Bazen göbeemden doğru bebemin totosunu ısırmamak için zor duruyorum.Az kaldı çoğu bitti bile
Zaten acı cekmiycem demiyorum ki doğumun normal akışı Neyse onu kabullenmek lazım o zaman belki daha az agrimiz olurBen de öyleyim. Sadece doğum anının (normal doğum) o feci sancısının var olduğunu biliyorum ve diyorum ki, anlık bir acı. Doğurduktan sonra unutuyorsun. Bunu düşünmek yetiyor benim mutlu olmama. Hele ki doğurur doğurmaz bebişi koynuna veriyorlar ya, o anı hayal ettikçe resmen eriyorum. Yıllarca bunu beklemedim mi, tabii içim gidecek
Doğru diyon evde çıplak mj kalcakEvde de mi bir şey giydirmeyecekler canım insan bi tulum bi battaniye ayarlasa o da olurdu
Keşke çocuk yapmasalardi çocuğa ayrı onlara ayrı üzülüyorumEvde de mi bir şey giydirmeyecekler canım insan bi tulum bi battaniye ayarlasa o da olurdu
Bnm sert olan yeri sırtıymışBazen göbeemden doğru bebemin totosunu ısırmamak için zor duruyorum.
Amiin Allah gerçekten isteyenlere çocuk versinDoğru diyon evde çıplak mj kalcak
Adama kalırsa evde onun kıyafetlerini giydirir. Allah yardım etsin
Benim de sirti bence sertlik ya da kafasi ne bilimBnm sert olan yeri sırtıymış
Kasım kasım kasılıyorum sanıyordum yaayaklarını bende bi yakalasam
Bu istek ve arzuyu doğuma sakla bol bol ısırırsın Eylül hanımı
YavrilerBnm sert olan yeri sırtıymış
Kasım kasım kasılıyorum sanıyordum yaayaklarını bende bi yakalasam
Bu istek ve arzuyu doğuma sakla bol bol ısırırsın Eylül hanımı
Kanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası onaBen Sling almadım zaten çok sıcak haba görmüyoruz buralarda diye. Onun yerine kanguru aldım, dün sipariş ettim yani. Benim de ailem Karadeniz'de. Orada da rahat giydiririm astronotualayım da hele.
Sling ne aldın? Benim de alasım var gibi.Kanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası ona
Neko nun slinglerinden aldım şuan piyasada hep onu görüyorum ama bana biraz pahalı geldi gardropstan sıfır buldum bitane onu aldim zaten çocuk sevicekmi oda belli değil böylesi daha mantıklı geldiSling ne aldın? Benim de alasım var gibi.
Normalmiş ya fiyatı halkalı olandan değil di mi?Neko nun slinglerinden aldım şuan piyasada hep onu görüyorum ama bana biraz pahalı geldi gardropstan sıfır buldum bitane onu aldim zaten çocuk sevicekmi oda belli değil böylesi daha mantıklı geldi
Yok şu şapkalı keseli satılıyor ya kendin sariyorsun vücuduna bayağı uzun bir örtü ama esnek güzel terletecek gibi de değil, trendyolda 180 TL falandi kendi sitesi de vardi Instagram'da orda ne kadar bilmiyorumNormalmiş ya fiyatı halkalı olandan değil di mi?
Evet güzelinden almışsın.Yok şu şapkalı keseli satılıyor ya kendin sariyorsun vücuduna bayağı uzun bir örtü ama esnek güzel terletecek gibi de değil, trendyolda 180 TL falandi kendi sitesi de vardi Instagram'da orda ne kadar bilmiyorum
Valla reklammiydi bilmiyorum ama en çok övülen sling kullanınca gorucem bakalimEvet güzelinden almışsın.
Ay çok üzüldüm belki ani bi doğum olmuştur adam da şaşkınlıktan çıkıp bi mağazadan almayı akıl edememiştirGeçen eşimin çalıştığı hastanede acil bi sezaryen almışlar hazırlıksız gelmişler heralde ama evde de mi hazırlıkları yokmuş adam gidip getirsin anlamadım ki. Kıyafet istemişler babasından adam ceketime sarıp götürsem olmaz mı demiş
Sinirim bozuldu günlerdir buna gülüyorum ama bi yandan da çok üzüldüm bebişe
İlk sen doguracan galibaArtık 34. Haftadayım.
Burcunuz ayni ondan mütevellit olabilirYaşlanmiycaz biz ellemeyin böyle stressiz iyi
Sağlıkla gelsin de doğuruveririm ben nolacakİlk sen doguracan galiba
Bende bu saatten sonra korkmuyorum. Dogarsa dogsunSağlıkla gelsin de doğuruveririm ben nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?