Sizin orada bi ara ılımlı olmuşlar sanırımTabiki orası öyle ama bu devlet SSK üniversite herkese açıldıktan sonra özel hastaneler de aynı şekilde herkese açıldı devlet hastaneleri daha ılımlı olmuştu.Belki pandeminin de etkisi olmuştur her acile gittiğimde ebeler onlardan şikayet ediyor du onlarda dil bilmiyorlar ama randevu bulamayınca doğru acile doktora dedi muayeneye geldim
Astronot tulum bende aldım sırf hevesligimden çok tatlılarHastaneden çıkarırken neye saracaksın? Hava soğuk olacak ya, sıkı sıkı sarman gerekecek. Ben bu yüzden bir astronot kıyafet bir de yün battaniye koyarım diyorum
Kasım annelerinin topik adı ne? Geçen aradım da çıkmadı öyle bir şey?Kasım annelerinde 3 doğum olmuş bile 35 haftada doğum yapan var biz nasıl olcaz bakim
Di mi ya. Türkiye'nin en yüksek rakımlı büyükşehrinde yaşadığım için bolca giydirme fırsatı bulacağım neyse kiAstronot tulum bende aldım sırf hevesligimden çok tatlılar
2021 kasım anneleriKasım annelerinin topik adı ne? Geçen aradım da çıkmadı öyle bir şey?
Ben İzmir için niye aldiysam heveslik işteDi mi ya. Türkiye'nin en yüksek rakımlı büyükşehrinde yaşadığım için bolca giydirme fırsatı bulacağım neyse ki
Geçen eşimin çalıştığı hastanede acil bi sezaryen almışlar hazırlıksız gelmişler heralde ama evde de mi hazırlıkları yokmuş adam gidip getirsin anlamadım ki. Kıyafet istemişler babasından adam ceketime sarıp götürsem olmaz mı demişHastaneden çıkarırken neye saracaksın? Hava soğuk olacak ya, sıkı sıkı sarman gerekecek. Ben bu yüzden bir astronot kıyafet bir de yün battaniye koyarım diyorum
Ben de öyleyim. Sadece doğum anının (normal doğum) o feci sancısının var olduğunu biliyorum ve diyorum ki, anlık bir acı. Doğurduktan sonra unutuyorsun. Bunu düşünmek yetiyor benim mutlu olmama. Hele ki doğurur doğurmaz bebişi koynuna veriyorlar ya, o anı hayal ettikçe resmen eriyorum. Yıllarca bunu beklemedim mi, tabii içim gidecekTam aksine bende bir deli cesareti var ki sorma herşey güllük gülistanlık geliyor, bebek 40 i bekler ben çok rahat kesisiz dikişsiz normal doğum geçiririm eşimle beraber güle oynaya ayrilicam hastaneden falan diyorumarada kötü doğum hikayelerini okuduğum halde bendeki rahatlik biraz fazla olabilir
Acaba durumlari mi yoktuGeçen eşimin çalıştığı hastanede acil bi sezaryen almışlar hazırlıksız gelmişler heralde ama evde de mi hazırlıkları yokmuş adam gidip getirsin anlamadım ki. Kıyafet istemişler babasından adam ceketime sarıp götürsem olmaz mı demiş
Sinirim bozuldu günlerdir buna gülüyorum ama bi yandan da çok üzüldüm bebişe
Yuhhh dicem artık yani hangi devirdeyiz cekete bebek sarıp götürecek enteresan insan çokGeçen eşimin çalıştığı hastanede acil bi sezaryen almışlar hazırlıksız gelmişler heralde ama evde de mi hazırlıkları yokmuş adam gidip getirsin anlamadım ki. Kıyafet istemişler babasından adam ceketime sarıp götürsem olmaz mı demiş
Sinirim bozuldu günlerdir buna gülüyorum ama bi yandan da çok üzüldüm bebişe
Bn kasım anasıyım ya oraya arada bakıyomNerden gördünüz ayol kasım topiğinden doğuranları?
Ben Sling almadım zaten çok sıcak haba görmüyoruz buralarda diye. Onun yerine kanguru aldım, dün sipariş ettim yani. Benim de ailem Karadeniz'de. Orada da rahat giydiririm astronotuBen İzmir için niye aldiysam heveslik işteneyse memlekete goturucem giderken giyer Karadeniz soğuk olur, ben bide sling aldım bakalım sevicekmi içinde durmayı
Ben de kasım anasıyımdır kiBn kasım anasıyım ya oraya arada bakıyom
Peş peşe doğurcaz işteBen de kasım anasıyımdır ki
Artık 34. Haftadayım.Peş peşe doğurcaz işteinşallah
Az kaldı çoğu bitti bileArtık 34. Haftadayım.
Valla ilk bebegimde pusetim yoktu kucakta taksiyle geldik eve. Simdi var puset gotururumBelki ilk kez doğum yapacağım içindirgerçi normal de de relaksimdir olumsuzluk olmadan olumsuzluklari asla düşünmem eşim bazen korkar rahatligimdan terazi burcuyum
Ay durumu olmasa da bi yenidoğan kıyafeti alınmaz mı nolursa olsun. Bilinçli ihmalkarlık kesinlikle. Yazık önceki bebeklerden kalan kullanılmamış kıyafetleri giydirmişlerYuhhh dicem artık yani hangi devirdeyiz cekete bebek sarıp götürecek enteresan insan çok
Acaba durumu mu yoktu dicem ama az çok yine bişey alınır her bütçeye göre var artık
Evde de mi bir şey giydirmeyecekler canım insan bi tulum bi battaniye ayarlasa o da olurduAcaba durumlari mi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?