2021 Aralık Anneleri

Bence de iyi insana denk gelmek lazım devlete gitmemek için özele paralar döküyoruz. Hala bile 30 yıl öncesi kafayla olanlar ve çok gaddarlar Allah düşürmesin kötğ insanların eline
Ben o anlattığım hastanenin personeli olduğum halde cesaret edemiyorum orda doğurmaya yapacak birşey yok devir böyle paralar özele

benim oğlum da şimdiye kadar hiç bensiz kalmadı. ben refakatçi olarak annemi istiyorum o gece babasıyla nasıl kalacak bilmiyorum. ilk günden terkedildim duygusuna kapılmasa bari

Kızlar ben eve ana kucağı alicam henüz araba almadık ileride oto koltuğu alırım diyorum yani bir iki kez kullanmak icin puset almak istemiyorum ama hastaneden eve götürürken pusetsiz olurmu nasil olur?

Kızlar ben eve ana kucağı alicam henüz araba almadık ileride oto koltuğu alırım diyorum yani bir iki kez kullanmak icin puset almak istemiyorum ama hastaneden eve götürürken pusetsiz olurmu nasil olur?
Nasıl gidecek arabayla çocuk yani?
Bazı hastaneler pusetsiz taburcu etmiyormuş

Biraz bana da yollar misin o rahatliktan

İşte fikri olan varmı diye soruyorum benim de aklıma birsey gelmedi
Bebek arabası ve puset yokken araba yolculuğu yapmak riskli olur ya
Eviniz yakın mı bilmiyorum gerçi de
Yakın olsa bi nebze idsre edilir ama
Yine de korkarım ben
Bence bi puset alın
Sonuçta çocuk evden de çıkacak ilerleyen günlerde

Şimdi sipariş ettim yorumlari görünce canim

Hele olaya bakın.
Benim de 38+4 de suyum gelmişti, sancı yok suni sancı verdiler, 5cmlik bir açılmam oldu başta sonra açılma durdu. 10 saat suni sancıdan sonra beni sezeryana alın dedim, korktum çocuğa bir şey olacak diye. Doktorum da 2 saat daha bekleyecekmiş haber bekliyormuş benden. O da muhtemelen sezeryan diycekti. Ama bu arkadaşı çok bekletmişler gereksiz olmuş bence, olmayınca olmuyor niye zorluyorlar.

Yazık yani gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…