2021 Aralık Anneleri

Kızlar ben eve ana kucağı alicam henüz araba almadık ileride oto koltuğu alırım diyorum yani bir iki kez kullanmak icin puset almak istemiyorum ama hastaneden eve götürürken pusetsiz olurmu nasil olur?
Bence araba yoksa gerek yok. Bebek taşımak için başka şeyler var şimdi adı aklıma gelmedi, böyle bezden olanlar ondan alın.

Kızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişey normalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik

Kızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişey normalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Arkadasimin daha erken haftada dolanmisti. Hemde 3 kez. Takip edildi. Bide riske atmamak icin sezeryan olmuştu.

Arkadaşımın bu yıl gebeliğinde daha erken haftalarda idi 26 filandi sanırım haftası ,o tarihlerde doktoru gözlemlemiş doğuma dek takip edildi ve çok güzel şekilde doğumu gerçekleşti inşallah korkmayin olabiliyor bu durum önemli hareketlerini takip etmeniz

Hastaneden çıkarırken neye saracaksın? Hava soğuk olacak ya, sıkı sıkı sarman gerekecek. Ben bu yüzden bir astronot kıyafet bir de yün battaniye koyarım diyorum

Tabiki orası öyle ama bu devlet SSK üniversite herkese açıldıktan sonra özel hastaneler de aynı şekilde herkese açıldı devlet hastaneleri daha ılımlı olmuştu.Belki pandeminin de etkisi olmuştur her acile gittiğimde ebeler onlardan şikayet ediyor du onlarda dil bilmiyorlar ama randevu bulamayınca doğru acile doktora dedi muayeneye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…