Kıyamam ya minnoşlar. Hepsinin yapıları farklı yerim ben onları. Sağlıkla doğsunlarBenimkinin kafasi 3 hafta ileride
Benimde ilk bebisim kafasi hep gerideydi e minik yuzlu tatlisim dogdu genetik yaniBenim bebekte de ortalamayı kafası düşürüyor. 10 gün kadar geriden geliyor kafası baştan beri. Korktum ilk. Doktora dedim bi sıkıntı olmasın. Yok dedi nifty test yaptık bi sıkıntı olamaz. Genetik yapısal bi durum. Sonra aklıma geldi benim de kafam küçük. Standart şapkalar burnuma kadar düşer asla şapka takamam. Resmen ben de kafayı klonlamışım çocuğa
Ben de bugün kızımın kıyafetlerini yıkayacağım, yarın da ütüler dolabına yerleştiririmmerhabalar, 30+1 im bugün. dün kontrolüm vardı. suyumun biraz azalmasından başka önemli bişey çok şükür. o da çok kritik düzeyde değilmiş şu anlık ama su içimini arttır dedi. yüzünü yine göremedik çünkü sırtı dışa dönüktü.
dün aldığım eşyaların etiketlerini keserek biraz yol kat ettimbavul içi organizer ve çekmece içi organizer sipariş etmiştim onlar geldi. deterjan da sipariş ettimonu bekliyorum. gelince yıkama ütüleme yerleştirme başlayacak inşallah.
kendime alacaklarım kaldı bi tek. pijama-terlik-ped vs. bebişinkiler hazır dursun da acil durumda ben evdekileri de giyerim.
BeN. De bugun basladim yikamalara hadi bakalimBen de bugün kızımın kıyafetlerini yıkayacağım, yarın da ütüler dolabına yerleştiririm
Duru granül sabun ve dalin yumuşatıcıyla yıkayacağım
Ben odayı tamamen yerleştirdimBeN. De bugun basladim yikamalara hadi bakalim
Oh masallahh ufaktan basladim da kendi eksiklerim fln alinacaklar var olsun alirim onlari daBen odayı tamamen yerleştirdim
Kendimi hazırlamadım sadece
Kendimin eksiklerim var işte benim deOh masallahh ufaktan basladim da kendi eksiklerim fln alinacaklar var olsun alirim onlari da
Gun verdi mi tam kac haftalik oluyorsn cnm aynen kasim ayinda da bisiler yaparizKendimin eksiklerim var işte benim de
Çantam filan hiiiç hazır değil
Ama doktor 13 aralık dedi doğuma
Bi dünya vakit var
Saldım
Normal doğum mu olacak sizin ?Kendimin eksiklerim var işte benim de
Çantam filan hiiiç hazır değil
Ama doktor 13 aralık dedi doğuma
Bi dünya vakit var
Saldım
Verdi işte 13 aralık dediGun verdi mi tam kac haftalik oluyorsn cnm aynen kasim ayinda da bisiler yaparizbana da en gec 5 6 aralik gibi dedi bakalim belli olmz
YokNormal doğum mu olacak sizin ?
Ben suan 31+3 um senle yakin degilmiyiz?15 aralik 40 hafta benmVerdi işte 13 aralık dedi
Normal doğum 20 aralık görünüyor benim
Ondan 1 hafta önce alıyormuş
Ama bana biraz ütopik geldi doğrusu 39da sezaryen
Yok
Sezaryen olacak
Bu yüzden şaşırdım bende hani normal doğuma an kala 39 da biraz geç diye düşündüm ,genelde 37 -38 arası alıyorlar.Verdi işte 13 aralık dedi
Yok
Sezaryen olacak
20 aralık 40 hafta yapıyor benim deBen suan 31+3 um senle yakin degilmiyiz?15 aralik 40 hafta benm
Bana da ütopik geliyorBu yüzden şaşırdım bende hani normal doğuma an kala 39 da biraz geç diye düşündüm ,genelde 37 -38 arası alıyorlar.
BEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm20 aralık 40 hafta yapıyor benim de
40ı bitirmiş oluyoe yani
40a girdiği hafta 13 aralık
Kimi de girince 40 diye sayıyor ya
Bana da ütopik geliyor
Ama özellikle sordum 39da alıyorum dedi her şey normalken
Üstüne daha benimkini erken alın diyemedim
Ama sürekli acil ameliyata gidiyor
Herkesi 39a kadar bekletiyorsa normalmiş
Olabilir belki ilk doğumla ikinci doğum farklı oluyordurBEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm
Tam bir hafta varmış aramızda bende 32+3um 8 aralık 40 hafta ama 29 kasımda olabilir doğum dedi bizedeBen suan 31+3 um senle yakin degilmiyiz?15 aralik 40 hafta benm
Aslında ikici bebekler daha erken doğuyor diyorlar senin ilki tam 40 da mı doğdu canımBEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm
Aslında Aralık sonu doğsun istemiyorum. Yıl sonu doğanlar yaş konusunda sıkıntı yaşıyor ama hayırlısı tabiGünümüz aynıymış. 20-25 Aralık gibi gelir diye düşünüyorum
Verdi işte 13 aralık dedi
Yok
Sezaryen olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?