Bana 8 Aralık dedı doktorBEnim ikinci sezeryab diye sanirim 38 i gecince 39 un icinde alincak dedi 1 aralik 38 bitiyor benm
Kontrollerin ne kdra bir cnmBana 8 Aralık dedı doktor
Arkadasimin oglu 1 haftada 800 gr aldi. 38 de acil sezeryan oldu. 4800 dogduBu hesapla bebem 2900 filan olabilir ben bu hafta gidince
Sanırım olamayacak. Bebiş çok iri. 1700lerde olması normalken bizimki 2130 kgNasil gecti kontrol cnm normal dogummu olcak
Sen konuşma artık kadın. Senin ağzından şüşkoluktan başka şey çıkmaz olduArkadasimin oglu 1 haftada 800 gr aldi. 38 de acil sezeryan oldu. 4800 dogducocuk 8 yasinda hala tosuncuk. O isler belli olmuyor yani
Olsun canim belli olmaz kendi gelirse gelir gelmezse sezeryan❤:)Sanırım olamayacak. Bebiş çok iri. 1700lerde olması normalken bizimki 2130 kg
Senle ayniyiz aynen benimki anca okdrdrSanırım olamayacak. Bebiş çok iri. 1700lerde olması normalken bizimki 2130 kg
Kendi gelmek istese bile doğum hem anne hem bebiş açısından zor olacağı için sezeryana yönlendiriyorlar direkOlsun canim belli olmaz kendi gelirse gelir gelmezse sezeryan❤:)
AYnen canim doktorun nne derse oKendi gelmek istese bile doğum hem anne hem bebiş açısından zor olacağı için sezeryana yönlendiriyorlar direk
41 hafta neredeyse maşallah içeriyi çok sevmiş demekkiYaaa senin daha erken gelebilir cnm hazirlikli olbenim ilki 40+6 zorla sezeryanla aldik yoksa gelmezdi ama ikinci belli olmaz tabiki
Bence kafasidir benim bebek yanlamasina sanırım tekmeleri sağda hickirigi solda hissediyorum geçen gece 153 kere hickirdi saydımKizlar hickirik tik tik attigi yer kafasidir demi ozmn ben asagida sagda hissediyorum bayadir bu sekilde merak ettim
Ya yerimm41 hafta neredeyse maşallah içeriyi çok sevmiş demekkiben hazırladım psikolojimı bekliyorum
Bence kafasidir benim bebek yanlamasina sanırım tekmeleri sağda hickirigi solda hissediyorum geçen gece 153 kere hickirdi saydım
Kilosu yüksekte olsa bi 38 bitirmeni bekler erken gelmek istemediği sürece almazlarDmeek ki artık 39 yeni moda
Ben de 1 aralık,2 aralık, 11 aralık ya da 12 aralıktan birini istiyorum
Belki oğlum bana uyar bunlardan birinde gelir
Ben yine de 2 aralığa göre hesaplıyorum hep
Doğuma kadar bundan sonra kaç kilo alırlar sizce tahmini?
Belki kilosu yüksekse erken alırdı yeter bu kadar diye
Beni de kasıklarımı gıdıklıyorOğlum beni gıdıklamayı öğrenmiş
Az zorlasa 5 kg olurmuş maşallah iyi büyütmüş bn 4 kg doğan oğluma şüşko diyomArkadasimin oglu 1 haftada 800 gr aldi. 38 de acil sezeryan oldu. 4800 dogducocuk 8 yasinda hala tosuncuk. O isler belli olmuyor yani
2 haftada bır gel dedı pazartesı gıdecegım . Ama suyum fazlaydı o yüzden 2 hafta dedı sankıKontrollerin ne kdra bir cnm
Bari 12 aralık olsun be yaKilosu yüksekte olsa bi 38 bitirmeni bekler erken gelmek istemediği sürece almazlar
Göğüs kafesime doğru tekmeliyo beniBeni de kasıklarımı gıdıklıyor
Göğüsü de parçalıyor Bnm kızım da tekvando öğrenmiş
Bnmkinin kafa aşagıda ya iki göğsüme sürekli tepki yiyorum bi de göbek deliğinin üstünde sertlik var sırtı kafada aşagı baskı yapıyor yürürken sürekli ç*şim geliyorYa yerimmbenim de az once hickiriyordu sagda kafasi asagida demekki
12.12 olsun diye demi Bnde 27 kasım olsun diyom oğlum 27 Mart uyumlu olsunBari 12 aralık olsun be ya
Göğüs kafesime doğru tekmeliyo beni
Ama gıdıklanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?