- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Seni tutabilene aşk olsunEv oturması 2 yıldır hayatımda yok zatenannemler ablamlar bile gelmiyor gelseler bile balkonda açık alanda oturuyoruz
Kafede oturmak da riskli işte burda kovit çok yaygın iki ay daha sabredecegim artık
Doğumdan sonra salicam kendimi o cafe bu cafe canıma yetti
Niye öyle yaaaa eskiden hiç dusunmezdim begendigimi alırdım şimdi Aman kızım giysin sonra alırım deyip bırakıyorumÖyle oluyor zaten para oldumu yavrulara harcanıp gelinir
Ben ne yaptımBende bugün maaş günü gidip alışveriş yapıcam herzamanki gibi kendime diye çıkıp yavrulara alıp geri döneceğim
Senin hayat çok hareketli yaSabah bi posta yürüdüm öğlen bi Cerrahpaşa ya gitmem lazım çocuğun sonuçları için kara kara düşünüyorum trafik çok olur mu diyeyürüyerek yakın olsaydı keşke
İnşallah hayallerin tutarEv oturması 2 yıldır hayatımda yok zatenannemler ablamlar bile gelmiyor gelseler bile balkonda açık alanda oturuyoruz
Kafede oturmak da riskli işte burda kovit çok yaygın iki ay daha sabredecegim artık
Doğumdan sonra salicam kendimi o cafe bu cafe canıma yetti
Az kaldi cidden. Şaka gibiKasım annelerinde 3 doğum olmuş bile 35 haftada doğum yapan var biz nasıl olcaz bakim
Aynn valla çok doğru tespit fırsat gelmiyor ki kendimi dinlemeyeBen ne yaptım
Yarın maaş günü diye dünden harcadım
Senin hayat çok hareketli ya
2. Çocuğu bekliyorsun ya bence o yüzden
Kendini dinlemeye fırsatın olmuyor
İnşallah hayallerin tutar
Ben sabah bi düşündüm 1 haftada 2 kee doktora gitmek gerekecek bi evrede doğumdan sonra
Eşim 2 kere izin alamaz
İlk dedim birini beraber gideriz birini ben tek giderim
Sonra birden çocuk doğunca tek gidemeyeceğimi fark ettim
Aynen söylediklerinin eksiği bile var daha neler neler ben en son akşam saatleri kanama olup acile gittiğimde nst sancı cıktıgı için beni direk doğumhaneye götürdüler bütün eşyalarımı eşime bıraktırıp. Odada 4kişiydik ama kapı acık koridorda herkes bagırıyo çagırıyo sesler o biçim neyin ne olcagı belirsiz kaç saat aç susuz bekledim ameliyat önlüğü giydirdiler dondum battaniye istedim her gelenden getiren yok titriyodum artık sabah kadar orda kaldım (sabah normal odaya gectim) telefon yok iletişim yok en son gece yarısı su ve corba içebilirsin dediler diyet beslendiğim için söyleriz eşin getirsin dediler ama eşime söylememişler sadece suyla durdum sabaha kadar (ta öğlen 2 de yiyip içmiştim) eşim dısarda kaç saat bekliceni bilmediği gibi anons geciyoruz diyolar gecmiyolarmış bana önlük giydirince kıyafetlerimi eşime teslim etmişler oda panik yapmış yanımızda hiç eşya yok bişey yok ev cok yakın değil kaç defa güvenliğe zorla durumumu sordurmuş anons bekleyin demişler. Resmen psikolojik savaş neyse daha cok söylenirde uzun oldu baya ama ne yazıkki mecburen devlete devam edeceğim herşeye gözümü kulagımı kapatıp bebeğimi kucagıma alıp sagsalim çıkacaz inşallah.Bir kere acilden girince devlette nst icin doğumhaneye alınmıştım psikolojim bozuldu, hiç bir şekilde eşler alınmıyor telefon çanta yasaktı, adamlara bilgi verilmiyor kocam 4 5 kere zile basmış neden bilgi vermiyorsunuz biz bişey olursa haber veririz diye kizmislar bide , içerde 5 yatak vardı benle beraber 3 kişiydik diğer iki kadınin doğum başlamış bı başlarına sancı çekiyorlar normalmi sezeryanmi belli değil, hemşireler azarlayarak konuşuyor ,kadın garibim sancım var kusura bakmayın anlayamiyorum dediklerinizi diyorduyok üstünü çıkart yok lavman yapılacak kalkma vs diye bagiriyolar gözümün önünde, kurbanlık koyun gibiydik yani orda 3 kişi Allah tan ben doğum için orda değildim 1 saate topukladim
Benim şuan her şey toz pembe. Hep şunu düşünüyorum, bu bebeği isteyerek yaptık Allah da aratmadı nasip etti çok şükürSürekli kafanizdan kötü senaryolar geciyor mu?
Sanki hep kötü seyler yasayacakmisim gibi bebekle ilgili ..
Sizde de oluyor mu .
Gercekten mutsuz oluyorum bu sekilde
Sesler kulağımda yankılandıAynn valla çok doğru tespit fırsat gelmiyor ki kendimi dinlemeye
Anca işte çocuk okuldayken biraz rahatım onda da iş güç bitmiyor. Bi bakıyorum okuldan alma saati gelmiş
Dün eşim diyor oğlum annen biraz rahat bırakalım 1.5 ay kaldı doğuma çok yorulmasın ama ne fayda odadan ses anneee testi kontrol edermisinanneeeee bn uyuyorum anneeeee hiç susmuyor susmuyor
Bende 2. Cocuk gelecek nasil olacak diye korkuyorum. Bu bebege hamile kalmadan once yapariz ya hallderiz bir sekilde diyordum.Ben ne yaptım
Ben sabah bi düşündüm 1 haftada 2 kee doktora gitmek gerekecek bi evrede doğumdan sonra
Eşim 2 kere izin alamaz
Aaaa bi de kardeşime ilk abiiiiii demeyi öğretcez sürekli karnımda kız tekme atsana annnne tekme attı ama kafa karnıma giriyorSesler kulağımda yankılandı
7-8 yıl sonra ben
Acaba anne demeyi öğretmesem mi
Hallolur yaaa bi şekildeBende 2. Cocuk gelecek nasil olacak diye korkuyorum. Bu bebege hamile kalmadan once yapariz ya hallderiz bir sekilde diyordum.
Bnde çoğunluk tek götürürüm büyük ihtimal 40ım çıkcak şehir dışına gitçekBen ne yaptım
Eşim 2 kere izin alamaz
Yaa ağlamadan nasıl duruyorsun gerçektenAaaa bi de kardeşime ilk abiiiiii demeyi öğretcez sürekli karnımda kız tekme atsana annnne tekme attı ama kafa karnıma giriyor
Yavrumun faydası da var o gün yorgunum diye kovaya su doldurmuş altına havlu koymuş kovanın içine ayaklarını koy anne dedio kadar sevindim duygu mutluluk ağlama karmaşası içine girdim
Yenilmez şekerim zor olur o işHallolur yaaa bi şekilde
Bana bi özgürlüğümün kısıtlandığı fikri aydınlandı sadece sabah
Acaba 1 haftalık bebekle dışarıda yemek yenir mi
E çocuğu doktora tek nasıl götüreceksin arabayı sürerkenBnde çoğunluk tek götürürüm büyük ihtimal 40ım çıkcak şehir dışına gitçek
İlk amelşyatlıyken eşimle gideriz sonrası Allah Kerim
Ne bileyim yaYenilmez şekerim zor olur o iş
Bi 20 gün sonra anca
Canim bu bebek benim 3. Dusugumden sonra tutundu. Hep bisey olacak korkusu vardi zaten.Benim şuan her şey toz pembe. Hep şunu düşünüyorum, bu bebeği isteyerek yaptık Allah da aratmadı nasip etti çok şükürYıllardır takip ettiğim beğendiğim güvendiğim bi doktor takibimi yapıyor düşünecek hiçbir şey bırakmıyor bana yine çok şükür İçimdeki minik yavru şimdiye kadar sorunsuz büyüdü, bizi hiç üzmedi buna da çok çok şükür Son olarak birbirimize kavuşacağımız gün kaldı artık, onda da güvendiğim beğendiğim hastaneyi seçtim benim için her şeyim en iyisini yapacaklarından eminim e o zaman neden kötü düşüneyim? Buna da çokça şükür Eğer ki olur da kötü şeyler gelirse başımıza bu da Allah tarafından bi sınavdır der geçerim ama olana kadar sadece şükretmeye devam en mutlu günlerimiz, en heyecanlı günlerimiz...yavrumuza kavuşmaya çok az kaldı kendimizi üzmeyelim hiçbirimiz
Yaaa napim ağlarsam çok üzülüyor bebekten dolayı oluyor sanıp kardeşine kızıyor ilk zamanlar halsizlik bebek neden böyle yapıyor diye üzülüyordu diyorum sende de aynıydımYaa ağlamadan nasıl duruyorsun gerçekten
Hayır ağlasan da çocuğun kafası karışacak anam delirdi diye
Ben lohusayken agliyordum. Bu hep benimle mi olacak artik kafama gore disariya cikamayacakmiyim vs. Bebekle disariya cikamasan da yemek sana gelir yapcak bisey yokHallolur yaaa bi şekilde
Bana bi özgürlüğümün kısıtlandığı fikri aydınlandı sadece sabah
Acaba 1 haftalık bebekle dışarıda yemek yenir mi
Pusetş bağlıcam arkaya yada yan koltuğa emzirip koyucam uyucakE çocuğu doktora tek nasıl götüreceksin arabayı sürerken
Ne bileyim ya
Biz ilçede yaşıyoruz
Merkeze gidince mutlaka ni gezeriz bi yemek yeriz
Şimdi kös kös doktora gidip direkt dönecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?