- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Kesinlikle genetik çünkü benim de testler normalBenim bebekte de ortalamayı kafası düşürüyor. 10 gün kadar geriden geliyor kafası baştan beri. Korktum ilk. Doktora dedim bi sıkıntı olmasın. Yok dedi nifty test yaptık bi sıkıntı olamaz. Genetik yapısal bi durum. Sonra aklıma geldi benim de kafam küçük. Standart şapkalar burnuma kadar düşer asla şapka takamam. Resmen ben de kafayı klonlamışım çocuğa
Senin kinin kilo da önde ama benim kinin kilosu 3 4 gün geri kafa 2 hafta ileriBenimkinin kafasi 3 hafta ileride
250den hesaplayayım
Tahmini en az 1500 alacak o zaman
Çok erken almayı gerektirecek bi kiloya ulaşmıyor öyle
Bu hesapla bebem 2900 filan olabilir ben bu hafta gidinceİnternette
30. Haftadan sonra haftada 250-300 gram alır yazıyor . 37. Haftadan sonra kilo artışı yavaşlarmış.
Ben tatli seyler yiom baya aslinda cnm cekiyor:s belki genetiktir birdahaki gidiste bakalim nasil olckBugün endokrincideydim diyabet nedeniyle. Karın çevresi şekerli beslenme ile ilişkiliymiş öyle söyledi. Şekerli beslenmiyor olabilirsin. Aman sağlıklı olsunlar da.
Ne guzel kucuk burun iyidirKesinlikle genetik çünkü benim de testler normalburda bide burnu çok küçük ultrasonda çok zor bulduk demiştim sonra annem senin burnun da yoktu biz sıka sıka cikarmaya calisiyorduk dedi
Daha çok alsa bari yaBu hesaba göre alırsa 37. Haftada 3300 gram olur . Normal haftasına kadar 4 kilo bile olmaz.
Yok sonradan büyüdü o öyle kalmadıNe guzel kucuk burun iyidir
Bu hesapla bebem 2900 filan olabilir ben bu hafta gidince
Senin minnoşun şimdiden doğacak kıvama gelmiş
Minik ya 5 litre su kadar bile değilneresi minnoşsa artık.
Hayatım o kadar olmasınlar zaten bunu taşıyan da bi insanMinik ya 5 litre su kadar bile değil
Geçen gün bana da burda dedi arkadaşlar senin ki minyon olabilir diye. Minyon galiba bizim minnoşlar.Ben tatli seyler yiom baya aslinda cnm cekiyor:s belki genetiktir birdahaki gidiste bakalim nasil olck
Aynen cnm minyonsa da oyle olur :)zaten olcum geri olunca kilosu da otomatik az cikarGeçen gün bana da burda dedi arkadaşlar senin ki minyon olabilir diye. Minyon galiba bizim minnoşlar.
İnternette
30. Haftadan sonra haftada 250-300 gram alır yazıyor . 37. Haftadan sonra kilo artışı yavaşlarmış.
MaSallah saglikla giydirmeyi nasip etsin Rabbim❤Teyzoşlar kıyafetlerimizin bir kısmı yıkandı diğer kısmı yıkanıyor
Amin kuzum İnş. CümlemizeMaSallah saglikla giydirmeyi nasip etsin Rabbim❤
Öyle olmalı. Ben de 1-2 haftadır sol aşağıda uzun uzun atma hissediyordum ki bugün kontrole gittik, bebek dönmüş. Yani başı aşağıda. Ayaklar sağ üstte.Ben de sag altta kasikta cnm sirti ve kafasi nerdeyse orda hissederiz herhalde
Nasil gecti kontrol cnm normal dogummu olcakÖyle olmalı. Ben de 1-2 haftadır sol aşağıda uzun uzun atma hissediyordum ki bugün kontrole gittik, bebek dönmüş. Yani başı aşağıda. Ayaklar sağ üstte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?