2021 Aralık Anneleri

Zaten acı cekmiycem demiyorum ki doğumun normal akışı Neyse onu kabullenmek lazım o zaman belki daha az agrimiz olur ne biliyim vücudumuz strese girmez, açılma durmaz , ağrılar sıklaşır, doğum hızlanır, belki suni sanciya kesiye dikişe gerek kalmaz diye düşünüyorum inşallah yanılmamm hatta epiduralde bile kararsizim o kadar yani ,çünkü dibine kadar adet sancisi çektiğim için senelerdir yerlerde sürünüyordum ama ölmüyordum buda öldürmez heralde

Bazen göbeemden doğru bebemin totosunu ısırmamak için zor duruyorum.
Bnm sert olan yeri sırtıymış
Kasım kasım kasılıyorum sanıyordum ya ayaklarını bende bi yakalasam
Bu istek ve arzuyu doğuma sakla bol bol ısırırsın Eylül hanımı

Ben Sling almadım zaten çok sıcak haba görmüyoruz buralarda diye. Onun yerine kanguru aldım, dün sipariş ettim yani. Benim de ailem Karadeniz'de. Orada da rahat giydiririm astronotu alayım da hele.
Kanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası ona

Kanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası ona
Sling ne aldın? Benim de alasım var gibi.

Sling ne aldın? Benim de alasım var gibi.
Neko nun slinglerinden aldım şuan piyasada hep onu görüyorum ama bana biraz pahalı geldi gardropstan sıfır buldum bitane onu aldim zaten çocuk sevicekmi oda belli değil böylesi daha mantıklı geldi

Neko nun slinglerinden aldım şuan piyasada hep onu görüyorum ama bana biraz pahalı geldi gardropstan sıfır buldum bitane onu aldim zaten çocuk sevicekmi oda belli değil böylesi daha mantıklı geldi
Normalmiş ya fiyatı halkalı olandan değil di mi?

Normalmiş ya fiyatı halkalı olandan değil di mi?
Yok şu şapkalı keseli satılıyor ya kendin sariyorsun vücuduna bayağı uzun bir örtü ama esnek güzel terletecek gibi de değil, trendyolda 180 TL falandi kendi sitesi de vardi Instagram'da orda ne kadar bilmiyorum

Yok şu şapkalı keseli satılıyor ya kendin sariyorsun vücuduna bayağı uzun bir örtü ama esnek güzel terletecek gibi de değil, trendyolda 180 TL falandi kendi sitesi de vardi Instagram'da orda ne kadar bilmiyorum
Evet güzelinden almışsın.

Ay çok üzüldüm belki ani bi doğum olmuştur adam da şaşkınlıktan çıkıp bi mağazadan almayı akıl edememiştir ya da gerçekten istenmeyen bi bebek bazen öyle çıplak halde bırakıyorlar ya kıyıya köşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…