2021 Aralık Anneleri

Kötü hava yoktur kötü giysi vardır
Katılıyorum kesinlikle
Tüm kış eşyalarını şimdiden favoriledim gelecek yıl için
Kalın tulumlar, yağmur çizmeleri filan
Bi yürüsün evde duramayacak
Yürümeden de bebek arabasını en hafifinden seçtim
Güzelce giydirir gezdireceğim
Temiz havaya alışsın

Ölçümler değişiyor benimde hep değişik çıkıyor 1gün arayla bakılanı bile farklı söylediler ona cok takılma bence beslenmene dikkat et sadece

Bende sürekli ağlamaklıyım, gördüğüm her şeye ağlıyorum. Aşermelerim de geri döndü ama en kötüsü duyduklarımdan yaşadıklarımdansonra asla olumlu düşünemiyorum. Dün gece sabaha kadar suyumun geldiğini gördüm rüyamda. Allah bize sakinlik versin inşallah yoksa doğuma kadar işimiz zor

Ben tek çocuk gibi büyüdüm hiç eğlenceli değil
Çocuğuma bunu yapamam

Ya yurtdışında millet karda kışta gezdiriyor
Ben oğlumu çıkaracağım valla
Alışsın şimdiden
Bn oğlumu 20 günlükken başladım dışarı çıkarmaya ama ilk haftalar iyileşme adaptasyon anca zaman alıyor
Bnde şimdiden söylüyorum okula abini götürcez avm ye alışveriş yaparız diye
Ama yemrk konusunda bişey diyemem gazdan dolayı ona dikkat etmeye çalışacağım

Bende cok agliyorum. Oglum u dusunuyorum. Onu birakip nasil doguma giderim diyorum. Cok bagli bana o daha cok aglar diye dusunuyorum. O yuzden dogum olacagini soylemeyecegim

Bende cok agliyorum. Oglum u dusunuyorum. Onu birakip nasil doguma giderim diyorum. Cok bagli bana o daha cok aglar diye dusunuyorum. O yuzden dogum olacagini soylemeyecegim
Biz şimdiden planı yaptık hastane 2 kişi alıyormuş Bnde gece kalıcam anne diyor dedim kalbabam eve gitsin bn kalırım diyordu zaten bebek için değilde bnden hiç ayrı kalmadığı için başka yerde kalmak istemiyor

Ay bana gaz deme
Tadım tuzum kaçıyor
20 günlükken çıkamam da 40ı çıktıktan sonra veya işe başladıktan sonra her yere sürüyeceğim oğlumu
Hiçbi şey olmazsa bi çarşı turu atar döneriz
Kendime de bi yağmurluk alayım bari

Ana oğul kombini olsun lütfen
İyileltikten hareketlerin normale döndükten sonra çıkış serbest bn izin veriyorum

Benimki benden ayri kaldi. Ama 4 yasindan sonra hep benimle kaldi. Simdi annem olmadan kimseyle kalmam diyor.. Büyüdü qrtik herseyin bilincinde..

Aynn bebek arabası için satılanlardan alıcan
Pusetş aldığın yerden ona uygun al
Ay puseti annemler aldı memleketten
Gidemem de oraya şimdi artık
Karnım burnumda
Neysr vi şey uyduracağız mecbur
Eşim beceriklidir
Kesin bi şey ayarlar

Ay puseti annemler aldı memleketten
Gidemem de oraya şimdi artık
Karnım burnumda
Neysr vi şey uyduracağız mecbur
Eşim beceriklidir
Kesin bi şey ayarlar
Netten bak ona uygun satılıyordur illle ki

Devlet hastanelerinde bizden çok yabancı uyruklu car inanın ve hemşireler ebeler onlardan bıkmış durumda o yüzden de kendi vatandaşlarına da iyi davranmiyorlar
Ben buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyor

Ben buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyor
Bence de iyi insana denk gelmek lazım devlete gitmemek için özele paralar döküyoruz. Hala bile 30 yıl öncesi kafayla olanlar ve çok gaddarlar Allah düşürmesin kötğ insanların eline

Çok kötü bir sistem ya Allah merhametli insanlarla karsilastirsin dogumunda inşallah canım

Sürekli kafanizdan kötü senaryolar geciyor mu?
Sanki hep kötü seyler yasayacakmisim gibi bebekle ilgili ..
Sizde de oluyor mu .
Gercekten mutsuz oluyorum bu sekilde
Tam aksine bende bir deli cesareti var ki sorma herşey güllük gülistanlık geliyor, bebek 40 i bekler ben çok rahat kesisiz dikişsiz normal doğum geçiririm eşimle beraber güle oynaya ayrilicam hastaneden falan diyorum arada kötü doğum hikayelerini okuduğum halde bendeki rahatlik biraz fazla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…