Sağlıkla hayırla gelsin hepsi inşallah. Şu ekimi bir devirirsek tüm yavriler sorunsuz gelebilir inşallah.Bende bu saatten sonra korkmuyorum. Dogarsa dogsun
Arkadasimin daha erken haftada dolanmisti. Hemde 3 kez. Takip edildi. Bide riske atmamak icin sezeryan olmuştu.
Arkadaşımın bu yıl gebeliğinde daha erken haftalarda idi 26 filandi sanırım haftası ,o tarihlerde doktoru gözlemlemiş doğuma dek takip edildi ve çok güzel şekilde doğumu gerçekleştiinşallah korkmayin olabiliyor bu durum önemli hareketlerini takip etmeniz
Sağlık hizmetinden yararlanmasınlar değil gerekli gereksiz acile gidiyorlar biz bende dahil randevu bulamadığım için devlete yeni gittim 2 kez de 10 hafta civarı acile gitmiştim.Ordan biliyorum siyaset burda konuşulacak şey değil önemli olan bebeklerin sagligiSizin orada bi ara ılımlı olmuşlar sanırım
Benim yaşadığım şehirde hala çalışanlar hiç ılımlı yaklaşmıyor kimseye
Ebeler sanki bize çok iyilerdi de göçmenler gelince zorlanmış gibi anlatmasınlar
Daha geçen acilden girdiğim ebeyle tartışmak zorunda kaldım beni terslediği için
Zaten devlette randevu da bulamıyorum
En son devlet hastanesinde kadın doğuma temmuz ayında gidebilmiştim
Her seferinde farklı doktora gitmek istersem randevu bulunuyor tabi ki
Ama tek doktor kontrolünde olamıyorum ne yazık ki
Aynı şekilde geçen merakımdan çocuk doktoru randevusu baktım 15 gün içinde yine yoktu
Adı herkese açık yani sistemin
Ayrıca göçmenler de dil bilmiyor diye sağlık hizmetinden faydalanmayacak değiller herhalde
Neyse ya söyleyecek çok şeyim var ama konu siyasete kaysın istemiyorum
Aslında hastanelerde bu hizmetin olması lazim ama bizim ülkemizde imkansız.Cok üzücüYuhhh dicem artık yani hangi devirdeyiz cekete bebek sarıp götürecek enteresan insan çok
Acaba durumu mu yoktu dicem ama az çok yine bişey alınır her bütçeye göre var artık
Benim doktor da eşimi almadi iceri kovidi bahane edip ama maşallah akşamları kalabalık yemeklerde sürekli. Bir dahaki gidişimde diyeceğim zaten yine almazsaDoktorunu tebrik ederim,Benim doktorum da tam tersi sürekli kovit açısından uyarıyor beni aman dikkat et hastane kabul etmiyor Vs nasıl sosyalleseyim
Kızımı okula yolluyorum sürekli stres halindeyim bu aralar
Benim küçük kızım da 3 dusukten sonra oldu. Cok stresle girdim doguma bana zarar verdi. O yüzden kendine stres yapma inşallah hersey iyi olacakCanim bu bebek benim 3. Dusugumden sonra tutundu. Hep bisey olacak korkusu vardi zaten.
Oglumda da boyleydim. Cok sukur hayal gibi bir dogumla dunyaya geldi. İnsallah kizim da oye olacak..
Kontrol için gittiğimizde biz yemek yemiştik. En uslu zamanları zaten ilk doğduğu zamanlar doya doya yersin merak etmeBen tek çocuk gibi büyüdüm hiç eğlenceli değil
Çocuğuma bunu yapamam
Ya yurtdışında millet karda kışta gezdiriyor
Ben oğlumu çıkaracağım valla
Alışsın şimdiden
Bence insanlıkla alakalı. Doktorlar eskisi gibi değil bunun sebeplerinden biri hasta sayısına göre ücretleri artıyor sanirim. O yüzden eskiye göre çok ilgililer doktorlar ama personel çoğunlukla değişik havalarda. Bana pek denk gelmedi sıkıntılı davranan, kendime pek gitmem ben büyük kızım için sürekli hastanelerdeyiz ama. Bilmiyorum kizimin durumundan dolayı mı genelde ilgili yardımcı olan insanlarla karşılaştım. Gecen bi tanesi canımı sıktı cevabını verince kesti sesini gerçiBen buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyor
Olur ne olacak ki. Şart değil bence. Battaniye ile sıkıca sarın çıkarın. Eskiden puset mi vardıİşte fikri olan varmı diye soruyorum benim de aklıma birsey gelmedi
Fermuarlı oluyor onlar aslında daha kullanışlı. Kardeşim aldı kızına 25 günlük oldu şimdi. Annem hiç sevmedim diyordu taşırken düşecek gibi oluyor kucağına alıp taşımak lazım vs. Merdiven çıkarken de zor. Benim küçük kızda o eski modelden vardi işte bayagi da rahattı. Bide 3 ay bile kullanamıyor onu alanlar sanki. Dolapta hep satılığa koymuslar bikac kez anca kullanıldı diye.Bence araba yoksa gerek yok. Bebek taşımak için başka şeyler var şimdi adı aklıma gelmedi, böyle bezden olanlar ondan alın.
YaşasınKontrol için gittiğimizde biz yemek yemiştik. En uslu zamanları zaten ilk doğduğu zamanlar doya doya yersin merak etme
Benim aldığım yenidoğandan 5 yaşına karar kullanılabilen bir kanguru. Daralma ve genişletme ayarları var. Sling'i ben de evde kullanır mıyım diye almayı düşünmüyor değilim. Bakalım, belki hediye falan gelirKanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası ona
Ben çok merak ediyorum Aralık annesi mi olurum Ocak mı diyeBn kasım anasıyım ya oraya arada bakıyom
Aa onlardan görmedim hicBenim aldığım yenidoğandan 5 yaşına karar kullanılabilen bir kanguru. Daralma ve genişletme ayarları var. Sling'i ben de evde kullanır mıyım diye almayı düşünmüyor değilim. Bakalım, belki hediye falan gelir
Ben 20 günlükken falan da avmye gitmiştimYaşasın
Hep eve bağlımyaşamak istemiyorum ben
Benimki Neko Start Kanguru. YouTube'da videoları var. İstersen gir bakAa onlardan görmedim hic
Neko nün kangurusu da var demekki ben de slingi var işte aynı markaninBenimki Neko Start Kanguru. YouTube'da videoları var. İstersen gir bak
Hadi ya ben de onu araştırayım o zamanNeko nün kangurusu da var demekki ben de slingi var işte aynı markanin
Bence biz de yapabilirizBen 20 günlükken falan da avmye gitmiştimİsteyince herşey oluyor bence. Bir de benim biliyorsun bir kızım daha var. Biz kaz dağlarına iki çocukla çıkmış şelaleleri gezmiş bi aileyiz. Tamam kolay olmuyor ama geriye güzel anılar kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?