabah bi posta yürüdüm öğlen bi Cerrahpaşa ya gitmem lazım çocuğun sonuçları için kara kara düşünüyorum trafik çok olur mu diye yürüyerek yakın olsaydı keşke

Sosyalleş dediği dip dibe ev gezmesi değildir zaten ya
En azından bi kafede karşılıklı çay, kahve içersin birileriyle
Çok evde kalınca insan kendini dinliyor
Ev oturması 2 yıldır hayatımda yok zaten annemler ablamlar bile gelmiyor gelseler bile balkonda açık alanda oturuyoruz
Kafede oturmak da riskli işte burda kovit çok yaygın iki ay daha sabredecegim artık
Doğumdan sonra salicam kendimi o cafe bu cafe canıma yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…