2021 Aralık Anneleri

Benimde ilk bebisim kafasi hep gerideydi e minik yuzlu tatlisim dogdu genetik yanisimdi karin cevresi geride o da zayıf diye mi bilmem

Ben de bugün kızımın kıyafetlerini yıkayacağım, yarın da ütüler dolabına yerleştiririm
Duru granül sabun ve dalin yumuşatıcıyla yıkayacağım

Kendimin eksiklerim var işte benim de
Çantam filan hiiiç hazır değil
Ama doktor 13 aralık dedi doğuma
Bi dünya vakit var
Saldım
Gun verdi mi tam kac haftalik oluyorsn cnm aynen kasim ayinda da bisiler yaparizbana da en gec 5 6 aralik gibi dedi bakalim belli olmz

Verdi işte 13 aralık dedi
Normal doğum 20 aralık görünüyor benim
Ondan 1 hafta önce alıyormuş
Ama bana biraz ütopik geldi doğrusu 39da sezaryen

Yok
Sezaryen olacak
Bu yüzden şaşırdım bende hani normal doğuma an kala 39 da biraz geç diye düşündüm ,genelde 37 -38 arası alıyorlar. Whiterose89 3müzun aynı ,bana da geç geldi zamanı .

Ben suan 31+3 um senle yakin degilmiyiz?15 aralik 40 hafta benm
20 aralık 40 hafta yapıyor benim de
40ı bitirmiş oluyoe yani
40a girdiği hafta 13 aralık
Kimi de girince 40 diye sayıyor ya
Bu yüzden şaşırdım bende hani normal doğuma an kala 39 da biraz geç diye düşündüm ,genelde 37 -38 arası alıyorlar.
Bana da ütopik geliyor
Ama özellikle sordum 39da alıyorum dedi her şey normalken
Üstüne daha benimkini erken alın diyemedim
Ama sürekli acil ameliyata gidiyor
Herkesi 39a kadar bekletiyorsa normalmiş

BEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm

BEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm
Aslında ikici bebekler daha erken doğuyor diyorlar senin ilki tam 40 da mı doğdu canım
Benim kız 37+0da doğmuştu
Buna da 38+5 e (29 kasim) gün verdi ama ben hiç sanmıyorum planlı doguracagimi inşallah planlı olur çok ozeniyorum vaktinde saatinde gidip doğum yapanlara

Verdi işte 13 aralık dedi
Normal doğum 20 aralık görünüyor benim
Ondan 1 hafta önce alıyormuş
Ama bana biraz ütopik geldi doğrusu 39da sezaryen

Yok
Sezaryen olacak

39 da veriyorlarmış artık gelişimi tamamlansın diye. Kendiliğinden gelmezse, Ben 39+3 istesem çok mu saçma olur kabul eder mi bilmiyorum
39. Hafta 30 Aralık sene sonu, sene sonunda doğsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…