- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Keçiboynuzu özü veya pekmezi hızlı yükseltiyor daha önce kansızlık vardı çabuk toparlamistim simdide her gün bir tatlı kaşığı yerim stabil gidiyor, çekirdekli siyah üzüm de yiyebilirsinKızlar bugün yeniden nts ye girdim. Açıklık olduğu için haftada 2 kez girecem artık. Riske atamam diyor doktor. 40 60 arası sancı vardı. Ama düzenli değil. Açılma sabit. Allah tan ilerlemiyor. Son alışverişleri de yaparak bitirdim çok şükür. Yarın yıkanacak diğer gün ütülenecek. İnş bu 2 gün içinde süpriz yapıp gelmez kuzum. Ters olduğu için çok sıkıştırıyor alttan. Kan değerlerim baya kötü onun için önerileriniz var mı. Çünkü 7.8 çıktı
Ikisininde farklı avantajları dezavantajları vardır. Büyük kızımda taşınabilir ana kucağı almıştık. 9 aya kadar kullanmıştık onu. Ama portbebe kullanan arkadaşlar da vardı, sanki taşınabilir yatak gibi rahat duruyor.Fermuarlı oluyor onlar aslında daha kullanışlı. Kardeşim aldı kızına 25 günlük oldu şimdi. Annem hiç sevmedim diyordu taşırken düşecek gibi oluyor kucağına alıp taşımak lazım vs. Merdiven çıkarken de zor. Benim küçük kızda o eski modelden vardi işte bayagi da rahattı. Bide 3 ay bile kullanamıyor onu alanlar sanki. Dolapta hep satılığa koymuslar bikac kez anca kullanıldı diye.
Tek çocukla haydi haydi yaparsınızBence biz de yapabiliriz
İnanıyorum ben
İlk 40 güne söz veremiyorum da sonrasında olabilir
Şu tek çocuğu çatlamadan bi doğursaydımTek çocukla haydi haydi yaparsınız
Banada aynisini soyledi doktor ama korkulacak hic bir sey yok, eline ayaginada dolanabilirdi ayni sey bogaziyla...nefes almiyor ki bogazinda olunca korkalim dedi onemli olan kan akışıymis sonra bakti gayet normal sorun yok dedi 28.haftadayken simdi 30 olduk hafta ici insallah gidecegim sizede haber ederimKızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişeynormalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Ben dün bir doğum videosu izledim. Bebeğin boynuna 3 tur dolanmıştı kordon ve bebek tam zamanında sorunsuz alınmıştı. Doktor sakince aldı boynundan annesine verdi bebeği. Haberimiz olmadan bile olup düzeliyordur bence. Endişe etme doktor da sıkıntı yok demiş.Kızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişeynormalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Yeni hamile olup en basta olduğunu hayal et ve bu anın tadını çıkarŞu tek çocuğu çatlamadan bi doğursaydım
Ben çok merak ediyorum Aralık annesi mi olurum Ocak mı diye
Ben de boynumda kordonla doğmuşum normal doğumla , eskiden ultrason yok bişey yok haliyle doğumda öğrenmiş annemde içini rahat tut şimdi tıp o kadar ilerledi ki herşey kontrol altında birşey olursa hemen müdahale edilir zatenKızlar bebişimin boynuna kordon dolanmış. Şimdilik sıkıntı yok ama takip edicez dedi doktor çok korktum. Hiç başına gelen var mı böyle bişeynormalde son haftalarda olurmuş benimki daha minicik
Aa ben dee cift kordonla doğmuşum.Ben de boynumda kordonla doğmuşum normal doğumla , eskiden ultrason yok bişey yok haliyle doğumda öğrenmiş annemde içini rahat tut şimdi tıp o kadar ilerledi ki herşey kontrol altında birşey olursa hemen müdahale edilir zaten
Bayağı bir ugrasmislar çözmeye, simdi mesela hemen sezeryana alınıyor bizim gibiler riske atılmıyor bebek ölüm oranı eskisi kadar yüksek değil çok şükürAa ben dee cift kordonla doğmuşum.
Bı doktordan dinledim bu haftalarda hem bebek tutma yetisini kazanıyor hem de kordonu oyuncak olarak görüp oynuyormuş yaramazliklarindan dolanıyor yaniBanada aynisini soyledi doktor ama korkulacak hic bir sey yok, eline ayaginada dolanabilirdi ayni sey bogaziyla...nefes almiyor ki bogazinda olunca korkalim dedi onemli olan kan akışıymis sonra bakti gayet normal sorun yok dedi 28.haftadayken simdi 30 olduk hafta ici insallah gidecegim sizede haber ederim
Ben ölüyomuşum yav. 10 gün kuvözde kalmışım filan...Bayağı bir ugrasmislar çözmeye, simdi mesela hemen sezeryana alınıyor bizim gibiler riske atılmıyor bebek ölüm oranı eskisi kadar yüksek değil çok şükür
Yaa ah ne sıkıntı çektin o bebek halinle kim bilir şimdi olsa hemen müdahale edilirdi ne çileli eski analarBen ölüyomuşum yav. 10 gün kuvözde kalmışım filan...
Sorma annem o yüzden direkt sezaryen ol diyoYaa ah ne sıkıntı çektin o bebek halinle kim bilir şimdi olsa hemen müdahale edilirdi ne çileli eski analar
Evet benim ki de sen normal yapamazsın diyo hiç sıkıntı çekmeden kısa yoldan sezeryan olayım istiyorSorma annem o yüzden direkt sezaryen ol diyo
Ben dedim ben sırf meraktan denerim normali eğer olabiliyosaEvet benim ki de sen normal yapamazsın diyo hiç sıkıntı çekmeden kısa yoldan sezeryan olayım istiyor
Gentle iron diye demir takviyesi var günde 2 tane sabah akşam alınca baya etki etmişti canım çok geçmiş olsun yorma kendini yatarak haftalarca doğumu öteleyen oluyorKızlar bugün yeniden nts ye girdim. Açıklık olduğu için haftada 2 kez girecem artık. Riske atamam diyor doktor. 40 60 arası sancı vardı. Ama düzenli değil. Açılma sabit. Allah tan ilerlemiyor. Son alışverişleri de yaparak bitirdim çok şükür. Yarın yıkanacak diğer gün ütülenecek. İnş bu 2 gün içinde süpriz yapıp gelmez kuzum. Ters olduğu için çok sıkıştırıyor alttan. Kan değerlerim baya kötü onun için önerileriniz var mı. Çünkü 7.8 çıktı
İlk çocuk ya işte bilemiyoruz daha normalde bizi ne bekliyorBen dedim ben sırf meraktan denerim normali eğer olabiliyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?