- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Yaaa senin daha erken gelebilir cnm hazirlikli olAslında ikici bebekler daha erken doğuyor diyorlar senin ilki tam 40 da mı doğdu canım
Benim kız 37+0da doğmuştu
Buna da 38+5 e (29 kasim) gün verdi ama ben hiç sanmıyorum planlı doguracagimiinşallah planlı olur çok ozeniyorum vaktinde saatinde gidip doğum yapanlara
Ocak 1 e gun versin39 da veriyorlarmış artık gelişimi tamamlansın diye. Kendiliğinden gelmezse, Ben 39+3 istesem çok mu saçma olur kabul eder mi bilmiyorum
39. Hafta 30 Aralık sene sonu, sene sonunda doğsun istemiyorum
Ocak 1 e gun versinama sanmiyorum cok bekletmezler
hem hafta sonu hem resmî tatil ister mi sormak lazım
Bebis ne isticek bakalimhem hafta sonu hem resmî tatil ister mi sormak lazım
En önemlisi o tabikiBebis ne isticek bakalim
Benim tek hissettiğim hareketin geneli kasıklarıma göbek deliği yanlari sağ sol ve altı . Çok merak ediyorum doktoruma sorucam kafası altta mi diye . Bazen midemden nefes alamayacak kadar gergin hissediyorum o yüzden kafası mi diye şüphe ediyorum ya da yan duruuo benim ki , hıçkırık filan hissetmiyorumKizlar hickirik tik tik attigi yer kafasidir demi ozmn ben asagida sagda hissediyorum bayadir bu sekilde merak ettim
Degistiriyor olabilir kafasini yukarda oldugu zaman midene baski . Mesela idrara cikma hissi oluyor arada b3nce ozmn ayaklariyla asagi vuruyor bilmiom oyle bisiBenim tek hissettiğim hareketin geneli kasıklarıma göbek deliği yanlari sağ sol ve altı . Çok merak ediyorum doktoruma sorucam kafası altta mi diye . Bazen midemden nefes alamayacak kadar gergin hissediyorum o yüzden kafası mi diye şüphe ediyorum ya da yan duruuo benim ki , hıçkırık filan hissetmiyorum
Ben küçük kızımın gününü kendim seçmiştim. Rahat oluyor gerçekten ama heyecan da oluyorAslında ikici bebekler daha erken doğuyor diyorlar senin ilki tam 40 da mı doğdu canım
Benim kız 37+0da doğmuştu
Buna da 38+5 e (29 kasim) gün verdi ama ben hiç sanmıyorum planlı doguracagimiinşallah planlı olur çok ozeniyorum vaktinde saatinde gidip doğum yapanlara
Ay evet belli bir gun olmasi iyi olur. Ben de muayeneye gidip sonra bugun olsun demistim yarin da geleblrsn demisti yok yok dedim suyu azalmisti cunkuBen küçük kızımın gününü kendim seçmiştim. Rahat oluyor gerçekten ama heyecan da oluyor
Çarşamba öğrenecem işte senle ben aynı hafta aynı gün devam ediyoruz . Doktoruma sorucam çok merak ediyorum göbek deliğimi yan yan sanki parmakları ile bastiriyo gibiDegistiriyor olabilir kafasini yukarda oldugu zaman midene baski . Mesela idrara cikma hissi oluyor arada b3nce ozmn ayaklariyla asagi vuruyor bilmiom oyle bisi
Eylül sonu yeğenim doğdu işte. O da kontrole gitmisti istersen alabiliriz demis dr hemen doguma girdi. Hazırlıklı gitmişti annesi ama dr önceden belli olmaz demişti. Sabırsızlıkla bekliyordu gelinimizle kardeşim zaten ilk bebek ve tüp bebekAy evet belli bir gun olmasi iyi olur. Ben de muayeneye gidip sonra bugun olsun demistim yarin da geleblrsn demisti yok yok dedim suyu azalmisti cunku
Dmeek ki artık 39 yeni moda39 da veriyorlarmış artık gelişimi tamamlansın diye. Kendiliğinden gelmezse, Ben 39+3 istesem çok mu saçma olur kabul eder mi bilmiyorum
39. Hafta 30 Aralık sene sonu, sene sonunda doğsun istemiyorum
Ben o tık tık hissini göbek deliğimden aşağıya doğru ve ortalarda hissediyorum artık sadeceKizlar hickirik tik tik attigi yer kafasidir demi ozmn ben asagida sagda hissediyorum bayadir bu sekilde merak ettim
Ay az kalmis cnmm kontrole ben de iki hagta icinde gideyim 33 34 arasi:)Çarşamba öğrenecem işte senle ben aynı hafta aynı gün devam ediyoruz . Doktoruma sorucam çok merak ediyorum göbek deliğimi yan yan sanki parmakları ile bastiriyo gibi
Ben de sag altta kasikta cnm sirti ve kafasi nerdeyse orda hissederiz herhaldeBen o tık tık hissini göbek deliğimden aşağıya doğru ve ortalarda hissediyorum artık sadece
Ama kasıkta nasıl olacak yaBen de sag altta kasikta cnm sirti ve kafasi nerdeyse orda hissederiz herhalde
İnternetteDmeek ki artık 39 yeni moda
Ben de 1 aralık,2 aralık, 11 aralık ya da 12 aralıktan birini istiyorum
Belki oğlum bana uyar bunlardan birinde gelir
Ben yine de 2 aralığa göre hesaplıyorum hep
Doğuma kadar bundan sonra kaç kilo alırlar sizce tahmini?
Belki kilosu yüksekse erken alırdı yeter bu kadar diye
Bugün endokrincideydim diyabet nedeniyle. Karın çevresi şekerli beslenme ile ilişkiliymiş öyle söyledi. Şekerli beslenmiyor olabilirsin. Aman sağlıklı olsunlar da.Benimde ilk bebisim kafasi hep gerideydi e minik yuzlu tatlisim dogdu genetik yanisimdi karin cevresi geride o da zayıf diye mi bilmem
250den hesaplayayımİnternette
30. Haftadan sonra haftada 250-300 gram alır yazıyor . 37. Haftadan sonra kilo artışı yavaşlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?