2021 Aralık Anneleri

Benim iş yerim evime çok yakın 9dan 3 e kadar çalışıyorum aslında bir şekilde kendimi koruyabilirim ama benimde çevremdeki herkes tadını çıkar hayatın Allah Kerim o zamana kadar illaki bir çözüm bulunur rapor alıverirsin diyorlar bende çok kararsızım bu döneme kadar aşısız hasta olmadan getirdik bundan sonraki azıcık zamanda da riske girmek pek istemiyoeum aslında

Beni 2250 gram doğurmuş, daha önce suyu gelmesine rağmen hemen çıkmışım o yüzden Doğuma kolay diyor
.3,5 kilonun üzeri bana da fazla geliyor deneyimleyip göreceğiz.

Yeni hamile olup en basta olduğunu hayal et ve bu anın tadını çıkar
Karnım hiç öyle demiyor
İlk başlar ne güzeldi ha gerçekten
Benim aşermem filan da olmadı
Keşke topluca şu an çekeceğime ara ara baştan beri çekseydim
Kızlar sizin bebeler de içerde titriyor mu? Sanki hapşurmuş ya da uzun bir gaz çıkartmış gibi bir his
Benimki bence kanat çırpıyor içerde
Sağlı sollu hissediyorum aynı anda

Benim kafam da çok büyükmüş öyle ki boynum etten hareket etmezmis akrabalarım dahi halen anlatır ve suan benim oğlanın kafasida 2 hafta önden gidiyor kilosu boyu ise kendi haftasında, kendimi klonlamisim bakalım nasıl çıkaracam

kizlar biz dun birlikte olduk sonrasinda kan geldi bisey olmus mudur acaba sizde de oyle oldu mu hic

merhabalar, 30+1 im bugün. dün kontrolüm vardı. suyumun biraz azalmasından başka önemli bişey çok şükür. o da çok kritik düzeyde değilmiş şu anlık ama su içimini arttır dedi. yüzünü yine göremedik çünkü sırtı dışa dönüktü.

dün aldığım eşyaların etiketlerini keserek biraz yol kat ettim bavul içi organizer ve çekmece içi organizer sipariş etmiştim onlar geldi. deterjan da sipariş ettimonu bekliyorum. gelince yıkama ütüleme yerleştirme başlayacak inşallah.

kendime alacaklarım kaldı bi tek. pijama-terlik-ped vs. bebişinkiler hazır dursun da acil durumda ben evdekileri de giyerim.

Aynen canım bana da herkes otur evinde bebeği riske atma diyor. Rapor alırım diyordum doğumdan sonra dün burda doktorlar rapor vermiyor diye okudum biraz moralim bozuldu. Hoş nedensiz rapor da ne kadar helal oluyor orası da var, çok içime sinen bişey değil. Parasını düşünmüyorum da işle ilgili özel nedenlerden dolayı ücretsiz izin beni işyerinde çok zorda bırakacak, o yüzden doğumdan sonra ücretsiz izin almak istemiyorum. Bakalım kendimi strese sokmadan bikaç gün daha düşünecem, hala kararsızım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün esnek çalışma çıkmıştı. Haftada iki yarım gün işe giderek atlatmıştım ilk ayları. Allah büyüktür belki bi kapı açılır. Şuan aslında en güvenlisi evde bebeği korumak.

Benim bebekte de ortalamayı kafası düşürüyor. 10 gün kadar geriden geliyor kafası baştan beri. Korktum ilk. Doktora dedim bi sıkıntı olmasın. Yok dedi nifty test yaptık bi sıkıntı olamaz. Genetik yapısal bi durum. Sonra aklıma geldi benim de kafam küçük. Standart şapkalar burnuma kadar düşer asla şapka takamam. Resmen ben de kafayı klonlamışım çocuğa

Benimkinin kafasi 3 hafta ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…