2021 Aralık Anneleri

Kızlar bugün biz de kontoldeydik. Bebişin başı aşağıya inmiş. Bacaklar sağ üstte. Sırtı da karnımın üst ortasında. Önden gidiyor yine bizim bebiş. 33 haftayı bitirmiş görünüyordu. En çok da karnı büyümüş. Yapısal da olabilir ama şeker yükleme testine de bir bakalım dedi doktor. Pazartesi onu verip bilgi vereceğim doktora. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İrilik devam ederse sezeryandan başka çaremiz kalmayabilir dedi. İlk kez normal doğum dışında bir ihtimal oluştu.

Boyu 43 cm, kilosu 2130 g.

Renkli ultrasonda bebişimizin yüzünü de gördük ilk defa. Ben babaya benzer diyordum ama aynı benim anne tarafıma benziyor. En çok da küçük (12 yaş) erkek kardeşime. Ona benzesin isterim çünkü bebekliğinden beri tüm yüz hatlarını bilirim, çok güzel yüzlü bir çocuktur.

Arkadasimin oglu 1 haftada 800 gr aldi. 38 de acil sezeryan oldu. 4800 dogdu cocuk 8 yasinda hala tosuncuk. O isler belli olmuyor yani
Sen konuşma artık kadın. Senin ağzından şüşkoluktan başka şey çıkmaz oldu

Yaaa senin daha erken gelebilir cnm hazirlikli olbenim ilki 40+6 zorla sezeryanla aldik yoksa gelmezdi ama ikinci belli olmaz tabiki
41 hafta neredeyse maşallah içeriyi çok sevmiş demekki ben hazırladım psikolojimı bekliyorum
Kizlar hickirik tik tik attigi yer kafasidir demi ozmn ben asagida sagda hissediyorum bayadir bu sekilde merak ettim
Bence kafasidir benim bebek yanlamasina sanırım tekmeleri sağda hickirigi solda hissediyorum geçen gece 153 kere hickirdi saydım

Ya yerimm benim de az once hickiriyordu sagda kafasi asagida demekki

Kilosu yüksekte olsa bi 38 bitirmeni bekler erken gelmek istemediği sürece almazlar

Arkadasimin oglu 1 haftada 800 gr aldi. 38 de acil sezeryan oldu. 4800 dogdu cocuk 8 yasinda hala tosuncuk. O isler belli olmuyor yani
Az zorlasa 5 kg olurmuş maşallah iyi büyütmüş bn 4 kg doğan oğluma şüşko diyom

Ya yerimm benim de az once hickiriyordu sagda kafasi asagida demekki
Bnmkinin kafa aşagıda ya iki göğsüme sürekli tepki yiyorum bi de göbek deliğinin üstünde sertlik var sırtı kafada aşagı baskı yapıyor yürürken sürekli ç*şim geliyor yolda bırakcam bi gün valla bu gidişle

Bari 12 aralık olsun be ya

Göğüs kafesime doğru tekmeliyo beni
Ama gıdıklanıyorum
12.12 olsun diye demi Bnde 27 kasım olsun diyom oğlum 27 Mart uyumlu olsun
Yok anam ne gıdıklaması bildiğin kafa göz dalıyor gibi beni kasıktan gıdıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…