- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Ben o anlattığım hastanenin personeli olduğum halde cesaret edemiyorum orda doğurmaya yapacak birşey yok devir böyle paralar özeleBence de iyi insana denk gelmek lazım devlete gitmemek için özele paralar döküyoruz. Hala bile 30 yıl öncesi kafayla olanlar ve çok gaddarlar Allah düşürmesin kötğ insanların eline
benim oğlum da şimdiye kadar hiç bensiz kalmadı. ben refakatçi olarak annemi istiyorum o gece babasıyla nasıl kalacak bilmiyorum. ilk günden terkedildim duygusuna kapılmasa bariBiz şimdiden planı yaptık hastane 2 kişi alıyormuş Bnde gece kalıcam anne diyor dedim kalbabam eve gitsin bn kalırım diyordu zaten bebek için değilde bnden hiç ayrı kalmadığı için başka yerde kalmak istemiyor
Amin inşallah bütün doğum yapacaklara kolaylık versin rabbimÇok kötü bir sistem ya Allah merhametli insanlarla karsilastirsin dogumunda inşallah canım
Nasıl gidecek arabayla çocuk yani?Kızlar ben eve ana kucağı alicam henüz araba almadık ileride oto koltuğu alırım diyorum yani bir iki kez kullanmak icin puset almak istemiyorum ama hastaneden eve götürürken pusetsiz olurmu nasil olur?
İşte fikri olan varmı diye soruyorum benim de aklıma birsey gelmediNasıl gidecek arabayla çocuk yani?
Bazı hastaneler pusetsiz taburcu etmiyormuş
Biraz bana da yollar misin o rahatliktanTam aksine bende bir deli cesareti var ki sorma herşey güllük gülistanlık geliyor, bebek 40 i bekler ben çok rahat kesisiz dikişsiz normal doğum geçiririm eşimle beraber güle oynaya ayrilicam hastaneden falan diyorumarada kötü doğum hikayelerini okuduğum halde bendeki rahatlik biraz fazla olabilir
Belki ilk kez doğum yapacağım içindirBiraz bana da yollar misin o rahatliktan
Benim de aynı oldu inşallah sağlıkla kucağımiza aliriz.Canim bu bebek benim 3. Dusugumden sonra tutundu. Hep bisey olacak korkusu vardi zaten.
Oglumda da boyleydim. Cok sukur hayal gibi bir dogumla dunyaya geldi. İnsallah kizim da oye olacak..
Bebek arabası ve puset yokken araba yolculuğu yapmak riskli olur yaİşte fikri olan varmı diye soruyorum benim de aklıma birsey gelmedi
Kendi arabanız varsa sararsın battaniye ile öyle kucağında taşıcan sürekliİşte fikri olan varmı diye soruyorum benim de aklıma birsey gelmedi
Şimdi verdim sipariş depoya kaldırırım artıkKendi arabanız varsa sararsın battaniye ile öyle kucağında taşıcan sürekli
Şimdi sipariş ettim yorumlari görünce canimBebek arabası ve puset yokken araba yolculuğu yapmak riskli olur ya
Eviniz yakın mı bilmiyorum gerçi de
Yakın olsa bi nebze idsre edilir ama
Yine de korkarım ben
Bence bi puset alın
Sonuçta çocuk evden de çıkacak ilerleyen günlerde
İyi yapmışsın nolur nolmaz sen tedbirini al en azındanŞimdi sipariş ettim yorumlari görünce canim
Benim de 38+4 de suyum gelmişti, sancı yok suni sancı verdiler, 5cmlik bir açılmam oldu başta sonra açılma durdu. 10 saat suni sancıdan sonra beni sezeryana alın dedim, korktum çocuğa bir şey olacak diye. Doktorum da 2 saat daha bekleyecekmiş haber bekliyormuş benden. O da muhtemelen sezeryan diycekti. Ama bu arkadaşı çok bekletmişler gereksiz olmuş bence, olmayınca olmuyor niye zorluyorlar.Hele olaya bakın.
Araba da kullanılır arana koltuğu olarak 6 ay yatar yaniŞimdi verdim sipariş depoya kaldırırım artık
Bn daha almadımHangi puseti aldınız kızlar?
Yazık yani gerçekten.Benim de 38+4 de suyum gelmişti, sancı yok suni sancı verdiler, 5cmlik bir açılmam oldu başta sonra açılma durdu. 10 saat suni sancıdan sonra beni sezeryana alın dedim, korktum çocuğa bir şey olacak diye. Doktorum da 2 saat daha bekleyecekmiş haber bekliyormuş benden. O da muhtemelen sezeryan diycekti. Ama bu arkadaşı çok bekletmişler gereksiz olmuş bence, olmayınca olmuyor niye zorluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?