2021 Aralık Anneleri

Sizin orada bi ara ılımlı olmuşlar sanırım
Benim yaşadığım şehirde hala çalışanlar hiç ılımlı yaklaşmıyor kimseye
Ebeler sanki bize çok iyilerdi de göçmenler gelince zorlanmış gibi anlatmasınlar
Daha geçen acilden girdiğim ebeyle tartışmak zorunda kaldım beni terslediği için

Zaten devlette randevu da bulamıyorum
En son devlet hastanesinde kadın doğuma temmuz ayında gidebilmiştim
Her seferinde farklı doktora gitmek istersem randevu bulunuyor tabi ki
Ama tek doktor kontrolünde olamıyorum ne yazık ki
Aynı şekilde geçen merakımdan çocuk doktoru randevusu baktım 15 gün içinde yine yoktu
Adı herkese açık yani sistemin

Ayrıca göçmenler de dil bilmiyor diye sağlık hizmetinden faydalanmayacak değiller herhalde

Neyse ya söyleyecek çok şeyim var ama konu siyasete kaysın istemiyorum

Di mi ya. Türkiye'nin en yüksek rakımlı büyükşehrinde yaşadığım için bolca giydirme fırsatı bulacağım neyse ki
Ben İzmir için niye aldiysam heveslik işte neyse memlekete goturucem giderken giyer Karadeniz soğuk olur, ben bide sling aldım bakalım sevicekmi içinde durmayı

Hastaneden çıkarırken neye saracaksın? Hava soğuk olacak ya, sıkı sıkı sarman gerekecek. Ben bu yüzden bir astronot kıyafet bir de yün battaniye koyarım diyorum
Geçen eşimin çalıştığı hastanede acil bi sezaryen almışlar hazırlıksız gelmişler heralde ama evde de mi hazırlıkları yokmuş adam gidip getirsin anlamadım ki. Kıyafet istemişler babasından adam ceketime sarıp götürsem olmaz mı demiş
Sinirim bozuldu günlerdir buna gülüyorum ama bi yandan da çok üzüldüm bebişe

Ben de öyleyim. Sadece doğum anının (normal doğum) o feci sancısının var olduğunu biliyorum ve diyorum ki, anlık bir acı. Doğurduktan sonra unutuyorsun. Bunu düşünmek yetiyor benim mutlu olmama. Hele ki doğurur doğurmaz bebişi koynuna veriyorlar ya, o anı hayal ettikçe resmen eriyorum. Yıllarca bunu beklemedim mi, tabii içim gidecek

Acaba durumlari mi yoktu

Yuhhh dicem artık yani hangi devirdeyiz cekete bebek sarıp götürecek enteresan insan çok
Acaba durumu mu yoktu dicem ama az çok yine bişey alınır her bütçeye göre var artık

Ben İzmir için niye aldiysam heveslik işte neyse memlekete goturucem giderken giyer Karadeniz soğuk olur, ben bide sling aldım bakalım sevicekmi içinde durmayı
Ben Sling almadım zaten çok sıcak haba görmüyoruz buralarda diye. Onun yerine kanguru aldım, dün sipariş ettim yani. Benim de ailem Karadeniz'de. Orada da rahat giydiririm astronotu alayım da hele.

Yuhhh dicem artık yani hangi devirdeyiz cekete bebek sarıp götürecek enteresan insan çok
Acaba durumu mu yoktu dicem ama az çok yine bişey alınır her bütçeye göre var artık
Ay durumu olmasa da bi yenidoğan kıyafeti alınmaz mı nolursa olsun. Bilinçli ihmalkarlık kesinlikle. Yazık önceki bebeklerden kalan kullanılmamış kıyafetleri giydirmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…