Katılıyorum kesinlikleKötü hava yoktur kötü giysi vardır
Ölçümler değişiyor benimde hep değişik çıkıyor 1gün arayla bakılanı bile farklı söylediler ona cok takılma bence beslenmene dikkat et sadeceDr a geldim şuan 32+5 ama bebeğim 31+5 uyumlu çıktı. Kilosu yine aynı 1744 gr hiç kilo almamış hastaneye yatıp çıktığımdan beri. Stresten mi oldu bilmyrum . Sadece 3 öğün yedim ara öğün yapmadım bi tek muz yedim ondan mı bşlmyrum ama en azından 2 kg çıksa diyordum çok üzgünüm
Bende sürekli ağlamaklıyım, gördüğüm her şeye ağlıyorum. Aşermelerim de geri döndüyaa benim de kendimle ilgili kötü kötü şeyler geliyor hep aklıma. evde bi tane daha çocuğum olmasından mı bilmem. ya doğumda bana bişey olursa diye gelip duruyor aklıma. kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklımdan da atamıyorum bi türlü. zaten 3. trimester bana duygusal anlamda hiç iyi gelmedi. ilk 3 ay yaşamadığım duygusallıkları dalgalanmaları yaşıyorum. durup dururken ağlıyorum falan.
Bn oğlumu 20 günlükken başladım dışarı çıkarmayaBen tek çocuk gibi büyüdüm hiç eğlenceli değil
Çocuğuma bunu yapamam
Ya yurtdışında millet karda kışta gezdiriyor
Ben oğlumu çıkaracağım valla
Alışsın şimdiden
Bende cok agliyorum. Oglum u dusunuyorum. Onu birakip nasil doguma giderim diyorum. Cok bagli bana o daha cok aglar diye dusunuyorum. O yuzden dogum olacagini soylemeyecegimyaa benim de kendimle ilgili kötü kötü şeyler geliyor hep aklıma. evde bi tane daha çocuğum olmasından mı bilmem. ya doğumda bana bişey olursa diye gelip duruyor aklıma. kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklımdan da atamıyorum bi türlü. zaten 3. trimester bana duygusal anlamda hiç iyi gelmedi. ilk 3 ay yaşamadığım duygusallıkları dalgalanmaları yaşıyorum. durup dururken ağlıyorum falan.
Biz şimdiden planı yaptık hastane 2 kişi alıyormuş Bnde gece kalıcam anne diyor dedim kalBende cok agliyorum. Oglum u dusunuyorum. Onu birakip nasil doguma giderim diyorum. Cok bagli bana o daha cok aglar diye dusunuyorum. O yuzden dogum olacagini soylemeyecegim
Ay bana gaz demeBn oğlumu 20 günlükken başladım dışarı çıkarmayaama ilk haftalar iyileşme adaptasyon anca zaman alıyor
Bnde şimdiden söylüyorum okula abini götürcez avm ye alışveriş yaparız diye
Ama yemrk konusunda bişey diyemem gazdan dolayı ona dikkat etmeye çalışacağım
Ana oğul kombini olsun lütfenAy bana gaz deme
Tadım tuzum kaçıyor
20 günlükken çıkamam da 40ı çıktıktan sonra veya işe başladıktan sonra her yere sürüyeceğim oğlumu
Hiçbi şey olmazsa bi çarşı turu atar döneriz
Kendime de bi yağmurluk alayım bari
Benimki benden ayri kaldi. Ama 4 yasindan sonra hep benimle kaldi. Simdi annem olmadan kimseyle kalmam diyor.. Büyüdü qrtik herseyin bilincinde..Biz şimdiden planı yaptık hastane 2 kişi alıyormuş Bnde gece kalıcam anne diyor dedim kalbabam eve gitsin bn kalırım diyordu zaten bebek için değilde bnden hiç ayrı kalmadığı için başka yerde kalmak istemiyor
Sarı iş yapma yağmurluğu oluyor yaAna oğul kombini olsun lütfen
İyileltikten hareketlerin normale döndükten sonra çıkış serbest bn izin veriyorum
Aynn bebek arabası için satılanlardan alıcanSarı iş yapma yağmurluğu oluyor ya
Yağmur koruyusu alacağım di mi puset için?
Senin ki de gece hastanede kalıvam demesinBenimki benden ayri kaldi. Ama 4 yasindan sonra hep benimle kaldi. Simdi annem olmadan kimseyle kalmam diyor.. Büyüdü qrtik herseyin bilincinde..
Ay puseti annemler aldı memlekettenAynn bebek arabası için satılanlardan alıcan
Pusetş aldığın yerden ona uygun al
Aksam sikinti olabilir bizde. Dedesi olursa sikinti olmaz. Onunla kalabilir.Senin ki de gece hastanede kalıvam demesin
Netten bak ona uygun satılıyordur illle kiAy puseti annemler aldı memleketten
Gidemem de oraya şimdi artık
Karnım burnumda
Neysr vi şey uyduracağız mecbur
Eşim beceriklidir
Kesin bi şey ayarlar
Öyle bilinen markalardan değilNetten bak ona uygun satılıyordur illle ki
Ben buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyorDevlet hastanelerinde bizden çok yabancı uyruklu car inanın ve hemşireler ebeler onlardan bıkmış durumda o yüzden de kendi vatandaşlarına da iyi davranmiyorlar
Bence de iyi insana denk gelmek lazım devlete gitmemek için özele paralar döküyoruz. Hala bile 30 yıl öncesi kafayla olanlar ve çok gaddarlar Allah düşürmesin kötğ insanların elineBen buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyor
Çok kötü bir sistem ya Allah merhametli insanlarla karsilastirsin dogumunda inşallah canımAynen söylediklerinin eksiği bile var daha neler neler ben en son akşam saatleri kanama olup acile gittiğimde nst sancı cıktıgı için beni direk doğumhaneye götürdüler bütün eşyalarımı eşime bıraktırıp. Odada 4kişiydik ama kapı acık koridorda herkes bagırıyo çagırıyo sesler o biçim neyin ne olcagı belirsiz kaç saat aç susuz bekledim ameliyat önlüğü giydirdiler dondum battaniye istedim her gelenden getiren yok titriyodum artık sabah kadar orda kaldım (sabah normal odaya gectim) telefon yok iletişim yok en son gece yarısı su ve corba içebilirsin dediler diyet beslendiğim için söyleriz eşin getirsin dediler ama eşime söylememişler sadece suyla durdum sabaha kadar (ta öğlen 2 de yiyip içmiştim) eşim dısarda kaç saat bekliceni bilmediği gibi anons geciyoruz diyolar gecmiyolarmış bana önlük giydirince kıyafetlerimi eşime teslim etmişler oda panik yapmış yanımızda hiç eşya yok bişey yok ev cok yakın değil kaç defa güvenliğe zorla durumumu sordurmuş anons bekleyin demişler. Resmen psikolojik savaş neyse daha cok söylenirde uzun oldu baya ama ne yazıkki mecburen devlete devam edeceğim herşeye gözümü kulagımı kapatıp bebeğimi kucagıma alıp sagsalim çıkacaz inşallah.
Tam aksine bende bir deli cesareti var ki sorma herşey güllük gülistanlık geliyor, bebek 40 i bekler ben çok rahat kesisiz dikişsiz normal doğum geçiririm eşimle beraber güle oynaya ayrilicam hastaneden falan diyorumSürekli kafanizdan kötü senaryolar geciyor mu?
Sanki hep kötü seyler yasayacakmisim gibi bebekle ilgili ..
Sizde de oluyor mu .
Gercekten mutsuz oluyorum bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?