- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
EveeetKızlar sizin bebeler de içerde titriyor mu? Sanki hapşurmuş ya da uzun bir gaz çıkartmış gibi bir his
Ay çok komik olmuyor mu ya diyorum oğlum zortlattın mı bi titreme geldi hayırdırEveeet
Benim iş yerim evime çok yakın 9dan 3 e kadar çalışıyorum aslında bir şekilde kendimi koruyabilirim ama benimde çevremdeki herkes tadını çıkar hayatın Allah Kerim o zamana kadar illaki bir çözüm bulunur rapor alıverirsin diyorlar bende çok kararsızım bu döneme kadar aşısız hasta olmadan getirdik bundan sonraki azıcık zamanda da riske girmek pek istemiyoeum aslındaAynı durumdayım canım benim de aşım yok. Hoş ben aslında pandemiye takılmıyorum kendimi o açıdan korumanın bi yolunu bulurum da bizim işler çok stresli, iş de evime uzak. Gelmesi gitmesi, trafik, işyeri stresi, zaten gebelik şekeri çıktı, 2,5 saatte bi verilen diyete göre sebze yoğurt filan yiyorum, beslenme zor olacak, bunları düşünüyorum. Evde yatmaya da alıştı bünye. Yoksa insana bikaç gün kurtarsam bile kar diye geliyor. Bikaç günüm var hala düşünüyorum napsam diye. Bu arada herkes bana otur evinde bebeği riske atma diyor
21 de rapora gidicem sorar öğrenirim uyarsa aynı tarihte gideriz eğitimeBnde fiyatı konuştumGebe okulu eğitimi mi Bnde broşür aldım ne zmn katılsam diye düşünüyorum. Çok iyi olur hemde tanışmış oluruz
Tmmdır inşallah Bnde düşünüyordum eğitimi21 de rapora gidicem sorar öğrenirim uyarsa aynı tarihte gideriz eğitime
Yaa benim de zavallı annem abimi 4300 kg normal doğumla doğurmuş 19 yaşındaSorma annem o yüzden direkt sezaryen ol diyo
Yaa benim de zavallı annem abimi 4300 kg normal doğumla doğurmuş 19 yaşındaEpidural yok bişey yok ah zamanlar..
Şimdi bana da normal doğur da gör gününü o zaman diyor aynı değil hacı diyorum dinletemiyorum
Karnım hiç öyle demiyorYeni hamile olup en basta olduğunu hayal et ve bu anın tadını çıkar
Benimki bence kanat çırpıyor içerdeKızlar sizin bebeler de içerde titriyor mu? Sanki hapşurmuş ya da uzun bir gaz çıkartmış gibi bir his
Yaa benim de zavallı annem abimi 4300 kg normal doğumla doğurmuş 19 yaşındaEpidural yok bişey yok ah zamanlar..
Şimdi bana da normal doğur da gör gününü o zaman diyor aynı değil hacı diyorum dinletemiyorum
Yaa ben de istiyorum ama ya bağlayamazsam çocuk düşerse falan diye korkuyorum :ISling ne aldın? Benim de alasım var gibi.
Aaa benimkide titriyor bazenKızlar sizin bebeler de içerde titriyor mu? Sanki hapşurmuş ya da uzun bir gaz çıkartmış gibi bir his
Düşmez ki esnek oluyor çocuğu kavrıyor o sayede ve çok uzun bir kaç kere doluyorsunYaa ben de istiyorum ama ya bağlayamazsam çocuk düşerse falan diye korkuyorum :I
Doktora git bence.kizlar biz dun birlikte olduk sonrasinda kan geldi bisey olmus mudur acaba sizde de oyle oldu mu hic
Oluyor normal. Dikkatli olmak lazım. Doktor bir süre yasak diyecektir.kizlar biz dun birlikte olduk sonrasinda kan geldi bisey olmus mudur acaba sizde de oyle oldu mu hic
Aynen canım bana da herkes otur evinde bebeği riske atma diyor. Rapor alırım diyordum doğumdan sonra dün burda doktorlar rapor vermiyor diye okudum biraz moralim bozuldu. Hoş nedensiz rapor da ne kadar helal oluyor orası da var, çok içime sinen bişey değil. Parasını düşünmüyorum da işle ilgili özel nedenlerden dolayı ücretsiz izin beni işyerinde çok zorda bırakacak, o yüzden doğumdan sonra ücretsiz izin almak istemiyorum. Bakalım kendimi strese sokmadan bikaç gün daha düşünecem, hala kararsızım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün esnek çalışma çıkmıştı. Haftada iki yarım gün işe giderek atlatmıştım ilk ayları. Allah büyüktür belki bi kapı açılır. Şuan aslında en güvenlisi evde bebeği korumak.Benim iş yerim evime çok yakın 9dan 3 e kadar çalışıyorum aslında bir şekilde kendimi koruyabilirim ama benimde çevremdeki herkes tadını çıkar hayatın Allah Kerim o zamana kadar illaki bir çözüm bulunur rapor alıverirsin diyorlar bende çok kararsızım bu döneme kadar aşısız hasta olmadan getirdik bundan sonraki azıcık zamanda da riske girmek pek istemiyoeum aslında
Benim bebekte de ortalamayı kafası düşürüyor. 10 gün kadar geriden geliyor kafası baştan beri. Korktum ilk. Doktora dedim bi sıkıntı olmasın. Yok dedi nifty test yaptık bi sıkıntı olamaz. Genetik yapısal bi durum. Sonra aklıma geldi benim de kafam küçük. Standart şapkalar burnuma kadar düşer asla şapka takamam. Resmen ben de kafayı klonlamışım çocuğaBenim kafam da çok büyükmüş öyle ki boynum etten hareket etmezmis akrabalarım dahi halen anlatır ve suan benim oğlanın kafasida 2 hafta önden gidiyor kilosu boyu ise kendi haftasında, kendimi klonlamisim bakalım nasıl çıkaracam
Benimkinin kafasi 3 hafta ilerideBenim bebekte de ortalamayı kafası düşürüyor. 10 gün kadar geriden geliyor kafası baştan beri. Korktum ilk. Doktora dedim bi sıkıntı olmasın. Yok dedi nifty test yaptık bi sıkıntı olamaz. Genetik yapısal bi durum. Sonra aklıma geldi benim de kafam küçük. Standart şapkalar burnuma kadar düşer asla şapka takamam. Resmen ben de kafayı klonlamışım çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?