Bana görümcem olmaz pusetsiz dedi aldı daha gelmedi amaBn daha almadım
Benim esim oyle asla karamsar degildir.Belki ilk kez doğum yapacağım içindirgerçi normal de de relaksimdir olumsuzluk olmadan olumsuzluklari asla düşünmem eşim bazen korkar rahatligimdan terazi burcuyum
Yaa. İyi yapmış senin alacağın yoktu çünkü dedim sana beni dinlemedinBana görümcem olmaz pusetsiz dedi aldı daha gelmedi ama
Abimin esini 42. Haftada suni sanci verdiler. 2 gun sonra dogurabildi ve kizi bayiltip dikislerini diktiler o kadar parcaladilar. He bi de yegenim 15 gun kanı pihtilasip susuz kaldigi icin kuvezde kaldi. Cok zor gunlerdi
HahaaAy ben dışarı çıktım
Yavaş yürümeyi deneyeceğim
Aynı böyleyimHahaa
Sen de böyle olma
Evet pahalılar netten bakAynı böyleyim
Hasır sepet peşine düştüm
Ama hiçbi yerse yok ya da 100 lira civarı
Dün 60 liraya bulmuştum pahalı gelmişti keşke onu alsaydımEvet pahalılar netten bak
Bence araba yoksa gerek yok. Bebek taşımak için başka şeyler var şimdi adı aklıma gelmedi, böyle bezden olanlar ondan alın.Kızlar ben eve ana kucağı alicam henüz araba almadık ileride oto koltuğu alırım diyorum yani bir iki kez kullanmak icin puset almak istemiyorum ama hastaneden eve götürürken pusetsiz olurmu nasil olur?
Yaşlanmiycaz biz ellemeyin böyle stressiz iyiBenim esim oyle asla karamsar degildir.
Portbebe mi?Bence araba yoksa gerek yok. Bebek taşımak için başka şeyler var şimdi adı aklıma gelmedi, böyle bezden olanlar ondan alın.
Evet aynen portbebeymişPortbebe mi?
Arkadasimin daha erken haftada dolanmisti. Hemde 3 kez. Takip edildi. Bide riske atmamak icin sezeryan olmuştu.Kızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişeynormalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Arkadaşımın bu yıl gebeliğinde daha erken haftalarda idi 26 filandi sanırım haftası ,o tarihlerde doktoru gözlemlemiş doğuma dek takip edildi ve çok güzel şekilde doğumu gerçekleştiKızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişeynormalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Hastaneden çıkarırken neye saracaksın? Hava soğuk olacak ya, sıkı sıkı sarman gerekecek. Ben bu yüzden bir astronot kıyafet bir de yün battaniye koyarım diyorumKızlar bebek için hastane çantasına koyduklarımı yazayım eksik varsa söyleyin bi aklıma gelmedi başka
1tane 5li takım+ince battaniye
3tane yedek takım
1tane yedek alt
2tane yedek zıbın
1kalın 1ince battaniye
2tane çorap-eldiven-şapka
15tane bez
2tane alt açma bezi+çantanın alt açma aparatı var
Islak mendil
Pişik kremi
Canımsın ya bize ışık oluyorsun valla, hiç öyle saçma sapan fikirler de yazmıyorsun merak etme. Bizi aydınlatmaya devam et5 tane doğurmuş gibi de hera yorum yapmam...
Şımarıcam.Canımsın ya bize ışık oluyorsun valla, hiç öyle saçma sapan fikirler de yazmıyorsun merak etme. Bizi aydınlatmaya devam et
Tabiki orası öyle ama bu devlet SSK üniversite herkese açıldıktan sonra özel hastaneler de aynı şekilde herkese açıldı devlet hastaneleri daha ılımlı olmuştu.Belki pandeminin de etkisi olmuştur her acile gittiğimde ebeler onlardan şikayet ediyor du onlarda dil bilmiyorlar ama randevu bulamayınca doğru acile doktora dedi muayeneye geldimSenin eşin kolay izin alıyordur
Bizimkinin bazen izin aldığı halde sın anda çıkabildiği çok olmuştur işten
Her zaman gelemiyor o yüzden
Misafirlerden ben de çok korkuyorum bazen
Normalde kimseyi takmayan biriyim
Ama canım sıkkınken filan sürekli biri akıl verirse ne hissederim bilmiyorum lohusayken
Ben buna katılmıyorum
Her aksaklığı da göçmenlere bağlamayalım yok yere
Benim bildiğim devlet hastanelerinde çalışanların genel olarak insan memnun etme kaygısı yok
Hiç olmadı da benim kendi deneyimlerimden hatırladığım
Mesela ben küçükken göçmen yoktu ama bi dişçi korktuğum için beni kovmuştu devlet hastanesinde
Müşterileri değiliz çünkü özel hastaneler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?