2021 Aralık Anneleri

Arkadasimin daha erken haftada dolanmisti. Hemde 3 kez. Takip edildi. Bide riske atmamak icin sezeryan olmuştu.

İnşallah bizdede bir sorun olmaz kızlar teşekkür ederim cevabınız için ilk duyunca daha paniktim ama şimdi biraz daha rahatım.

Sağlık hizmetinden yararlanmasınlar değil gerekli gereksiz acile gidiyorlar biz bende dahil randevu bulamadığım için devlete yeni gittim 2 kez de 10 hafta civarı acile gitmiştim.Ordan biliyorum siyaset burda konuşulacak şey değil önemli olan bebeklerin sagligi

Doktorunu tebrik ederim,Benim doktorum da tam tersi sürekli kovit açısından uyarıyor beni aman dikkat et hastane kabul etmiyor Vs nasıl sosyalleseyim
Kızımı okula yolluyorum sürekli stres halindeyim bu aralar
Benim doktor da eşimi almadi iceri kovidi bahane edip ama maşallah akşamları kalabalık yemeklerde sürekli. Bir dahaki gidişimde diyeceğim zaten yine almazsa Hastane değiştirdim bide digeri almıyor diye, sonradan bu da başladı.

Canim bu bebek benim 3. Dusugumden sonra tutundu. Hep bisey olacak korkusu vardi zaten.
Oglumda da boyleydim. Cok sukur hayal gibi bir dogumla dunyaya geldi. İnsallah kizim da oye olacak..
Benim küçük kızım da 3 dusukten sonra oldu. Cok stresle girdim doguma bana zarar verdi. O yüzden kendine stres yapma inşallah hersey iyi olacak

Ben tek çocuk gibi büyüdüm hiç eğlenceli değil
Çocuğuma bunu yapamam

Ya yurtdışında millet karda kışta gezdiriyor
Ben oğlumu çıkaracağım valla
Alışsın şimdiden
Kontrol için gittiğimizde biz yemek yemiştik. En uslu zamanları zaten ilk doğduğu zamanlar doya doya yersin merak etme

Ben buna katılmıyorum 30 yıl önce doğum yapmış olan annem de aynı şeyleri anlatıyor
Bence insanlıkla alakalı. Doktorlar eskisi gibi değil bunun sebeplerinden biri hasta sayısına göre ücretleri artıyor sanirim. O yüzden eskiye göre çok ilgililer doktorlar ama personel çoğunlukla değişik havalarda. Bana pek denk gelmedi sıkıntılı davranan, kendime pek gitmem ben büyük kızım için sürekli hastanelerdeyiz ama. Bilmiyorum kizimin durumundan dolayı mı genelde ilgili yardımcı olan insanlarla karşılaştım. Gecen bi tanesi canımı sıktı cevabını verince kesti sesini gerçi Bir de hocasına söyledim. Gidip konuştu kapıdan duydum açıklama yapıyor anne biraz sıkıntılı diye. Iceri girip haddini tekrar bildireyim diye de eşim tuttu

Bence araba yoksa gerek yok. Bebek taşımak için başka şeyler var şimdi adı aklıma gelmedi, böyle bezden olanlar ondan alın.
Fermuarlı oluyor onlar aslında daha kullanışlı. Kardeşim aldı kızına 25 günlük oldu şimdi. Annem hiç sevmedim diyordu taşırken düşecek gibi oluyor kucağına alıp taşımak lazım vs. Merdiven çıkarken de zor. Benim küçük kızda o eski modelden vardi işte bayagi da rahattı. Bide 3 ay bile kullanamıyor onu alanlar sanki. Dolapta hep satılığa koymuslar bikac kez anca kullanıldı diye.

Kanguru da ilk aylar kullanılmıyor diye ben uçakta falan slingle götürürüm dedim ,evde de kucak isterse kuzucugum belime sarar öyle yaparım işlerimi, kurban olsun anası ona
Benim aldığım yenidoğandan 5 yaşına karar kullanılabilen bir kanguru. Daralma ve genişletme ayarları var. Sling'i ben de evde kullanır mıyım diye almayı düşünmüyor değilim. Bakalım, belki hediye falan gelir

Aa onlardan görmedim hic

Yaşasın
Hep eve bağlımyaşamak istemiyorum ben
Ben 20 günlükken falan da avmye gitmiştim İsteyince herşey oluyor bence. Bir de benim biliyorsun bir kızım daha var. Biz kaz dağlarına iki çocukla çıkmış şelaleleri gezmiş bi aileyiz. Tamam kolay olmuyor ama geriye güzel anılar kalıyor

Bence biz de yapabiliriz
İnanıyorum ben
İlk 40 güne söz veremiyorum da sonrasında olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…